Huidtherapeut - Cosmetische Kliniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 18-02-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor een vooraanstaande kliniek in Amsterdam Zuid zijn we op zoek naar een ervaren huidtherapeut voor minimaal 3 dagen per week.

Deze kliniek is leidend in de Benelux en volledig gespecialiseerd op het gebied van injectables. Gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, liquid facelift, laser en huidverbetering. Kleinschalig, veilig, persoonlijk en kwalitatief dat is waar deze kliniek voor staat.

De dag zal starten met met een ochtendmeeting om de planning en bijzonderheden van de dag te bespreken.

Belangrijk aspect in je functie is het contact met de clienten zelf. Je zult intensief met ze in gesprek gaan en een behandelplan met ze bespreken.

 • Het uitvoeren van diversen behandelingen gericht op de huid- en esthetische verbeteringen;
 • Geven van presentaties aan collega's op gebied van huidtherapie;
 • Het maken van behandelplannen met de clienten;
 • Het verzorgen van de administratie gedeelte rondom de cliënten.

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als huidtherapeut;
 • Spontaan en cliëntvriendelijk;
 • Ervaring met IPL en laser;
 • Goede mondelinge communicatieve en schrijfvaardigheden;
 • Zorgvuldig, geordend en gestructureerd;
 • Commercieel ingesteld;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels om je cliënten te woord te staan;
 • Je vindt het leuk om stagiaires huidtherapie te begeleiden;
 • Geregistreerd in het KP register;
 • Lid van de NVH;

De organisatie biedt een afwisselende functie binnen een vooraanstaande kliniek. Je werkt in een gezellig kleinschalig team en de salarisindicatie ligt tussen de €2.000,- en €3.500,- bruto per maand op full time basis.

Gestelde eisen

Een afgeronde opleiding als huidtherapeut; Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als huidtherapeut; Spontaan en cliëntvriendelijk; Ervaring met IPL en laser.

Uren

32-40 hours

Salaris

€2800 - €3500 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Voor een vooraanstaande kliniek in Amsterdam Zuid zijn we op zoek naar een ervaren huidtherapeut voor minimaal 3 dagen per week.

Deze kliniek is leidend in de Benelux en volledig gespecialiseerd op het gebied van injectables. Gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, liquid facelift, laser en huidverbetering. Kleinschalig, veilig, persoonlijk en kwalitatief dat is waar deze kliniek voor staat.

Alle producten die er in de kliniek gebruikt worden, zoals Botox en fillers, hebben de Amerikaanse FDA goedkeuring en de CE markering (Consumenten Veiligheidsmarkering door de Europese Unie). De cosmetisch arts van de kliniek is lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Supplier Quality Engineer

  Gisteren geplaatst door Nobru Technisch Personeel B.V.

   In deze rol ben je verantwoordelijk voor de changes die plaatsvinden bij suppliers en kijkt wat de impact van deze changes zijn op de bestaande quality agreements. Aan de hand van audits worden er CAPA’s opgesteld, jij houdt in de gaten of deze worden afgerond zodat de leverancier mag blijven leveren. Vacaturenummer: UD-200401 Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het analyseren van veranderingen op locatie van de toeleverancier. Wat doet deze verandering voor...

  Nobru Technisch Personeel B.V.
 • GZ-psycholoog Angst, Dwang & PTSS

  Toegevoegd op 25-03-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? In het team angst, dwang & PTSS ben je als GZ-psycholoog regiebehandelaar en word je op een deel van het spectrum van behandelinhoudelijke werkzaamheden ingezet. Je verricht intakes en je voert psychodiagnostisch onderzoek uit en je behandelt volgens richtlijnen. Binnen het zorgprogramma wordt er protocollair gewerkt. Als regiebehandelaar ben je koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting...

  Pro Persona
 • Huidtherapeut - Cosmetische Kliniek

  Toegevoegd op 23-03-2020 door Independent Recruiters

  Voor een vooraanstaande kliniek in Amsterdam Zuid zijn we op zoek naar een ervaren huidtherapeut voor minimaal 3 dagen per week.Deze kliniek is leidend in de Benelux en volledig gespecialiseerd op het gebied van injectables. Gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, liquid facelift, laser en huidverbetering. Kleinschalig, veilig, persoonlijk en kwalitatief dat is waar deze kliniek voor staat. De dag zal starten met met een ochtendmeeting om de planning en bijzonderheden van de dag te...

  Independent Recruiters
 • Global Ingredient Specifications Manager

  Toegevoegd op 18-03-2020 door Independent Engineering

  You will join the Specification Management Ingredients team within the Product Design & Development department. In this role you are responsible for the approval and compliance of ingredients used in the highly innovative, Advanced Medical Nutrition Products. Can you lead projects in an efficient way and further optimize the collaboration with the suppliers ? Than this might be the opportunity for you!Global Specification Manager will strengthen the Global Nutritional Ingredients...

  Independent Recruiters
 • Operational Technology Engineer

  Toegevoegd op 13-03-2020 door Independent Engineering

  Als Operational Technology Engineer ga jij aan de slag in multidisciplinaire projectteams om ervoor te zorgen dat er zo efficient mogelijk medische voeding kan worden geproduceerd. De OT Engineer gaat samen met een team de reis te maken om de ambities van Industry 4.0 te realiseren. Als Operational Technology Engineer speel jij een belangrijke rol in het realiseren van diensten en activiteiten op het gebied van projecten en beheer van de industriële automatisering. Jij gaat zorgt voor...

  Independent Recruiters

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank