Opleidingsplaats Verpleegkundig Specialist GGZ (Vios)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Reinier van Arkel
 • Plaats: Den Bosch
 • Plaatsingsdatum: 14-12-2017
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Leer-werk overeenkomst
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Medische te zoeken

Algemene omschrijving

Trots op ons rijke verleden en vooruitkijkend naar de toekomst bouwen wij aan een betrokken en betrouwbaar Reinier van Arkel met bevlogen medewerkers. Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding, bij voorkeur in de eigen omgeving van onze cliënten.
Bij Reinier van Arkel staan bevlogenheid, betrokkenheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel en werken ongeveer 1400 medewerkers.

Reinier van Arkel kent al sinds jaar en dag vele opleidingsmogelijkheden: Van de A-opleiding voor psychiaters, tot opleiding tot verzorgende en verpleegkundige.

Wil jij Verpleegkundig Specialist GGZ worden? Wij hebben mooie opleidingsplaatsen!

De functie verpleegkundig specialist GGz
Als Verpleegkundig Specialist GGz (VS GGZ) werk je als behandelverantwoordelijke in de
specialistische- of Basis-GGZ. De VS GGZ biedt geïntegreerde verpleegkundige en medische behandeling op psychiatrisch gebied. Taakherschikking is een belangrijk onderdeel van de functie. Op het gebied van innovatie en onderzoek vervult de VS GGZ een voortrekkersrol. De VS GGZ levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteitsverbetering van de patiëntenzorg en heeft een inhoudelijk leidende rol bij ontwikkelingen in de gezondheidszorg.

De opleiding tot VS GGZ
Reinier van Arkel biedt de (praktijk)opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGz met perspectief op een carrière als verpleegkundig specialist in de GGZ. Hiervoor werkt Reinier van Arkel samen met de opleiding Master Advanced Nursing Practice-GGz van de Hogeschool Utrecht.

Kijk voor de theoretische onderdelen van de opleiding op https://www.werkenstudie.hu.nl/TotaalAanbod/Master%20Advanced-Nursing-Practice.

Wat bieden wij je?:

Bij Reinier van Arkel werken gedreven professionals die jou als ambitieuze verpleegkundige in opleiding tot VS GGZ graag verwelkomen. Wij bieden een inspirerende werkomgeving waar je in de gelegenheid bent je competenties ten volle te benutten met ruimte voor verdere ontwikkeling.

Werktijden: De werktijden zijn in overleg met de leidinggevende en de opleider. De vaste lesdag bij Hogeschool Utrecht is op dinsdag.
Salaris: Inschaling in overleg.
Dienstverband: Wij bieden een leer/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding, minimaal 32 uur. De uren worden verdeeld over cliëntcontacten, overig praktijkleren en studietijd. Een Vios is voor de duur van de opleiding in dienst van het Leerhuis van Reinier van Arkel.

Gestelde eisen

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor de functie van Vios, ben je geregistreerd in het verpleegkundige beroepsregister, artikel 3 wet BIG en ben je in het bezit van een getuigschrift HBO-verpleegkundige (bachelor degree). Je hebt minimaal twee jaar recente werkervaring in de GGZ.

De volgende eigenschappen kenmerken jou:

 • Je bent ambitieus, gedreven en succesvol als verpleegkundige;
 • Je bent enthousiast, kan enthousiasmeren en hebt pioniersgeest;
 • Je hebt doorzettingsvermogen en interesse in wetenschappelijk onderzoek en een kritische houding ten aanzien van het eigen functioneren;
 • Je hebt beheersing van de Engelse taal;
Aanvullende informatie: Let op, er zijn toelatingseisen voor de opleiding. Zie voor meer informatie onderstaande website.

Uren

minimaal 32 uur

Salaris

Salaris conform cao GGZ

Meer informatie

Aanvullende informatie:
Er vinden twee gespreksrondes plaats. De eerste ronde richt zich voornamelijk op de geschiktheid voor de opleiding en een assessment kan onderdeel uitmaken van deze ronde. Het tweede gesprek richt zich op geschiktheid voor een van onze opleidingsplaatsen. Na de sollicitatieprocedure worden de geselecteerde kandidaten voorgedragen aan de Hogeschool Utrecht. De HU geeft de definitieve toewijzing van de opleidingsplaats.

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, de opleidingsplaatsen en de opleiding tot Verpleegkundig Specialist GGZ kun je contact opnemen met Virginie van Boven, praktijkopleider VS GGZ, via v.van.boven@reiniervanarkel.nl.
Meer informatie over de opleiding is ook te vinden op https://www.werkenstudie.hu.nl/TotaalAanbod/Master%20Advanced-Nursing-Practice .
Deze vacature is zowel intern als extern uitgezet.

Informatie over Reinier van Arkel

Reinier van Arkel: betrokken, bevlogen en betrouwbaar Voor cliënten van alle leeftijden met complexe psychiatrische problematiek biedt Reinier van Arkel gespecialiseerde psychiatrische behandeling en begeleiding, bij voorkeur in de eigen omgeving van onze cliënten. Zo helpen wij, met formele en informele samenwerkingspartners, onze cliënten......
Lees meer over Reinier van Arkel

Reinier van Arkel
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Senior secretaresse (forensische zorg) Nijmegen 2018/156

  Toegevoegd op 15-03-2018 door Pro Persona

  Bij Kairos werken we graag laagdrempelig en informeel, met als belangrijkste doel het opheffen van het domino-effect: we onderzoeken, zoveel mogelijk samen met de patiënt, hoe we de keten van reacties volgend op (potentieel) delictgedrag kunnen stoppen, zodanig dat het de veiligheid van de patiënt, zijn omgeving en de samenleving ten goede komt. Senior secretaresse (forensische zorg) Nijmegen 2018/156 Vakgebied: senior secretaresse (forensische zorg) Opleidingsniveau: MBO Standplaats:...

  Pro Persona
 • Trubendorffer zoekt Regiebehandelaar vestiging Tilburg (16-40 uur)

  Toegevoegd op 12-03-2018 door Trubendorffer

  De organisatie In 1994 reisde Dick Trubendorffer naar de Verenigde Staten voor een laatste wanhopige poging om van een catastrofale verslaving af te komen. Na een worsteling van ongeveer 2 jaar is Dick sinds 31 januari 1996 volledig clean. Uit ergernis dat de behandeling die hij volgde in Nederland door de gevestigde orde totaal werd genegeerd begon hij in 2005 zijn eigen kliniek: Trubendorffer, Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. De organisatie onderscheidt zich in de markt door...

  Trubendorffer
 • Trubendorffer zoekt ervaren Basispsycholoog Tilburg (16-32 uur)

  Toegevoegd op 12-03-2018 door Trubendorffer

  De organisatie In 1994 reisde Dick Trubendorffer naar de Verenigde Staten voor een laatste wanhopige poging om van een catastrofale verslaving af te komen. Na een worsteling van ongeveer 2 jaar is Dick sinds 31 januari 1996 volledig clean. Uit ergernis dat de behandeling die hij volgde in Nederland door de gevestigde orde totaal werd genegeerd begon hij in 2005 zijn eigen kliniek: Trubendorffer, Hulp bij verslaving en dubbele diagnose. De organisatie onderscheidt zich in de markt door...

  Trubendorffer
 • Trubendorffer zoekt Basispsycholoog (flex) Tilburg (16-32 uur)

  Toegevoegd op 12-03-2018 door Trubendorffer

  Wij zoeken een ervaren behandelaar (Basispsycholoog, flex) voor de vestiging Tilburg (16 tot 32 uur) De organisatie In 1994 reisde Dick Trubendorffer naar de Verenigde Staten voor een laatste wanhopige poging om van een catastrofale verslaving af te komen. Na een worsteling van ongeveer 2 jaar is Dick sinds 31 januari 1996 volledig clean. Uit ergernis dat de behandeling die hij volgde in Nederland door de gevestigde orde totaal werd genegeerd begon hij in 2005 zijn eigen kliniek:...

  Trubendorffer
 • GZ psycholoog Tiel 2017/022

  Toegevoegd op 05-03-2018 door Pro Persona

  Kom donderdag 22 maart 2018 vanaf 18.00 uur naar de open avond in Tiel om de sfeer te proeven. Vakgebied: gz psycholoog Opleidingsniveau: WO Standplaats: Tiel Aantal uren per week: 24 Vacaturenummer: 2017/022 Wat ga je doen? - Je hebt affiniteit met de doelgroep psychotische stoornissen, schizofrenie en EPA; - je verricht indien nodig intakes, indicatiestellingen; - je stelt indien nodig BHP op en bent verantwoordelijk voor de uitvoer hiervan; - je verricht...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank