Verpleegkundige Cluster Onderzoek & Behandeling

Baan gegevens

 • Bedrijf: Bartiméus
 • Plaats: Doorn
 • Plaatsingsdatum: 11-08-2017
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract
 • Link naar deze vacature
 • Banen in je mailbox?
 • Deel op oa LinkedIn,Twitter

Algemene omschrijving

Algemeen
De medische zorg op de locatie Doorn en Zeist is georganiseerd binnen het cluster Onderzoek en Behandeling. De artsen, AVG en huisartsen, werken nauw samen met de verpleegkundigen en worden ondersteund door doktersassistenten en een medisch secretariaat. Daarnaast maken paramedici en psychotherapeuten onderdeel uit van het cluster Onderzoek en Behandeling.

Je functie
Voor de 7 keer 24 uur verpleegkundige zorg binnen de locaties Doorn en Zeist willen wij het verpleegkundig team versterken. Op onze terreinen wonen mensen met een visuele of een visuele-en-verstandelijke beperking. Vaak is er sprake van nog andere bijkomende beperkingen of stoornissen. Hierdoor varieert de ondersteuning aan de cliënt van begeleiding bij zelfstandig wonen tot zeer intensieve zorg in een intramurale setting.

Als verpleegkundige is één van je belangrijkste taken de beoordeling van de medisch/verpleegkundige situatie van onze bewoners. Je vervult de poortwachtersfunctie tussen cliëntsysteem en de arts. Samen met de CBer ( Coördinerend begeleider) coördineer je de multidisciplinaire behandeling en neemt deel aan diverse overleggen. Je ondersteunt woonbegeleiders bij het uitvoeren van het medisch/ verpleegkundig beleid en bij voorbehouden en risicovolle handelingen. In de nacht werk je samen met de nachtzorgmedewerkers.

Gestelde eisen

Naast enthousiasme en motivatie vragen wij van iedere medewerker een klantgerichte en vernieuwingsgerichte houding. Wij vragen je de christelijke identiteit van Bartiméus te respecteren.Naast enthousiasme en motivatie vragen wij van iedere medewerker een klantgerichte en vernieuwingsgerichte houding. Wij vragen je de christelijke identiteit van Bartiméus te respecteren.ctie zijn wij op zoek naar collega’s, die :

 • in het bezit van een HBO- of A- verpleegkundige opleiding.
 • een BIG registratie hebben en volledig bekwaam zijn
 • goede communicatieve vaardigheden hebben (zowel schriftelijk als verbaal)
 • stressbestendig zijn, dienstverlenend en goed kunnen samenwerken passen jou
 • je cliënten en kwaliteit van zorg zijn voor jou een speerpunt
 • accuraat zijn en goed kunnen plannen
 • relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pre
 • in het bezit van rijbewijs
Naast enthousiasme en motivatie vragen wij van iedere medewerker een klantgerichte en vernieuwingsgerichte houding. Wij vragen je de christelijke identiteit van Bartiméus te respecteren.


Uren

25 uur per week

Meer informatie

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende functie in een enthousiast team. Bartiméus biedt de mogelijkheid via scholing je kennis en deskundigheid te verbreden of te verdiepen. Zo wordt bij indiensttreding een introductiecursus aangeboden over onze specifieke doelgroep.

Arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Gehandicaptenzorg en het pensioenfonds Zorg & Welzijn.

Bij Bartiméus werken betekent plezier hebben in het voortdurend ontwikkelen van je eigen expertise en vaardigheden, deze in willen zetten voor cliënten, bereid zijn je expertise met andere te delen en je in te zetten voor een toegankelijke maatschappij.

Inlichtingen
Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer informatie dan kun je contact opnemen met Géke van Brenen, teamleider O&B telefoon 0341 526511 of (06) 43871030 Of Marise van Montfoort 0343-526919

Solliciteren is mogelijk tot 1 september via de link solliciteren op de vacaturepagina.

Informatie over Bartiméus

Bartiméus is in 1915 in Utrecht opgericht als 'Vereeniging tot bevordering van christelijke opvoeding en onderwijs voor blinde kinderen en jongelieden'. In 100 jaar tijd is Bartiméus uitgegroeid tot een expertise-organisatie die mensen met een visuele beperking ondersteunt om het leven te leven zoals zij dat willen. Kennis Bartiméus heeft......
Lees meer over Bartiméus

Bartiméus
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • SEH verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door MedWay BV

  Voor meerdere ziekenhuizen in de provincie Brabant komt MedWay graag in contact met gedreven Spoedeisende hulp verpleegkundigen die het leuk vinden in een afwisselende en soms hectische werkomgeving zijn/haar capaciteiten in te zetten. Goed met druk om kunnen gaan en vriendelijk zijn, zijn competenties die, naast het vakinhoudelijke, de klant in hoge mate waardeert bij medewerkers van MedWay. Wanneer je in dienst treed bij Medway behoren zowel flexibele uren als een vast contract tot de...

  MedWay BV
 • IC verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door MedWay BV

  Voor meerdere ziekenhuizen in de omgeving van Rotterdam komt MedWay graag in contact met gedreven IC verpleegkundigen die het leuk vinden in een afwisselende en soms hectische werkomgeving zijn/haar capaciteiten in te zetten. Goed met druk om kunnen gaan en vriendelijk zijn, zijn competenties die, naast het vakinhoudelijke, de klant in hoge mate waardeert bij medewerkers van MedWay. Wanneer je in dienst treed bij Medway behoren zowel flexibele uren als een vast contract tot de mogelijkheden....

  MedWay BV
 • Regieverpleegkundige cluster Kliniek bij Reade in Amsterdam

  Eergisteren geplaatst door Reade

  “Reade biedt veel bij- en nascholing aan waardoor jij je kunt blijven ontwikkelen als persoon maar ook als beroepsprofessional. Kunnen groeien tot hoever jij wilt maakt het werk bij Reade uniek.” Paul, verpleegkundige. Maak kennis met Paul! Wij zijn bij Reade op zoek naar een regieverpleegkundige om onze teams in de kliniek te versterken! Als regieverpleegkundige speel je een belangrijke rol in het gehele revalidatieproces en ben je onderdeel van een multidisciplinair team...

  Reade
 • Ambulant verpleegkundige Tiel FACT Psychose Oost 2017/071 (36 u/w)

  Eergisteren geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? •We zijn op zoek naar een ambulant verpleegkundige die affiniteit heeft met mensen met een psychotische stoornis; •je richt je bij deze doelgroep op behandeling, rehabilitatie en herstel, zowel met de patiënt, als familie als ook in de wijk; •je zorgt er mede voor dat wordt voldaan aan het caseloadbeheer, de productie, de dossierinhoud en de gestelde eisen aan administratie.

  Pro Persona
 • Verpleegkundige, leefmilieu Bravalaan

  Eergisteren geplaatst door Archipel

  Verpleegkundige, leefmilieu Bravalaan Tijdelijk contract i.v.m. zwangerschapsverlof. Flexibel ingesteld, een echte teamspeler en op je best wanneer er uiteenlopende cliëntvragen op je afkomen? Dan is werken bij Archipel Landrijt, leefmilieu Bravalaan, jou op het lijf geschreven. Ben jij er klaar voor? Wat houdt je werk in? De leefwereld van de cliënt staat centraal. Je voert je taken zelfstandig uit en werkt tegelijkertijd intensief samen met je collega’s. Je bent...

  Archipel

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 1.518
 • Aantal bedrijven: 57
 • Aantal CV's: 185