Geregistreerde ZZP-bedrijfsartsen

Baan gegevens

 • Bedrijf: HumanTotalCare
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 27-05-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Vacaturetekst zzp-artsen

Méér doen voor werkend Nederland? Sluit je bij ons aan en ervaar samen met meer dan 1.500 professionals en artsen de voordelen van werken bij HumanTotalCare.

Aantal uur: 24-40
Locatie: naar keuze

Is op afstand werken voor jou geen probleem, maar mis je – juist in deze tijd – een organisatie die achter je staat? Waar je kunt profiteren van kennis van collega-artsen en arboprofessionals, aanvullend op jouw eigen vak? En waarmee je méér kunt doen voor werkend Nederland dan als ZZP’er? Sluit je aan bij ons en ervaar de voordelen van werken bij HumanTotalCare!

Wat ga je doen en voor wie?
Een goede vraag, die we samen met jou gaan beantwoorden. Natuurlijk help je als bedrijfsarts bij HumanTotalCare werknemers om hun werk gezond, gemotiveerd en competent te blijven doen. En je helpt werkgevers om het beste team samen te stellen en te behouden, zodat zij hun ambities kunnen realiseren. 

Hóe je dat gaat doen is afhankelijk van het merk binnen HumanTotalCare waar jij voor kiest. Zo ondersteun je als bedrijfsarts bij HumanCapitalCare vooral klanten binnen de grootzakelijke markt. Bij ArboNed ben je van waarde voor de ondernemers binnen het mkb, van lokale bakker tot groter productiebedrijf. En bij Mensely help je bedrijven in transitie naar eigen regie in gezondheidsmanagement. Ieder merk heeft zijn eigen regionale teams, kantoren en klanten, en daarmee ook zijn eigen focus in werkzaamheden. 

Een ding is zeker, of je nu kiest voor HumanCapitalCare, ArboNed of Mensely, wij nemen zaken als IT, administratie en acquisitie van je over, zodat jij je kunt richten op de inhoud. Daarnaast werk je samen met gedreven collega’s uit allerlei disciplines, die – nu meer dan ooit – verschil willen en kúnnen maken voor werkend Nederland. Met zo’n 1.500 collega’s werken we dagelijks aan nieuwe dienstverlening, passend bij de huidige tijdgeest en ontwikkelingen. Voor meer dan 65.000 werkgevers en 1,5 miljoen werknemers. Wees welkom en groei met ons mee.

Waar en met wie kom je te werken?
Omdat onze merken landelijk opereren en onze klanten vaak kiezen voor een regionale aanpak, zijn er vrijwel altijd mogelijkheden dicht bij huis. Samenwerken doe je veelal in een klein, multidisciplinair team van artsen, bedrijfsmaatschappelijk werkers, arbeidsdeskundigen, loopbaanadviseurs, re-integratie- & preventieadviseurs en psychologen. 

Soms collega’s van jouw eigen merk, soms collega’s van opdrachtgevers. Zo heb je altijd mensen om je heen met wie kunt sparren, in tijden van corona, maar ook daarna.
Het ene team ziet elkaar ook buiten werktijden, het andere is vooral op de werkvloer bij elkaar betrokken. Samen met jou kijken we graag waar jij het beste past. Overigens niet alleen bij je sollicitatie, maar ook later in je carrière. 

Wat bieden we jou?
Ieder merk maakt deel uit van het grotere geheel: HumanTotalCare. En dat biedt flink wat voordelen. Naast een marktconform salaris en een vast contract, krijg je bij ons:

 • Een goede pensioenregeling, 25 vakantiedagen (plus de mogelijkheid om bij te kopen), een laptop, mobiele telefoon, reiskostenvergoeding of auto van de zaak.
 • Ondersteuning op het gebied van IT, Research en Development en datascience. Wij geloven in de combinatie van mensgericht en datagedreven werken. 
 • Een leven lang leren met een eigen Academy voor cursussen én acht ontwikkelpaden voor bedrijfsartsen. Denk aan het begeleiden van coassistenten en AIOS, promoveren, specialiseren of een managementrol. 
 • Inspiratie door kijkjes in de keuken bij klanten, kennissessies, lezingen en bijeenkomsten waar jij je netwerk kunt uitbreiden.
 • Aandacht voor preventie en vitaliteit, in jouw werk richting klanten, maar ook vanuit onze organisatie richting jou. Denk aan je eigen vitaliteitsbudget, maar ook aan ergonomisch goed ingerichte werkplekken. Binnen beginnen zorgt buiten immers voor een beter resultaat.


Kortom, bij HumanTotalCare doe je het werk dat je leuk vindt, waar je goed in bent en dat past in het leven dat je leidt. 

Wat vragen wij?

 • Een afgeronde opleiding Geneeskunde met als specialisatie arbeid en gezondheid
  - bedrijfsgeneeskunde.                                                                               
 • Je hebt een BIG-registratie als bedrijfsarts.
 • Jij denkt in wat er wél kan; in oplossingen die onze klanten vooruithelpen.
 • Het liefst verras je klanten met nieuwe mogelijkheden en ben je hen net een stap voor op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, data en feiten. 
 • Je zoekt en ziet altijd kansen om het nog net een stapje beter te doen. En je weet deze ook nog te verzilveren. 


Solliciteer direct
Wil jij weten welke voordelen werken bij HumanTotalCare jou biedt? Solliciteer direct via de ''Solliciteer'' button.

Uren

24 - 40

Informatie over HumanTotalCare

HumanTotalCare
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychiater Ouderen Ede

  Toegevoegd op 08-07-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als een van drie psychiaters van het zorgprogramma Ouderen ben je als regiebehandelaar verantwoordelijk voor diagnostiek en totstandkoming, uitvoering en evaluatie van behandelplannen van ouderen vanuit het hele spectrum aan psychiatrische stoornissen. Het betreft een veelzijdige en uitdagende functie, enerzijds vanwege de gevarieerde psychiatrische problematiek waarmee je op de ambulante poli te maken krijgt, maar ook vanwege de combinatie met werkzaamheden in acute...

  Pro Persona
 • Arts Kliniek Voortgezette Behandeling Ouderen

  Toegevoegd op 29-06-2020 door Pro Persona

  Wij zoeken een enthousiaste ANIOS voor KVBO in Wolfheze. Zoek je uitdaging en vind je het leuk om samen met een multidisciplinair team behandeling te bieden aan de ouder wordende cliënt, solliciteer dan direct! Wat ga je doen? Je verleent medisch psychiatrische zorg; je diagnosticeert cliënten, stelt behandelplannen op voor medisch psychiatrische zorg en voert deze uit onder verantwoordelijkheid van een medische specialist. Je behandeling en begeleiding van cliënten...

  Pro Persona
 • ANIOS IHT/FACT

  Toegevoegd op 22-06-2020 door Pro Persona

   Wil jij ervaring opdoen in de psychiatrie? En/of werk jij graag met complexe problematiek, heb je een patiëntgerichte houding en breng jij het behandelaanbod naar een nog hoger plan? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als arts Fact Pro Persona Arnhem maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam, bestaande uit een psychiater, psycholoog, sociaal psychiatrische verpleegkundigen, ambulant verpleegkundigen, maatschappelijk werkende en een ervaringsdeskundige....

  Pro Persona
 • Docent medische vakken

  Toegevoegd op 18-06-2020 door Hogeschool van Amsterdam, opleiding ergotherapie

  De Hogeschool van Amsterdam (HvA) zoekt voor de opleiding Ergotherapie van de faculteit Gezondheid een docent medische vakken (0,2 fte) Mogelijk uit te breiden naar 0,3 fte Wat ga je doen? Als docent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, uitvoeren en ontwikkelen van onderwijsonderdelen. Hieronder valt onder andere het ontwikkelen en geven van hoorcolleges, werkcolleges, het ontwikkelen, voorbereiden, uitvoeren en het nakijken van toetsen voor de opleiding Ergotherapie. Je geeft...

  Hogeschool van Amsterdam, opleiding ergotherapie
 • Arts voorwachtrooster Wolfheze en Arnhem

  Toegevoegd op 17-06-2020 door Pro Persona

  Pro Persona zoekt voor het voorwachtrooster Arnhem – Wolfheze basisartsen met ervaring of voorkeur voor het werken in de psychiatrie. Wat ga je doen? Pro persona zoekt voor het voorwacht rooster Arnhem – Wolfheze basisartsen met ervaring of voorkeur voor het werken in de psychiatrie. De diensten kunnen gedraaid worden in de vorm van een aanwezigheidsdienst op contract basis of middels een ZZP constructie. De diensten kunnen volgens een vast patroon worden ingepland buiten...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank