Manager Huisartsendienst (28 - 32 uur)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Onze Huisartsen
 • Plaats: Velp Gld
 • Plaatsingsdatum: 08-06-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 5 - 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Onze Huisartsen is een regionale organisatie van, voor en door huisartsen in de regio Arnhem en omgeving. De organisatie draagt bij aan het verhogen en waarborgen van de kwaliteit, bereikbaarheid en doelmatigheid van de 24-uurs huisartsenzorg voor patiënten in de regio Arnhem en omgeving. De organisatie is het aanspreekpunt voor samenwerkingspartners aangaande praktijk overstijgende vraagstukken. Onze Huisartsen wil de centrale positie van huisartsen in de regio faciliteren en uitbouwen. Het bieden van zorg tijdens avond, nacht en weekenden alsmede ondersteunen en toerusten van huisartsenpraktijken in het leveren van zorg aan chronisch zieken, ouderen en GGZ patiënten zijn speerpunten. Er zijn circa 200 huisartsen aangesloten bij Onze Huisartsen en er werken ongeveer 125 medewerkers verdeeld over vijf werkmaatschappijen: Onze Huisartsen BV, Huisartsendienst Arnhem BV, Ketenzorg Arnhem BV, GGZorg BV en Kwaliteit en Innovatie (KEI) BV.

De Huisartsendienst Arnhem BV verzorgt de spoedeisende huisartsenzorg buiten kantoortijden. Tijdens deze momenten is er een professioneel team van triagisten, PA’s, huisartsen en chauffeurs actief. De Huisartsendienst bestrijkt een gebied van ruim 439.000 inwoners en kent een drietal posten, te weten in Arnhem-Zuid, Arnhem-Noord en Zevenaar en heeft een centrale meldkamer, gevestigd op de post in Arnhem-Zuid.

Gestelde eisen

De functie:

Als Manager Huisartsendienst ben je verantwoordelijk voor een goed verloop van de spoedeisende huisartsenzorg buiten kantoortijden.

 • Je ontwikkelt beleids- en jaarplannen, bewaakt en geeft sturing aan het vastgestelde beleid, stelt de begroting op en bent financieel verantwoordelijk voor het budget.
 • Je geeft leiding aan 2 teammanagers die verantwoordelijk zijn voor dagelijkse aansturing van de medewerkers (ca 65) op de huisartsenposten.
 • Bewaken van en sturen op kwaliteit en veiligheid is een belangrijk onderdeel van je functie inclusief het toezien op een correcte klachten-, VIM en calamiteiten afhandeling en het initiëren van daaropvolgende verbeteracties.
 • Je maakt onderdeel uit van het MT waarin je naast het vertegenwoordigen van de Huisartsendienst een bijdrage levert aan de strategie en beleid van Onze Huisartsen als geheel.
 • Je vertegenwoordigt de Huisartsendienst in de overleggen met bekostigende instanties, andere zorgorganisaties, de gemeentes en participeert in regionale en landelijke overlegvormen.
 • Je rapporteert aan de algemeen directeur. 
Wij vragen:

Daarnaast is een ruime ervaring in een soortgelijke functie in het werkveld van zorg- en/of belangenorganisaties vereist.
 • Je bent organisatorisch sterk, hebt een visie op verdere ontwikkeling van de huisartsenzorg in het algemeen en de huisartsendienst in het bijzonder en weet dit om te zetten naar concrete plannen.
 • Je bent een inspirerend leidinggevende maar ook een stevige gesprekspartner voor alle betrokken professionals en partijen bij de organisatie.
 • Verder heb je voldoende financiële kennis en ervaring die nodig is voor de bedrijfsvoering van de huisartsendienst, de contacten met de controller en de zorgverzekeraars.

Uren

28 - 32 uur p.w.

Meer informatie

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige baan, een dynamische (werk)omgeving in een organisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt samen met enthousiaste en betrokken professionals op diverse niveaus zowel in- als extern.

De CAO Huisartsenzorg is van toepassing en het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring. De functie is ingedeeld in schaal 12 vanaf € 4.696,- met een maximum van € 6.004,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Eric Scheppink, algemeen directeur, telefoon 06-51289705.

