Gedragswetenschapper

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Alkmaar
 • Plaatsingsdatum: 18-07-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Weet jij als ervaren gedragswetenschapper met enthousiasme bij te dragen, samen met je leidinggevende, collega's en directeur, aan de transformatieprocessen, binnen de jeugdzorg en gemeenten, die de afgelopen periode in gang zijn gezet. Met als belangrijkste doel de kinderen en hun gezinnen de meest passende zorg te geven?

Als gedragswetenschapper ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg die aan de gezinnen gegeven wordt. Dit doe je door (proces)diagnostiek uit te voeren, de zorglijn te bewaken en de jeugdzorgwerkers te adviseren en te coachen om de kwaliteit te borgen en verbeteren.

Als gedragswetenschapper voer je zelfstandig onderzoek uit, stel je diagnoses en adviseer en coach je je teams. Het nemen van kernbeslissingen en het opstellen van plannen van aanpak gebeurt te allen tijde in overleg met betrokkenen, waarbij je als gedragswetenschapper vanuit je expertise aanwezig bent en adviserend en ondersteunend optreedt.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • Deskundigheidsbevordering en het leveren van een bijdrage aan methodiek- en beleidsontwikkeling. In jouw teams werken professionals, en samen met hen ben je verantwoordelijk voor het behandelbeleid, onder jouw inhoudelijke regie.
 • Je werkt nauw samen met je leidinggevende, die integraal verantwoordelijk is voor de resultaten van de teams. Deze zorgt ook voor de realisatie van de financiële taakstellingen en de benodigde formatie, en stuurt, ook samen met jou en de teams bij waar dat nodig is.
 • En niet onbelangrijk, je zorgt mede in je regio voor effectieve en prettige samenwerking met je ketenpartners, en andere stakeholders in het sociale domein.

Je voldoet aan het volgende profiel:

 • WO werk- en denkniveau (Orthopedagogiek);
 • Ervaring in en kennis van therapeutische interventies en behandelmethoden;
 • Kennis van gedragsproblemen en -stoornissen;
 • Ervaring met psychodiagnostiek;
 • "Hands on" mentaliteit;
 • Kennis en/of ervaring met j-GGZ is een pre

We bieden jou:

 • Een mooie en verantwoordelijke functie binnen de Jeugdhulp.
 • Het betreft een functie voor 28 tot 36 uur.
 • Salarisschaal 11, max € 4707,94, op basis van een 36-urige werkweek. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder veel mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling.

Gestelde eisen

- WO werk- en denkniveau (Orthopedagogiek) - Ervaring in, en kennis van therapeutische interventies en behandelmethoden - Kennis van gedragsproblemen en -stoornissen - Ervaring met psychodiagnostiek

Uren

24-32 hours

Salaris

€3300 - €4700 per maand

Informatie over Independent Recruiters

Deze organisatie binnen de jeugdzorg werkt nauw samen met gemeenten.Een gezamenlijk doel is dat ieder kind, ieder gezin (het liefst zelfstandig) weer verder kan. Integraal werken staat daarbij voorop. Zowel intern (jeugd- en opvoedhulp en j-GGZ) als extern (in samenwerking met partners en het onderwijs). Belangrijk daarbij is om teams in hun kracht te zetten en te faciliteren.

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Combifunctie casemanager 16 uur/verpleegkundige/begeleider (8-16 uur)

  Vandaag geplaatst door Altrecht

  Wat ga je doen?Als casemanager (16 uur) ben je contactpersoon en aanspreekpunt voor de patiënt, diens omgeving en hulpkader gedurende het hele behandeltraject en coördineer je het zorgproces. Je werkt In een multidisciplinair behandelteam vanuit het shared-caseloadprincipe, waarbinnen je samen met de regiebehandelaar verantwoordelijkheid draagt voor een eigen caseload.Je start samen met de coördinerend behandelaar met een afstemgesprek voor klinische opname, bespreekt hoe naar opname kan...

  Stichting Altrecht
 • Psychomotorisch Therapeut Psychosomatiek Eikenboom vanaf 1-1-2020

  Vandaag geplaatst door Altrecht

  Wat ga je doen?Als psychomotorisch therapeut ben je onderdeel van een multidisciplinair team en lever je vanuit beweging een bijdrage aan de behandeling van onze patiënten. Je behandelt en begeleidt patiënten hierbij individueel of in groepsverband. Je probeert je hierbij op elk van hen zo goed mogelijk af te stemmen en bij te dragen aan het herstel doormiddel van psychomotorische therapie. Daarnaast observeer je de voortgang en draag je zorg voor een correcte registratie van het...

  Stichting Altrecht
 • Activiteitenbegeleider

  Eergisteren geplaatst door Stichting Brentano Amstelveen

  Wij zoeken per direct een activiteitenbegeleider die helemaal op zijn/haar plek is in ons verpleeghuis. Liefdevol begeleid je bewoners die tegelijkertijd vakkundig observeert. Je stelt jezelf ten dienste van hun prettige dag. Je wil je vak graag uitoefenen op 'hoog'niveau, bent een teamspeler en goed in staat je werk zelf in te richten. Kortom je houdt van je vak!!! ontwikkelen en uitvoeren van activiteitenplannen; het opstellen van de individuele zorgplannen; contacten...

  Stichting Brentano Amstelveen
 • Pedagogisch medewerker

  Toegevoegd op 20-08-2019 door Randstad

  Hart voor ontwikkeling. Daar sta jij voor als pedagogisch medewerker.Haal jij energie uit het enthousiasme van kinderen en ben je gemotiveerd je in te zetten de kinderen te ondersteunen in hun ontwikkeling? Als pedagogisch medewerker kun jij kinderen op verschillende kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang ondersteunen.Voor verschillende organisaties zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibele pedagogische medewerkers in en rond de stad Groningen. Het zijn diensten op verschillende...

  Randstad
 • Psychiater Gebiedsteam ggz Nieuwegein

  Toegevoegd op 20-08-2019 door Altrecht

  Wat ga je doen?Als psychiater speel je een belangrijke rol in zowel het borgen en door ontwikkelen van de specialistische behandeling als het zorgdragen van de inhoud. Als hoofdbehandelaar ben je (medisch) verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten binnen jouw afdeling. Zo houdt je je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek. Dit doe je zeker niet alleen; vanuit een multidisciplinair team wordt met elkaar gewerkt aan de zorg aan onze...

  Stichting Altrecht

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank