Basisarts Ouderenzorg Zinzia Zorggroep (32 uur)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Zinzia Zorggroep
 • Plaats: Wageningen
 • Plaatsingsdatum: 21-01-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken een Basisarts die zelfstandig en ondernemend is met hart voor de ouderenzorg.
Lever jij met ons deze zorg?

Basisarts

Locatie: voor alle locaties van Zinzia Zorggroep
Uren: 32 uur

Wat ga je doen?
Je draagt mede zorg voor een toenemend aantal kwetsbare ouderen met een complexe zorgvraag die zelfstandig thuis wonen of in een zorginstelling. Je werkt onder verantwoordelijkheid van een Specialist Ouderengeneeskunde op onze locaties waar intramurale zorg wordt verleend. Je kunt ook extramuraal worden ingezet.
Kortom: Op onze eigen locaties en in verpleeghuizen, waarmee wij een samenwerkingscontract hebben, ben jij de behandelend arts van (kwetsbare) ouderen en chronisch zieken. In de eerstelijn ondersteun je de huisartsen ten behoeve van de zelfstandig wonende ouderen met hun zorgvragen. Je levert een bijdrage aan het ontwikkelen, onderzoeken en vernieuwen van werkwijzen, programma’s alsook een inhoudelijke bijdrage aan deskundigheidsbevordering. Daarbij denk en werk je actief mee over innovaties. Je draait mee in de 24 uurs bereikbaarheidsdienst, waarbij altijd een Specialist Ouderenzorg als achterwacht aanwezig is. Bij dit alles werk je samen met verschillende behandelaren.

Wat bieden wij?
• Een uitdagende werkomgeving bij een organisatie waar mensen in beweging zijn. Je maakt deel uit van het team Behandelaren, wat bestaat uit Specialisten Ouderen Geneeskunde en Basisartsen. Het team wordt aangestuurd door de manager Expertise Behandel Centrum.
• De functie is volgens CAO VVT ingedeeld in functiegroep 65. Dit is exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO VVT.
• Bij Zinzia krijg je binnen de kaders de ruimte om te initiëren en te ontwikkelen. Sterker nog: het wordt van je verwacht dat je deze ruimte ten volle benut.
• De functie is voor de duur van 1 jaar.

Voor meer informatie voor de vacature kun je contact opnemen met Neske Pels, Specialist Ouderengeneeskunde via telefoonnummer 06-23156584.

Solliciteren
Je kunt je sollicitatiebrief o.v.v. vacaturenummer 18-120 per e-mail sturen naar: vacatures@zinzia.nl

Gestelde eisen

Wat vragen wij?
• Geregistreerd artsendiploma.
• Affiniteit met en belangstelling voor ouderengeneeskunde.
• In het bezit van/ beschikking over een auto.
• Je beschikt over de volgende eigenschappen:
- Je werkt verbindend.
- Je draagt bij aan eenheid en werkplezier in het team.
- Je sluit aan bij onze kernwaarden: kennis, liefdevol, eerlijk, uniek, resultaat.
• Je beschikt over de volgende competenties:
- Analytisch denkvermogen.
- Kwaliteitsbewustzijn.
- Organisatiesensitief.
- Samenwerken.
- Uitdrukkingsvaardigheid.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je aansluit bij onze kernwaarden: Kennis, Liefdevol, Eerlijk, Uniek, Resultaat (KLEUR).

Uren

32

Salaris

3.582 - 5.395

Meer informatie

Over Zinzia Zorggroep
Zinzia Zorggroep biedt verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, behandeling en ondersteuning thuis vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. We zijn er voor kwetsbare ouderen met dementie en/of complexe lichamelijke klachten. Onze ambitie is om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de ouderenzorg. Zinzia is de specialist voor kwetsbare ouderen.

Informatie over Zinzia Zorggroep

Zinzia ondersteunt oudere mensen met dementie en/of lichamelijke klachten. Daarbij gaat het altijd om complexe, intensieve zorg. Zorg waarvoor specifieke expertise nodig is. Wij geloven in de eigenheid van mensen, los van de zorg. Eigen gewoontes. Eigen bijzonderheden. Eigen dromen. Dat is wat het leven kleur geeft. Met onze zorg sluiten wij......
Lees meer over Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Arts Voortgezette klinische behandeling

  Eergisteren geplaatst door Altrecht

  Wat ga je doen?Als arts bij Marienburg werk je onder supervisie van de psychiater. Je wordt betrokken bij zowel de diagnostiek, somatische zorg enl medicamenteuze behandeling van onze cliënten. Op Marienburg zijn 24 cliënten opgenomen verdeeld over 2 HOT (herstel ondersteunende teams). De case-load biedt veel afwisseling, er is sprake van verschillende psychiatrische beelden. Je behandelt cliënten met een chronische beeld met het focus op herstel en vergroten van de veerkracht bij cliënten...

  Stichting Altrecht
 • Psychiater TIOP GGz Nijmegen 2017/636

  Toegevoegd op 12-02-2019 door Pro Persona

  Ambitieuze verbindende psychiater voor TOP GGz Angst & Stemming Psychiater TOP GGz Nijmegen 2017/636 Vakgebied: medisch specialist Opleidingsniveau: WO Standplaats: Nijmegen Aantal uren per week: 32 Vacaturenummer: 2017/636 Wat ga je doen? Naast behandeling van cliënten, individueel of in groepsverband, begeleid je opleidelingen. Het voeren van intakegesprekken, doen van onderzoek en het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen, behoort ook tot je takenpakket....

  Pro Persona
 • ANIOS Eetstoornissen Rintveld Kliniek

  Toegevoegd op 07-02-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen? Als ANIOS ben je samen met het behandelteam verantwoordelijk voor onze patiënten die een ernstige psychiatrische crisis doormaken. Centraal staat daarbij het terugdringen van dwang en drang en aandacht gericht op het herwinnen van de eigen regie van de patiënt. Contact met patiënt, naastbetrokkenen en ambulante collega's vormen de basis van ons handelen; zorgafstemming met alle partijen is essentieel. Door te kijken en luisteren naar het hele verhaal van de...

  Stichting Altrecht
 • Psychiater Nijmegen Kinderen en Jeugd 2017/152

  Toegevoegd op 06-02-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? •Als regiebehandelaar neem je verantwoordelijkheid voor de totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen, die multidisciplinair worden uitgevoerd; •je behandelt, onder andere, farmacotherapeutisch conform behandelplan en richtlijn; •je geeft advies en consult aan medewerkers van het multidisciplinaire team betreffende diagnostiek, indicatiesteling en behandeling; •je levert een actieve bijdrage aan de implementatie en evaluatie van het...

  Pro Persona
 • Huisarts Medische Paramedische Dienst

  Toegevoegd op 06-02-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen? Als huisarts bied je samen met de collega's de somatische zorg aan de patiënten van Altrecht. Zoveel mogelijk wordt gewerkt volgens huisartsengeneeskundige principes (NHG-standaarden). Het werk bestaat grotendeels uit het houden van spreekuren en het doen van visites op de afdelingen. Daarnaast neem je deel aan verschillende overleggen Je werkt intensief samen met psychiaters, arts-assistenten, verpleegkundigen en paramedische disciplines. Aan goede...

  Stichting Altrecht

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank