Adviseur Medische Voeding - Oncologie

Baan gegevens

 • Bedrijf: independentrecruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 26-02-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Deel deze vacature:

Algemene omschrijving

Sales Consultant medische voeding gezocht voor een grote speler op de Nederlandse markt. Wij zijn op zoek naar een sales consultant voor de regio Utrecht - Den Haag. Deze wereldwijde organisatie hecht veel waarde aan keihard werken met open en enthousiaste collega's. Samen behaal je de mooiste resultaten. In deze rol werk je zelfstandig om het product te verkopen aan de eerstelijns aanbieders; medische professie, voedingsspecialisten, onderzoekers en patiëntenorganisaties.

In de functie van sales consultant ben je veel bij klanten en potentiële afnemers. Je adviseert en presenteert nieuwe producten en laat de doelgroep kennismaken met veranderingen in de markt. Door jouw natuurlijke charme bouw je aan relaties. Samen met je accountmanager ben je verantwoordelijk voor het gebied. Waar jij operationeel verantwoordelijk bent, is je accountmanager het contractuele aanspreekpunt van jullie opdrachtgevers. Naast het behalen van de targets is het verbinden van mensen het allerbelangrijkste in deze functie.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor:

 • marktanalyse opzetten en uitvoeren, deze resultaten verwerken in je sales;
 • adviseren van eerste lijns zorgmedewerkers over de producten;
 • opbouwen en verder ontwikkelen van partnerships;
 • het verbinden van de individuele partijen op de markt;
 • uitbreiden van het afzetgebied, signaleren van kansen tot groei, up-/cross selling.

In de functie van sales consultant ben ik op zoek naar een adviserende accountmanager met veel mensenkennis. Snap jij de zorgmarkt? Snap jij de verschillen tussen de verschillende stakeholders en hun belangen? Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de medische voeding in West Nederland; jouw specialisatie ligt op de oncologieafdeling. Dit is voeding die een bijdrage kan leveren aan de verbetering van kwaliteit van leven. Doordat deze doelgroep wordt bezocht door; medische professionals, voedingsspecialisten, onderzoekers en patiëntenorganisaties, zijn dit jouw contactpersonen.

Een goede sales consultant medische voeding heeft onder andere de volgende competenties en ervaring:

 • HBO werk/denk niveau; bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van Voeding & Diëtiek of Commerciële economie;
 • ervaring in een vergelijkbare omgeving; farmaceutisch of food;
 • affiniteit met de doelgroep; oncologie patiënten is een must;
 • je bent in staat om oprechte relaties op te bouwen met de doelgroep;
 • je hebt een lokaal netwerk en kunt deze met je sociale skills uitbreiden;
 • je krijgt energie van het behalen van resultaat en bent elke dag gefocust op de gestelde targets.

In de functie van sales consultant hebben we een salarisindicatie gekregen tussen de € 2800 en € 3600 bruto per maand. Naast een mooi basissalaris zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld. Een bonus op basis van individuele en regiogebonden targets zijn onderdeel van het salaris.

Gestelde eisen

HBO werk/denk niveau; bij voorkeur een afgeronde opleiding in de richting van Voeding & Diëtiek of Commerciële economie; ervaring in een vergelijkbare omgeving; farmaceutisch of food;

Uren

32-40 hours

Salaris

€2800 - €3600 per maand

Informatie over independentrecruiters

Sales Consultant medische voeding gezocht voor een grote speler op de Nederlandse markt. Wij zijn op zoek naar een sales consultant voor de regio Utrecht - Den Haag. Deze wereldwijde organisatie hecht veel waarde aan keihard werken met open en enthousiaste collega's. Samen behaal je de mooiste resultaten. In deze rol werk je zelfstandig om het product te verkopen aan de eerstelijns aanbieders; medische professie, voedingsspecialisten, onderzoekers en patiëntenorganisaties.

Ben je zelf startend, authentiek en hecht je veel waarde aan lange relaties met opdrachtgevers? Ben jij van nature het aanspreekpunt voor vragen? Heb jij affiniteit met medische voeding en oncologie? Laat het ons weten!

independentrecruiters
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Account Manager - Medische Voeding

  Toegevoegd op 26-02-2018 door Independent Recruiters

  Account Manager - Medische voeding gezocht voor een grote Internationale (fortune 500) speler in de FMCG.In de functie van account manager ben je verantwoordelijk voor de accounts op het gebied van medische voeding. Je gaat werken aan duurzame, strategische relaties waarbij je aan het sparren bent met de klant en met je collega specialisten. Je maakt account jaarplannen en draagt bij aan de ontwikkeling van het assortiment, distributie, presentatie, promotie en logistiek.Daarnaast ben je...

  Independent Recruiters

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank