Medewerker Sensorisch onderzoek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 02-08-2017
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Medische te zoeken

Algemene omschrijving

Medewerker Sensorisch onderzoek gezocht! Ben jij een vriendelijk en gastvrije Sensorisch onderzoeker die op zoek is naar een carrière kans binnen een grote multinational. Ben je per direct periode voor een periode van minimaal 6 maanden dan zoeken wij jou!

Geen dag is hetzelfde binnen de Sensory & Behiavor Science (SBS) afdeling, als medewerker sensorisch onderzoek bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

1 Ondersteunen van de panelleiders in het voorbereiden en uitvoeren van de sensorische testen, denk hierbij aan:

 • Inhuren en inzetten van de juiste aantallen panelleden,
 • Voorbereiden en klaarzetten van de testen,
 • Het opstellen en bijhouden van de verslaglegging en rapportages en natuurlijk het uitvoeren van de testen volgens de Food & Safety wet en regelgeving.

2 De dagelijkse werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het onderhouden van het Lab, het bijhouden van de voorraden, het bijhouden van de binnenkomende product sampels en het uitvoeren van enkele analytische testen.

3 Tijdens de sensorische testen ondersteun je de panelleden, help je met het bereiden van de sampels en de producten en ondersteun je bij vragen, alles om ervoor te zorgen dat de sensorische testen soepel en goed verlopen.

 • MBO met Sensorisch Onderzoek;
 • Enige ervaring met het laten uitvoeren van Sensorisch Onderzoek;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.

Afhankelijk van je werkervaring is het salaris tussen de €2300 en €2500 o.b.v. fulltime. Je zal voor een periode van 6 maanden worden ingehuurd, hierna kan het contract stoppen, verlengd worden of word je overgenomen door de opdrachtgever.

Gestelde eisen

MBO sensorische research

Uren

32-40 hours

Salaris

€2300 - €2500 per maand

Informatie over Independent Engineering

Medewerker Sensorisch onderzoek gezocht! Ben jij een vriendelijk en gastvrije Sensorisch onderzoeker die op zoek is naar een carrière kans binnen een grote multinational. Ben je per direct periode voor een periode van minimaal 6 maanden dan zoeken wij jou!

Independent Engineering
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Doktersassistente poli long

  Toegevoegd op 04-01-2018 door Spijkenisse Medisch Centrum

  Wij zoeken een enthousiaste doktersassistent poli longgeneeskunde (16 uur) Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in de gezondheidszorg? Een uitdagende functie waarin je veel contact met mensen hebt? Ben jij daarnaast sociaal vaardig en een echte aanpakker? Dat komt goed uit, want in verband met de groei van Spijkenisse Medisch Centrum zoeken wij een doktersassistente voor de polikliniek longgeneeskunde. De werkzaamheden worden in het ziekenhuis Spijkenisse en buitenpoliklinieken in...

  Spijkenisse Medisch Centrum
 • Verpleeghulp

  Toegevoegd op 03-01-2018 door Reade

  (nul-urencontract) “Als verpleeghulp kan ik de theorie die ik tijdens mijn studie leer meteen koppelen aan de praktijk. Ik vind het patiëntencontact leuk én leer ondertussen veel over ziektebeelden en medicijnen.” Nikki, Verpleeghulp bij Reade Als verpleeghulp krijg je de kans om naast je studie werkervaring op te doen in de zorg. Je begeleidt en ondersteunt de revalidanten en maakt deel uit van een team met verschillende disciplines, waarbij de zorg voor de revalidant centraal staat....

  Reade
 • Beleidsmedewerker, Archipel

  Toegevoegd op 23-12-2017 door Archipel

  Vanwege het vertrek van een collega, is er per direct een vacature beschikbaar voor de functie van een startende Beleidsmedewerker Voor 32 uren per week. De functie Het gaat om een groeifunctie waar de focus in eerste instantie ligt op de ondersteuning van beleidsmedewerkers en de opdracht om met onderzoekende vragen, scherpe adviezen en doordacht beleid waarde toe te voegen aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Afhankelijk van jouw ontwikkeling, ambities en interesses,...

  Archipel
 • Operatieassistent Orthopedie – Dagdiensten – [vacature zorg]

  Toegevoegd op 05-12-2017 door Lekz

  Voor een van onze inspirerende opdrachtgevers, een klein medisch centrum regio Mijdrecht, zijn wij op zoek naar een Operatieassistent Orthopedie (OK-assistent), tussen de 20-36 uur per week (uren zijn bespreekbaar)!Als Operatieassistent bereid je operaties in het ziekenhuis voor. Ook assisteer jij Orthopedisch chirurg tijdens de operaties. Je bent verantwoordelijk voor het gerust stellen en het begeleiden van de patiënten tijdens en voor de operatie. Dit zorgt voor een warme band met de...

  Lekz

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 4.258
 • Aantal bedrijven: 492
 • Aantal CV's: 170