Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg

Baan gegevens

 • Bedrijf: Prismant
 • Plaats: Nieuwegein
 • Plaatsingsdatum: 11-08-2017
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: Meer dan 10 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
 • Link naar deze vacature
 • Banen in je mailbox?
 • Deel op oa LinkedIn,Twitter

Algemene omschrijving

Ter uitbreiding van ons team in Nieuwegein zijn wij zijn per direct op zoek naar een

Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg

Arbeidsmarktinformatie is cruciaal voor de zorg- en welzijnsinstellingen om een betere afstemming te bereiken tussen vraag en aanbod op de landelijke en regionale arbeidsmarkt van zorg en welzijn.

Wat doe je als Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg bij Prismant?
Als Datagedreven Arbeidsmarktonderzoeker Zorg ben je onderdeel van het team ‘arbeidsmarkt en onderzoek’. Als arbeidsmarktonderzoeker werk je zelfstandig en in teamverband aan projecten in de sector Zorg en Welzijn. Je onderhoudt de klantrelatie en werkt samen met Begeleidingscommissies.. Je hebt gevoel voor cijfers en voor de diversiteit aan data die beschikbaar is voor Arbeidsmarktonderzoek. Je gebruikt zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden om een diversiteit aan vragen uit het veld te beantwoorden. Daarbij vertaal je de onderzoeksuitkomsten naar praktische toepasbaarheid voor onze opdrachtgevers.

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt een afgeronde WO-opleiding met een onderzoeksgerichte afstudeerrichting;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met statistiek en diverse onderzoekmethoden (kwalitatief en kwantitatief);
 • Je hebt kennis van zorg & welzijn en bent op de hoogte van de actuele trends en ontwikkelingen in arbeidsmarktonderzoek,
 • Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor (politieke) verhoudingen;
 • Je bent inhoudelijk en analytisch zeer sterk en in staat om je enthousiasme voor het vak uit te dragen;
 • Je bent resultaatgericht, nauwkeurig, creatief, initiatiefrijk en je straalt rust uit.
 • Je bent binnen het team ben je een motivator en een doener.
 • Het is een sterke pré als je ervaring hebt met de regionale arbeidsmarkt.

Uren

40

Meer informatie

Waarom jij ook graag wilt werken bij Prismant?
Wij zijn een dynamische organisatie waar enthousiaste professionals werken. Wij zijn Grensverleggend, Pragmatisch en Betrouwbaar. Er zijn verschillende redenen waarom het leuk is om bij Prismant te werken, bijvoorbeeld omdat wij:

 • Open staan voor jouw ideeën en initiatieven en graag van jou leren;
 • Jou aanmoedigen om jezelf continu te blijven ontwikkelen;
 • Een platte organisatie zijn met korte lijnen;
 • Het belangrijk vinden dat je lekker in jouw vel zit en daarom oog hebben voor een goede balans tussen werk en privé;
 • Meegaan in de mogelijkheden van het ‘nieuwe werken’;
 • Elke dag aan maatschappelijk-relevante projecten werken om de zorg te verbeteren;
 • Internationaal werken en daarin nog meer ambitie hebben;
 • Naast hard werken ontspanning ook erg belangrijk vinden en daarom regelmatig leuke activiteiten organiseren.

Is jouw interesse gewekt?
We kijken uit naar je CV en motivatie. Deze kun je sturen naar info@prismant.nl Voor vragen kun je bellen met Francisca van der Velde op 088-5700050.

Een screening maakt deel uit van het sollicitatieproces, eveneens als het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures stellen wij niet op prijs.

Informatie over Prismant

Zullen we ons even voorstellen?
Prismant werkt voor zorginstellingen, brancheorganisaties, overheden en andere partijen die actief zijn in de zorg. Zij zitten met vragen, wij helpen met de oplossingen. Dat doen we door op een onafhankelijke en objectieve manier te onderzoeken, meten en toetsen, en door het verschaffen van inzichten. Op die manier willen we de zorg en het werk van deze professionals in de sector daadwerkelijk beter maken.
Onze opdrachtgevers zijn de zorgaanbieders: onder andere ziekenhuizen, VVT, GHZ, GGZ, en jeugdzorg. Ook de overheid en de brancheverenigingen mogen wij tot onze klantenkring rekenen. Deze opdrachtgevers vragen ons om onafhankelijk onderzoek, toekomstbestendig advies en stuurinformatie. Wij zijn daarbij de unieke link tussen informatievoorziening en het bieden van creatieve oplossingen op basis van deze informatie. Momenteel werken we hard aan het vernieuwen van ons productportfolio voor zorgaanbieders.
Prismant werkt samen met haar partners MRDM, X-IS en PatiëntInvolved. Gezamenlijk werken we aan het realiseren van waarde gedreven zorg, gebaseerd op het value-based health care principe.

Prismant
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Afdelingsassistent Cardiologie

  Vandaag geplaatst door Actief Werkt! Uitzendbureau BV

  Actief Werkt! is voor het UMC (Universitair Medisch Centrum te Utrecht) per direct op zoek naar een afdelingsassistente op de afdeling Cardiologie. Vanwege het uitvallen van de afdelingsassistent op deze afdeling zoeken we voor ca. 8 weken een kandidaat die tussen de 32 en 36 uur werkzaam zal zijn.De start van deze functie is per 1 september.Aanvullen van producten en materialen op de afdellingen, algemene schoonmaakwerkzaamheden, spullen halen en brengen naar Lab of apotheek, helpen met...

  Stad Vacaturebank
 • Helpende Plus of Verzorgende IG Extramuraal parttime

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als Helpende (Plus) of Verzorgende IG in de thuiszorg help je zelfstandig wonende ouderen in het huishouden en ondersteun je bij de lichamelijke verzorging. Je helpt bij het wassen en aankleden. Daarnaast doe je lichte wondverzorging en draag je zorg voor en zie je toe op het medicijnbeheer. Je draagt bij aan het creëren van een prettige, huiselijke en nette woonomgeving. Naast de verpleegtechnische en verzorgende taken is het van belang dat je je kunt inleven in de cliënten en hen een...

  Stad Vacaturebank
 • Verpleegkundige Thuiszorg Extramuraal parttime

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als verpleegkundige kom je te werken in een wijkteam bestaande uit ongeveer 25 verpleegkundigen en verzorgenden. In deze functie draag je zorg voor de continuïteit van de kwaliteit van de zorg en bewaak je het zorgproces;Je bent het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor coördinatie van de zorg van een aantal cliënten in de thuissituatie;Samen met de cliënt bepaal je de benodigde zorg, de cliënt is hierin zoveel mogelijk leidend.Je bouwt een relevant netwerk op in de eerste lijn van de...

  Stad Vacaturebank
 • MBO Verzorgende IG Intramuraal parttime

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Als Verzorgende IG draag je zorg voor de uitvoering, coördinatie en continuering van het multidisciplinaire zorgproces van de bewoners op basis van het zorgleefplan. Je helpt bij het wassen en aankleden van de bewoners. Je houdt toezicht op het welbevinden van de bewoners. Je signaleert en rapporteert veranderingen in de gezondheid van de bewoners.Je draagt zorg voor en ziet toe op het medicijnbeheer en overige noodzakelijke gebruiks- en verbruiksartikelen.Naast de verpleegtechnische en...

  Stad Vacaturebank
 • Verzorgende IG gezocht voor in 't Gooi parttime!

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Is het zorgen voor mensen jou op het lijf geschreven en wil jij parttime aan de slag binnen Almere als Verzorgende IG? Dan is deze vacature iets voor jou! Als Verzorgende IG begeleid, verzorg en ondersteun je cliënten in hun thuissituatie. Een interessant beroep met veel afwisselende taken. De combinatie van verpleegtechnische handelingen met persoonlijke aandacht voor cliënten maakt dit een zeer dankbaar beroep. Als Verzorgende IG in help je mee om de kwaliteit van leven te verbeteren. Je...

  Stad Vacaturebank

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank

Statistieken

 • Aantal banen: 1.925
 • Aantal bedrijven: 57
 • Aantal CV's: 196