Huidtherapeut - Cosmetische Kliniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 18-09-2019
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor een vooraanstaande kliniek in Amsterdam Zuid zijn we op zoek naar een ervaren huidtherapeut voor minimaal 3 dagen per week.

Deze kliniek is leidend in de Benelux en volledig gespecialiseerd op het gebied van injectables. Gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, liquid facelift, laser en huidverbetering. Kleinschalig, veilig, persoonlijk en kwalitatief dat is waar deze kliniek voor staat.

De dag zal starten met met een ochtendmeeting om de planning en bijzonderheden van de dag te bespreken.

Belangrijk aspect in je functie is het contact met de clienten zelf. Je zult intensief met ze in gesprek gaan en een behandelplan met ze bespreken.

 • Het uitvoeren van diversen behandelingen gericht op de huid- en esthetische verbeteringen;
 • Geven van presentaties aan collega's op gebied van huidtherapie;
 • Het maken van behandelplannen met de clienten;
 • Het verzorgen van de administratie gedeelte rondom de cliënten.

 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als huidtherapeut;
 • Spontaan en cliëntvriendelijk;
 • Ervaring met IPL en laser;
 • Goede mondelinge communicatieve en schrijfvaardigheden;
 • Zorgvuldig, geordend en gestructureerd;
 • Commercieel ingesteld;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels om je cliënten te woord te staan;
 • Je vindt het leuk om stagiaires huidtherapie te begeleiden;
 • Geregistreerd in het KP register;
 • Lid van de NVH;

De organisatie biedt een afwisselende functie binnen een vooraanstaande kliniek. Je werkt in een gezellig kleinschalig team en de salarisindicatie ligt tussen de €3.000,- en €4.200,- bruto per maand op full time basis.

Gestelde eisen

Een afgeronde opleiding als huidtherapeut; Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als huidtherapeut; Spontaan en cliëntvriendelijk; Ervaring met IPL en laser.

Uren

32-40 hours

Salaris

€3000 - €4200 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Voor een vooraanstaande kliniek in Amsterdam Zuid zijn we op zoek naar een ervaren huidtherapeut voor minimaal 3 dagen per week.

Deze kliniek is leidend in de Benelux en volledig gespecialiseerd op het gebied van injectables. Gespecialiseerd in onder andere Botox, fillers, liquid facelift, laser en huidverbetering. Kleinschalig, veilig, persoonlijk en kwalitatief dat is waar deze kliniek voor staat.

Alle producten die er in de kliniek gebruikt worden, zoals Botox en fillers, hebben de Amerikaanse FDA goedkeuring en de CE markering (Consumenten Veiligheidsmarkering door de Europese Unie). De cosmetisch arts van de kliniek is lid van de NVCG, de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Technisch Project Engineer

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor de globale marktleider in de medische voedingsindustrie ben ik op zoek naar een Technisch Project Engineer! Binnen deze rol zal jij verantwoordelijk zijn voor de gehele supervisie van technische projecten gericht op productie & proces-materiaal, civiel, energie en utiliteit. Zou jij graag willen werken op de splinternieuwe productie-site in Zoetermeer? Lijkt het jou uitdagend om voor deze globale marktleider aan de slag te gaan?Reageer dan snel!De verantwoordelijkheden binnen deze...

  Independent Recruiters
 • [GZ-psycholoog FACT Jeugd Rivierenland

  Eergisteren geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Wij werken flexibel, systemisch, multidisciplinair en outreachend. Het FACT geeft behandeling en begeleiding aan jongeren (met name tussen 12 – 21 jaar) met een complex psychiatrisch ziektebeeld in combinatie met problemen op meerdere levensgebieden. Zij kunnen niet de weg naar de reguliere hulp vinden of deze is onvoldoende gebleken. Redenen hiervoor zijn onder andere complex psychiatrisch beeld, chronische...

  Pro Persona
 • [GZ-psycholoog Stemmingsstoornissen Ede

  Eergisteren geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als regiebehandelaar ben je koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting van je collega’s in het multidisciplinaire team. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het opleidingsklimaat in het team, onder andere in de vorm van werkbegeleiding aan opleidelingen.

  Pro Persona
 • GZ psycholoog ASS&ADHD Nijmegen/Rivierenland

  Eergisteren geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? Binnen team ontwikkelingsstoornissen ben je regiebehandelaar, voer je intakegesprekken, werk je samen met een collega aan 1 dagsdiagnostiek en voer je behandelingen uit. Wij onderscheiden ons van andere instellingen doordat we ons ook richten op de comorbiditeit, naast de ontwikkelingsstoornis. Zo worden de depressie, angststoornissen en emotieregulatieproblemen mee behandeld, volgens de richtlijnen. Daarnaast geef je supervisie en werkbegeleiding aan opleidelingen en...

  Pro Persona
 • GZ psycholoog Team Depressie Tiel

  Eergisteren geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? In team stemming zijn je taken uiteenlopend: intakes, onderzoek, behandeling individueel of in een groep (CGT en IPT 2 daagse deeltijdbehandeling, MBCT), unipolair en/of bipolair. In overleg wordt een keuze gemaakt tussen de verschillende taken. Er worden uitgebreide mogelijkheden tot scholing aangeboden: te denken valt aan IPT, schematherapie of MBCT. Indien je interesse uitgaat naar meerdere zorgprogramma’s kan het dienstverband gecombineerd worden met angst-PTSS-dwang...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank