Medisch Instrumentatietechnicus (4 dagen/36 uur)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 25-07-2017
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Medische te zoeken

Algemene omschrijving

Medisch Instrumentatietechnicus gezocht! Wil jij de verantwoording dragen voor alle medische apparatuur? Ben jij de specialist die op hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in de medische wereld en kan je adviseren over de aan te schaffen medische apparaten? Beschik je daarnaast over een diploma medische technieken? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder of reageer direct!

Het ziekenhuis kenmerkt zich door de kleinschalige opzet. Ze onderscheiden zich dan ook vooral in de platte overlegstructuur en de ruimte in verantwoordelijkheid die iedere medewerker krijgt.

Als Coördinerend Medisch Instrumentatietechnicus ben je verantwoordelijk voor het functioneren van de medische apparatuur en systemen. Je werkt samen met je collega's van de medische techniek en jij coördineert de afspraken en werkzaamheden. Je werkzaamheden omvatten het gehele traject. Dit begint bij de aanschaf van nieuwe medische apparatuur en eindigt bij het afvoeren van medische apparatuur aan het eind van de levensduur.

Jouw taken:
* Laten controleren, inspecteren, onderhouden en repareren van de medische apparatuur;
* Uitbesteden en controleren van het werk aan leveranciers van medische apparatuur;
* Geven van advies en instructies aan medische staf en gebruikers van de medische apparatuur;
* Coördineren van werkzaamheden en zorgdragen dat de randvoorwaarden zijn afgestemd op de systemen en gebruikers;
* Beschikbaar zijn ter ondersteuning gedurende afgesproken bereikbaarheidsdienst eens per 7 weken waarbij je binnen 30 minuten aanwezig bent;
* Rapporteren aan de Afdelingsmanager techniek.

Als een Medisch Instrumentatietechnicus beschik je over:

* Een afgeronde HBO opleiding Elektrotechniek;
* In bezit van het diploma Medische Techniek A & B of bereid deze binnen één jaar na aanstelling te behalen;
* Minimaal 4 jaar werkervaring in een coördinerende functie;
* Aantoonbaar vakbekwaam in de medische techniek middels het certificaat VZI-ReCer is een pré;
* Ervaring met het systeem Ultimo is een pré;
* Ervaring met medische automatisering;
* Beschikbaar voor bereikbaarheidsdiensten en bij oproep binnen 30 minuten aanwezig kunnen zijn.

Een afwisselende baan voor gemiddeld 36 uur per week, in een betrokken en aangenaam ziekenhuis in Amsterdam. Salaris is €3.363,00 bruto per maand, op basis van 36 uur per week. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Rondom het ziekenhuis is voldoende gratis parkeergelegenheid en het ziekenhuis is goed te bereiken via het openbaar vervoer.

Gestelde eisen

HBO/HTS Electrotechniek +4 jaar ervaring

Uren

32-40 hours

Informatie over Independent Recruiters

Medisch Instrumentatietechnicus gezocht! Wil jij de verantwoording dragen voor alle medische apparatuur? Ben jij de specialist die op hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in de medische wereld en kan je adviseren over de aan te schaffen medische apparaten? Beschik je daarnaast over een diploma medische technieken? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder of reageer direct!

Independent Recruiters
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 banen Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Docent Nederlands 2e graads (VMBO, 0.5 fte)

  Gisteren geplaatst door Onze Leerkracht Rotterdam B.V.

  Heb jij affiniteit met de VMBO doelgroep en ben je parttime beschikbaar om leerlingen in Rotterdam les te geven? Dan is deze vacature interessant voor jou!Wat ga je doen?Je gaat zo snel mogelijk voor 0.5 fte aan de slagJe bouwt een band op met de leerlingenJe draagt zorg voor een veilig leerklimaatJe enthousiasmeert de leerlingen voor jouw vakJe brengt je kennis over en zorgt voor verschillende manieren van uitleggenJe maakt gebruik van voorbeelden

 • Docent Scheikunde 2e graads per januari (HAVO/VWO, 0.8 fte)

  Gisteren geplaatst door Onze Leerkracht

  Ben je voor na de kerstvakantie toe aan een nieuwe uitdaging en geef je graag les aan HAVO/VWO leerlingen. Lees dan snel de vacature.Wat ga je doen?Je gaat na de kerstvakantie aan de slag voor 0.8 fte tot in ieder geval het einde van het schooljaarJe geeft les aan HAVO en VWO leerlingen 1 t/m 3 en ook een 4e klasJe enthousiasmeert leerlingen voor jouw vakJe maakt de theorie levendig voor de leerlingenJe werkt nauw samen met collega's 

 • Verpleegkundige Somatiek (24 - 28 uur, Rotterdam)

  Gisteren geplaatst door Samen in de Zorg

  Wat ga je doen?Het uitvoeren van ADL-taken;Het uitvoeren van Verpleegtechnische handelingen;Verantwoordelijk voor de begeleiding van cliënten;Je speelt in op de hulpvraag van de betreffende cliënt en stimuleert hierbij de zelfredzaamheid;Je hebt een belangrijke rol in het verbeteren van de zorginhoudelijke kwaliteit op de afdeling.

  Samen in de Zorg
 • Haarwerkspecialist parttime 24-32 uur

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je ontvangt de klanten. Je bent verantwoordelijk voor de juiste voorlichting tijdens uitvoering van de dienstverlening. Je bent ook verantwoordelijk voor het schoonhouden van de werkplek. Registratie van de clientendossiers Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat om zelfstandig de werkzaamdheden uit te voeren.

  Stad Vacaturebank
 • ANIOS Psychiatrie

  Eergisteren geplaatst door TMI

  Vacature ANIOS Psychiatrie in omgeving Venray Wij zijn op zoek naar een ANIOS psychiatrie voor een geestelijke gezondheidszorg in omgeving Venray. De functie is voor 36 uur per week. Functieomschrijving Als ANIOS psychiatrie voer jij onderzoeken en behandelplannen uit met betrekking tot psychiatrische patiënten. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor diagnosticeren en indiceren van de noodzakelijkheid tot behandeling, voortvloeiend uit de...

  TMI

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 1.891
 • Aantal bedrijven: 61
 • Aantal CV's: 173