Direct reageren kan natuurlijk ook, mail dan je CV met je motivatiebrief via onderstaande button. Reageren op deze functie is mogelijk tot en met 30 juni a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs. 

Informatie over Onze Huisartsen

De organisatie Onze Huisartsen is ontstaan door een fusie tussen de Huisartsenvereniging Arnhem (HVA), de Zorggroep Arnhem en de Coöperatieve Huisartsendienst Regio Arnhem (CHRA). Het doel van deze fusie is het verhogen van de kwaliteit van zorg, het tegengaan van versnippering van de eerstelijnszorg en het creëren van een organisatie die een......
Lees meer over Onze Huisartsen

Onze Huisartsen
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Manager BGGZ Indigo Tiel 2019/203

  Eergisteren geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? De afdeling BGGZ Aansturing team BGGZ (ca. 5 FTE) Het uitvoeren van het vastgestelde personeelsbeleid zoals werving & selectieprocedure, functioneringsgesprekken, verzuimbegeleiding. Je draagt zorg voor het vinden van een goede balans tussen taken en mogelijkheden van en binnen het team, ziet toe op rooster en werktijdafspraken. Als zorgmanager werk je nauw samen met de teamleden en collega zorgmanagers. In goede onderlinge afstemming draag je zorg voor de vereiste...

  Pro Persona
 • Afdelingsmanager OK - Anesthesie en Verkoever

  Toegevoegd op 20-06-2019 door Elkerliek Ziekenhuis

  Vind jij zorg en management een perfecte combi? Top! Wij hebben in de OK de functie vacant van Afdelingsmanager OK – Anesthesie en Verkoever voor 36 uur per week Ons team Je komt binnen het Elkerliek terecht in een jong en dynamisch team. Je team bestaat uit zo’n 24 anesthesiemedewerkers, 17 verkoeververpleegkundigen en je werkt samen met 10 anesthesiologen. Met good skills én good vibes dragen zij jaarlijks bij aan de zorg van ongeveer 16.000 patiënten die...

  Elkerliek Ziekenhuis
 • Ketencoördinator CVA

  Toegevoegd op 20-06-2019 door St. Jansdal

  Als ketencoördinator CVA ben je verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de CVA-ketenzorg. Als spin in het web heb je zicht op de gehele keten en merk je verstoringen op. Je bent in staat om verbetertrajecten te indiceren en te begeleiden binnen de keten. Verder fungeer je als aanspreekpunt binnen de keten. Als coördinator ben je in staat om de verbindingen te leggen tussen de verschillende ketenpartners. Je bent een bruggenbouwer. Door je creatieve en doortastende aanpak...

  St. Jansdal
 • Hoofd Zorgadministratie

  Toegevoegd op 17-06-2019 door CuraMare

  Weet jij als leidinggevende jouw team te motiveren, te inspireren en te begeleiden? Heb je leidinggevende ervaring op het gebied van zorgadministratie? Dan zijn wij op zoek naar jou! hoofd Zorgadministratie Wat ga je doen? Jij weet als geen ander waar je met de afdeling Zorgadministratie naar toe wilt. Je kent de wet en regelgeving van de Cure en Care op je duimpje en draait voor het aansturen van 3 teams verdeeld over twee locaties je hand niet om. Onderwerpen als ‘Horizontaal...

  CuraMare
 • Afdellingshoofd Interne en Neurologie

  Toegevoegd op 13-06-2019 door Rode Kruis Ziekenhuis

  Wil jij het beste uit je teams halen en doe je dit door te motiveren en te stimuleren? Bij het RKZ krijg je deze kans om dit aan te pakken, zoals jij wilt. Afdelingshoofd Interne en Neurologie (32-36 uur per week) Wat breng jij mee? Als afdelingshoofd creëer jij een veilige en vertrouwde omgeving waarin persoonlijk leiderschap en eigen verantwoordelijkheid nemen voorop staan. Je bent 32 tot 36 uur per week beschikbaar. Je hebt ervaring als leidinggevende in de zorg en bent...

  Rode Kruis Ziekenhuis

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank