Medewerker Sensorisch onderzoek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Engineering
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 02-08-2017
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Medische te zoeken

Algemene omschrijving

Medewerker Sensorisch onderzoek gezocht! Ben jij een vriendelijk en gastvrije Sensorisch onderzoeker die op zoek is naar een carrière kans binnen een grote multinational. Ben je per direct periode voor een periode van minimaal 6 maanden dan zoeken wij jou!

Geen dag is hetzelfde binnen de Sensory & Behiavor Science (SBS) afdeling, als medewerker sensorisch onderzoek bestaan je werkzaamheden onder andere uit:

1 Ondersteunen van de panelleiders in het voorbereiden en uitvoeren van de sensorische testen, denk hierbij aan:

 • Inhuren en inzetten van de juiste aantallen panelleden,
 • Voorbereiden en klaarzetten van de testen,
 • Het opstellen en bijhouden van de verslaglegging en rapportages en natuurlijk het uitvoeren van de testen volgens de Food & Safety wet en regelgeving.

2 De dagelijkse werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het onderhouden van het Lab, het bijhouden van de voorraden, het bijhouden van de binnenkomende product sampels en het uitvoeren van enkele analytische testen.

3 Tijdens de sensorische testen ondersteun je de panelleden, help je met het bereiden van de sampels en de producten en ondersteun je bij vragen, alles om ervoor te zorgen dat de sensorische testen soepel en goed verlopen.

 • MBO met Sensorisch Onderzoek;
 • Enige ervaring met het laten uitvoeren van Sensorisch Onderzoek;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels.

Afhankelijk van je werkervaring is het salaris tussen de €2300 en €2500 o.b.v. fulltime. Je zal voor een periode van 6 maanden worden ingehuurd, hierna kan het contract stoppen, verlengd worden of word je overgenomen door de opdrachtgever.

Gestelde eisen

MBO sensorische research

Uren

32-40 hours

Salaris

€2300 - €2500 per maand

Informatie over Independent Engineering

Medewerker Sensorisch onderzoek gezocht! Ben jij een vriendelijk en gastvrije Sensorisch onderzoeker die op zoek is naar een carrière kans binnen een grote multinational. Ben je per direct periode voor een periode van minimaal 6 maanden dan zoeken wij jou!

Independent Engineering
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • KNF-laborant

  Toegevoegd op 19-10-2017 door Spijkenisse Medisch Centrum

  Wij zoeken een enthousiaste KNF-laborant voor 16 uur per week Ben jij op zoek naar een interessante functie in de gezondheidszorg? Een uitdagende functie waarin je veel contact met mensen hebt? Wat vragen we van jou? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste KNF-laborant. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden en verrichten van (EEG/EMG/ENG/EP) onderzoeken, informeren en begeleiden van patiënten, verwerken en bespreken van onderzoeksresultaten. Wat bieden we jou? We bieden jou...

  Spijkenisse Medisch Centrum
 • Radiodiagnostisch laborant

  Toegevoegd op 19-10-2017 door Spijkenisse Medisch Centrum

  Voor de afdeling radiologie zijn wij op zoek naar een Radiodiagnostisch laborant bij voorkeur met MRI ervaring Onze voorkeur gaat uit naar een dienstverband van 36 uur per week (fulltime), een dienstverband van minimaal 24 uur per week (66,67%) is bespreekbaar. Wij bieden een leuke baan aan op de afdeling radiologie waaraan 3 radiologen, 2 teamleiders en circa 25 medewerkers zijn verbonden. Op de afdeling Radiologie worden onder meer Echografie-, computertomografie-, mammografie-, MRI-...

  Spijkenisse Medisch Centrum
 • Verzorgende IG, afdeling Dieze

  Toegevoegd op 03-10-2017 door Archipel

  Verzorgende IG, afdeling Dieze Voor 24 – 32 uren per week. Weet jij als geen ander de cliënt in zijn kracht te zetten? Ga jij gemakkelijk de dialoog aan met cliënten, mantelzorgers, maar ook met je collega’s? Wil jij je graag hard maken om de cliënt zijn eigen regie te laten behouden en ga je een uitdaging daarbij niet uit de weg? Dan zijn wij bij Archipel Dommelhoef, afdeling Dieze op zoek naar jou! Dit houdt je werk in De begeleiding en verzorging van...

  Archipel

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 1.891
 • Aantal bedrijven: 61
 • Aantal CV's: 173