Innovatie medewerker

Baan gegevens

 • Bedrijf: Altrecht
 • Plaats: Zeist
 • Plaatsingsdatum: 20-07-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Samenwerken
I&I werkt nauw samen met de andere teams binnen IZA; met het team Functioneel Beheer, bijvoorbeeld, stemmen zij de inrichting van de applicaties af op de werkprocessen van Altrecht. Bij grote releases van applicaties die van invloed zijn op het werk van de eindgebruiker of het invoeren van andere vernieuwingen worden deze geïmplementeerd onder leiding van één van de projectmanagers van het team I&I.

Project DigiCoaches
Sinds kort zijn we gestart met het implementeren van behandelaren als DigiCoaches.
De aanleiding hiertoe is dat er behoefte is aan (meer) input vanuit de werkvloer m.b.t. meedenken in de doorontwikkeling van zorgsystemen zoals het EPD Ons, Karify, ROM, Medimo / LSP, Lab. Ook is er behoefte aan het meedenken in de strategievorming m.b.t. de inzet van de verschillende systemen, de werkplek en ondersteuning daarin op de werkvloer (draagvlak, enthousiasmeren). Daarnaast is een belangrijk uitgangspunt de digitale vaardigheden van de behandelaren te verhogen.
De DigiCoaches zijn behandelaren, die een brug kunnen slaan tussen de beleidsmakers, ontwikkelaars en de werkvloer. Om dit te bereiken is het nodig om per locatie minimaal één behandelaar als DigiCoach in te zetten.
We zijn inmiddels begonnen met het informeren en enthousiasmeren van de regiodirecteuren en de teamleiders die de behandelaren moeten aanwijzen die de rol van Digi-Coach op zich gaan nemen.

Jouw rol als innovatiemedewerker
Jouw rol als innovatiemedewerker is nog niet "in beton gegoten" mede doordat het DigiCoaches project binnen Altrecht net van start is. Door ervaring moet deze rol zijn echte vorm krijgen.
In eerste instantie zal jouw focus komen te liggen op de ondersteuning van de commissie Zorgsystemen en de DigiCoaches. Mogelijk dat je later ook bij andere projecten wordt betrokken. Je bent dan ook onderdeel van het projectteam binnen I&I.
Dit projectteam komt wekelijks bij elkaar en vanuit dit projectteam kun je ook zelf ondersteuning of raad vragen voor hetgeen jij tegenkomt.
Samenwerking hierin is essentieel voor succes.

Wat zijn jouw kernkwaliteiten

 • Verbinder: zorg dat de DigiCoach zich gehoord en ondersteund voelt bij vragen en problemen.
 • Ondersteuner: samen met de DigiCoach een plan van aanpak maken voor eigen team en de DigiCoach begeleiden bij zaken waar hij/zij mee komt en zorgen dat dit plan in beweging blijft.
 • Waarnemer: signaleer wat er zowel op de werkvloer als het strategisch / beleidsdeel als bij functioneel beheer speelt. Onderneemt actie als blijkt dat er bijvoorbeeld onvoldoende gecommuniceerd wordt en speel hierop in.
 • Bewaker: zorg dat men zich niet terugtrekt op hun eigen eiland.
De Innovatiemedewerker beweegt zich door de hele organisatie
 • Hij/zij is regelmatig op de werkvloer aanwezig om samen met de DigiCoach te peilen hoe de digitale situatie daar is. Naast het signaleren van behoeftes en wensen vanuit de praktijk initieert hij/zij, samen met de DigiCoaches, die activiteiten die de digitale kennis en vaardigheden op de werkvloer bevorderen.
 • Hij/zij functioneert als de rechterhand van de commissie zorgsystemen en monitort en bewaakt alles wat daarmee samenhangt.
 • Hij/zij staat in nauw contact met de functioneel beheerders van de zorgsystemen. Hij/zij is hierdoor goed op de hoogte van de knelpunten die ervaren worden, weet wat de ontwikkelingen zijn en hoe hier mogelijk van te voren op geanticipeerd kan worden.
 • Hij/zij is voorzitter / organisator kwartaalbijeenkomsten DigiCoaches.
 • Hij/zij is lid van de commissie zorgsystemen.
 • Hij/zij is lid van het projectenteam informatisering.
 • Wanneer nodig woont hij/zij bijeenkomsten van de familie- en patiëntenraad bij om informatie op te halen voor de commissie zorgsystemen.
 • Treedt op als projectleider bij het uitwerken en implementeren van de plannen en projecten die voortkomen uit de commissie zorgsystemen.
Wat biedt Altrecht?
 • Een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast dienstverband
 • Aanstelling voor 24-36 uur per week
 • Een salaris in FWG 50 van de GGZ CAO
 • Vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)
 • Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden 'Alflex', waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld; de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnement
 • Een uitdagende baan in een dynamische omgeving waarin jij vanuit jouw kennis en kwaliteiten bij kan dragen aan ons maatschappelijke doel
 • Samenwerking met een betrokken en enthousiast team.
Ben je enthousiast?
Reageer dan snel op deze vacature en stuur je motivatie en CV.
Eerst meer weten over deze functie? Neem dan gerust contact op voor meer informatie met Jelle Witteveen, teamleider I&I bereikbaar op 06-51704538, of per mail j.witteveen@altrecht.nl.
In verband met vakantie vanaf 25-07 tot 17-08 kan er op maandag en dinsdag contact opgenomen worden met Els van de Peppel, projectmanager I&I op 06-22914287.

Gestelde eisen

....................

Uren

40

Informatie over Altrecht

Het team Implementatie & Innovatie (I&I) is onderdeel van de afdeling Informatisering & ZorgAdministratie (IZA) bij Altrecht. I&I heeft ruime en specialistische kennis van de processen rondom de zorgadministratie en de zorgsystemen waarin de patiëntregistraties plaatsvinden.De medewerkers van I&I ontwikkelen verbeteringen en vernieuwingen voor deze processen, zijn betrokken bij o.a. nieuwe functionaliteiten in zorgsystemen en implementeren ze binnen de zorgeenheden. Zij kijken bij de ondersteuning en instructie wat het beste aansluit bij de behoeften van de medewerkers. Zo levert I&I een essentiële bijdrage aan de kwaliteit van de behandeling en het financieel gezond houden van Altrecht.

Altrecht
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Receptionist(e) / Hostess (30 uur)

  Toegevoegd op 28-07-2022 door Independent Recruiters

  Voor een groot internationaal medisch bedrijf ben ik op zoek naar een Receptionist(e) / Hostess in Hoofddorp. In deze veelzijdige functie is geen dag hetzelfde. Naast de veelvoorkomende werkzaamheden, zoals het verwelkomen van gasten en het opnemen van de telefoon, heb je een heel divers takenpakket. Gezien de medische focus van het bedrijf zijn er een aantal protocollen die gehandhaafd worden, hygiëne staat bijvoorbeeld hoog in het vaandel. Je zorgt er te allen tijden voor dat de Front...

  Independent Recruiters
 • Horeca beveiliger met opleiding

  Toegevoegd op 26-07-2022 door Bring at Work

  Jij bent een Horeca beveiliger in hart en nieren of wil daarvoor worden opgeleid en wil graag werken in een grote hotel keten met 4 of 5 sterren. Jij houdt het overzicht, en bent in staat waar nodig de-escalerend op te tredenBring at Work is per direct op zoek naar de Horeca beveiliger, waarbij veiligheid, gastbeleving en sociale controle op nummer één staat. Jij als Horeca beveiliger komt te werken in één van de 4 of 5 sterren hotels in Amsterdam en omstreken. Je ziet toe op de algemene...

  Bring at Work
 • Horeca beveiliger met opleiding

  Toegevoegd op 26-07-2022 door Bring at Work

  Jij bent een Horeca beveiliger in hart en nieren of wil daarvoor worden opgeleid en wil graag werken in een grote hotel keten met 4 of 5 sterren. Jij houdt het overzicht, en bent in staat waar nodig de-escalerend op te tredenBring at Work is per direct op zoek naar de Horeca beveiliger, waarbij veiligheid, gastbeleving en sociale controle op nummer één staat. Jij als Horeca beveiliger komt te werken in één van de 4 of 5 sterren hotels in Amsterdam en omstreken. Je ziet toe op de algemene...

  Bring at Work
 • Sample Coördinator LIMS Laboratorium (Parttime)

  Toegevoegd op 23-12-2021 door Independent Recruiters

  Voor een van de grootste internationale marktleiders op het gebied van speciale voeding zoeken wij versterking voor de sample afdeling. Jij gaat verantwoordelijk zijn voor honderden tot duizenden samples per dag van klinische studies. Secuur en voorzichting werken is dus belangrijk en voor jou dan ook geen probleem. Het gaat om een flexibile parttime functie, welke bijvoorbeeld gecombineerd kan worden met een studie of andere bezigheden. Je komt te werken in een laboratorium in de life...

  Independent Recruiters
 • Logistiek Medwerker Laboratorium Parttime

  Toegevoegd op 22-12-2021 door Independent Recruiters

  Voor een van de grootste internationale marktleiders op het gebied van speciale voeding zoeken wij versterking voor de logistieke afdeling. Naast reguliere goederen ga je ook werken met samples van klinische studies. Hiervoor is secuur en voorzichtig werken belangrijk. Het gaat om een flexibile parttime functie, welke bijvoorbeeld gecombineerd kan worden met een studie of andere bezigheden. Je komt te werken in een laboratorium in de life sciences. Je gaat verantwoordelijk zijn voor het...

  Independent Recruiters

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank