Huidtherapeut - Cosmetische Kliniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 16-01-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor een vooraanstaande kliniek in Amsterdam Zuid zijn we op zoek naar een ervaren huidtherapeut voor minimaal 3 dagen per week.

Deze kliniek is leidend in de Benelux en volledig gespecialiseerd op het gebied van injectables. Gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, liquid facelift, laser en huidverbetering. Kleinschalig, veilig, persoonlijk en kwalitatief dat is waar deze kliniek voor staat.

De dag zal starten met met een ochtendmeeting om de planning en bijzonderheden van de dag te bespreken.

Belangrijk aspect in je functie is het contact met de clienten zelf. Je zult intensief met ze in gesprek gaan en een behandelplan met ze bespreken.

 • Het uitvoeren van diversen behandelingen gericht op de huid- en esthetische verbeteringen;
 • Geven van presentaties aan collega's op gebied van huidtherapie;
 • Het maken van behandelplannen met de clienten;
 • Het verzorgen van de administratie gedeelte rondom de cliënten.

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als huidtherapeut;
 • Spontaan en cliëntvriendelijk;
 • Ervaring met IPL en laser;
 • Goede mondelinge communicatieve en schrijfvaardigheden;
 • Zorgvuldig, geordend en gestructureerd;
 • Commercieel ingesteld;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels om je cliënten te woord te staan;
 • Je vindt het leuk om stagiaires huidtherapie te begeleiden;
 • Geregistreerd in het KP register;
 • Lid van de NVH;

De organisatie biedt een afwisselende functie binnen een vooraanstaande kliniek. Je werkt in een gezellig kleinschalig team en de salarisindicatie ligt tussen de €3.000,- en €4.200,- bruto per maand op full time basis.

Gestelde eisen

Een afgeronde opleiding als huidtherapeut; Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als huidtherapeut; Spontaan en cliëntvriendelijk; Ervaring met IPL en laser.

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €4200 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Voor een vooraanstaande kliniek in Amsterdam Zuid zijn we op zoek naar een ervaren huidtherapeut voor minimaal 3 dagen per week.

Deze kliniek is leidend in de Benelux en volledig gespecialiseerd op het gebied van injectables. Gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, liquid facelift, laser en huidverbetering. Kleinschalig, veilig, persoonlijk en kwalitatief dat is waar deze kliniek voor staat.

Alle producten die er in de kliniek gebruikt worden, zoals Botox en fillers, hebben de Amerikaanse FDA goedkeuring en de CE markering (Consumenten Veiligheidsmarkering door de Europese Unie). De cosmetisch arts van de kliniek is lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Klinisch psycholoog Ontwikkelingsstoornissen Ede

  Vandaag geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? Het team ontwikkelingsstoornissen is een resultaat verantwoordelijk team in ontwikkeling. Als Klinisch psycholoog ben je regiebehandelaar en koersbepalend in de intake, diagnose, onderzoek en behandeling. Verder draag je zorg voor werkbegeleiding van collega’s in opleiding en geef je supervisie in het kader van opleidingen. Het programmaleiderschap behoort tot de mogelijkheden: Als programmaleider draag je bij aan het ontwikkelen, ondersteunen en het implementeren van...

  Pro Persona
 • GZ-psycholoog Kind en Jeugd Ede

  Vandaag geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? In het team Jeugd ben je als GZ-psycholoog regiebehandelaar en word je op het hele spectrum van behandelinhoudelijke werkzaamheden ingezet. Je verricht intakes in overleg met een medisch specialist. Ook voer je psychodiagnostisch onderzoek uit en behandel je volgens richtlijnen. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het opleidingsklimaat in het team, onder andere in de vorm van werkbegeleiding aan opleidelingen/stagiaires.

  Pro Persona
 • GZ-psycholoog Behandelkliniek Nijmegen

  Vandaag geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als GZ-psycholoog behandel je patiënten gericht op het verminderen van risicofactoren die leiden tot delictgedrag. Je analyseert samen met de patiënt het gedrag dat tot problematische situaties heeft geleid en verwoord jullie bevindingen in onder andere een delictanalyse. Ook lever je een bijdrage aan de individuele diagnostiek van de patiënt middels het afnemen van PCL-r’s. Daarnaast behandel je patiënten gericht op hun individuele daderschap, waarin...

  Pro Persona
 • Automation Engineer

  Eergisteren geplaatst door Independent Engineering

  Als Automation Engineer ga jij aan de slag in multidisciplinaire projectteams om ervoor te zorgen dat er zo efficient mogelijk medische voeding kan worden geproduceerd. De IA Engineer gaat samen met een team de reis te maken om de ambities van Industry 4.0 te realiseren.Heb jij ervaring in een productie omgeving en wil graag in een spik splinter nieuwe fabriek aan de slag?Lees snel verder...Als Automation Engineer speel jij een belangrijke rol in het realiseren van diensten en activiteiten op...

  Independent Recruiters
 • Assistent Behandelcoördinator LFPZ

  Toegevoegd op 16-01-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? De assistent behandelcoördinator ondersteunt de behandelcoördinator op het gebied van het afnemen van risicotaxatie en Rom-metingen, het schrijven van verlofaanvragen, voorbereidingen van behandelplanbesprekingen, verlengingsadviezen en verlofevaluaties. De assistent BC is verantwoordelijk voor het eigen aandeel in het uitvoeren van risicotaxaties, Rom-metingen en kortdurende behandelinterventies. Het kan voorkomen dat de assistent behandelcoördinator op...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank