Specialist ouderengeneeskunde (met mogelijkheid tot specialisatie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Zinzia
 • Plaats: Wageningen
 • Plaatsingsdatum: 04-03-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Specialist Ouderengeneeskunde GRZ met (de affiniteit tot) specialisatie kaderarts GRZ
Zinzia zoekt een bevlogen Specialist Ouderengeneeskunde met hart en ziel voor de kwetsbare ouderen.

De functie
Sinds 1995 bieden we binnen Zinzia revalidatiezorg aan. De GRZ is verdeeld over twee locaties van Zinzia. Als Specialist Ouderengeneeskunde GRZ ben je verantwoordelijk voor de behandeling en revalidatie van ouderen met een (complexe) revalidatievraag die tijdelijk verblijven bij Zinzia. De nadruk van de functie zal liggen op de GRZ en ELV, maar je bent ook inzetbaar voor de doelgroepen psychogeriatrie en chronische somatiek.

Daarnaast heeft Zinzia de doelgroepen gerontopsychiatrie, NAH, palliatief en werken de behandelaren in de regio samen met de huisartsen in de eerste lijn vanuit het Ambulant Geriatrisch Team (multidisciplinair) voor kwetsbare ouderen thuis.
De specialist ouderengeneeskunde is onderdeel van de medische dienst, deze bestaat uit kaderartsen, specialisten ouderengeneeskunde, basisartsen , PA i.o. en VS i.o..
De medische dienst wordt ondersteund door het medisch secretariaat.

Als Specialist Ouderengeneeskunde werk je multidisciplinair. Je ben hierbij regievoerder van het behandelplan en levert een bijdrage aan het ontwikkelen, onderzoeken en vernieuwen van werkwijzen en programma's. Je denkt actief mee over innovaties en levert een inhoudelijke bijdrage aan deskundigheidsbevordering.

Onze artsen werken geen avond, nacht of weekend diensten, dit wordt door een externe organisatie gedaan.

Wie ben jij?
Je werkt graag in een multidisciplinair team in de ouderenzorg. Ook ben je enthousiast en vernieuwend in je werk. Daarbij wil je blijven groeien en leren in jouw vak. Ook ben je organisatie sensitief en draag je graag bij aan eenheid en werkplezier in het medische team.

Verder:

 • Heb je een geregistreerd artsendiploma.
 • Heb je de specialisatie ouderengeneeskunde afgerond.
 • Ben je gespecialiseerd of wil je specialiseren door de kaderopleiding GRZ.

Gestelde eisen

Wie ben jij?
Je werkt graag in een multidisciplinair team in de ouderenzorg. Ook ben je enthousiast en vernieuwend in je werk. Daarbij wil je blijven groeien en leren in jouw vak. Ook ben je organisatie sensitief en draag je graag bij aan eenheid en werkplezier in het medische team.

Verder:

 • Heb je een geregistreerd artsendiploma.
 • Heb je de specialisatie ouderengeneeskunde afgerond.
 • Ben je gespecialiseerd of wil je specialiseren door de kaderopleiding GRZ.

Wat bieden wij?
Zinzia is een uitdagende organisatie waar we elke dag bezig zijn met het verbeteren van de zorg die we leveren aan onze bewoners en cliënten. Het medische team van Zinzia is open en dynamisch en de samenwerking binnen het expertisecentrum is laagdrempelig van aard.
Wij hechten veel waarden aan opleiden en bieden begeleiding aan aios oudergeneeskunde en huisartsgeneeskunde en aan coassistenten. De aanvraag deelname Ukon, het universitair kennisnetwerk in Nijmegen, loopt.

De feiten op een rij:
 • Een bovengemiddeld salaris van maximaal €7.870,99 per maand voor Specialisten Ouderengeneeskunde met affiniteit GRZ en het in de toekomst volgen van de kaderopleiding GRZ (schaal 75 CAO VVT ).
 • Een bovengemiddeld salaris van maximaal €9.203,47 per maand voor Specialisten Ouderengeneeskunde Kaderarts GRZ (schaal 80 CAO VVT ).
 • Hiernaast krijg je ook een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,33% conform de CAO VVT.
 • Een vaste aanstelling is bespreekbaar.

Informatie en solliciteren
Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende baan? Solliciteer dan via de ''Solliciteer'' button. Wanneer je nog vragen hebt over de vacature kan je contact opnemen met Hanneke Batenburg manager Expertisecentrum via 06 -22 87 66 76 of h.batenburg@zinzia.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Uren

32

Salaris

7870

Informatie over Zinzia

Zinzia
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Assistant klinische studies (tijdelijk)

  Toegevoegd op 11-03-2020 door Independent Engineering

  Assistant klinische studies gezocht. Beschik jij over een afgeronde opleiding binnen de life sciences? Ben je op zoek naar een tijdelijke opdracht waarbij je meerdere teams kan ondersteunen in het uitvoeren van klinische studies? Dan kom ik graag met je in contact! Lees snel verder of reageer direct!In deze rol ondersteun je de teams in het uitvoeren van klinisch onderzoek en het vastleggen en documenteren van de resultaten. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:Voorbereiden van het...

  Independent Recruiters
 • Voedingsassistent

  Toegevoegd op 06-03-2020 door CuraMare

  Wat ga je doen? Als voedingsassistente bezorg jij alle patiënten een glimlach op het gezicht door jouw goede service en persoonlijke aandacht. Je zorgt ervoor dat de patiënten hun voeding juist én op tijd krijgen, hierbij gaat het om zowel ontbijt, lunch als avondeten. Door jouw kennis op het gebied van dieetleer, stel je samen met de patiënt de menukeuze vast. Hierbij houd je rekening met het dieet dat in het behandelplan van de patiënt is vastgelegd en indien nodig geef je informatie....

  CuraMare
 • P&O Partner

  Toegevoegd op 17-02-2020 door CuraMare

  Wat ga je doen? Jij bent erg belangrijk voor onze leidinggevenden, jij bent de sparringpartner die hen verder helpt en adviseert om hun rol zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Als P&O partner sta je als partner naast onze leidinggevenden. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat onze medewerkers een fijne werkplek hebben zodat zij hun werkzaamheden met plezier én op een goede manier kunnen uitvoeren. Hierdoor krijgen onze patiënten, cliënten en bewoners de best mogelijke...

  CuraMare
 • Senior Communicatieadviseur/woordvoerder Pro Persona

  Toegevoegd op 13-02-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? • Je adviseert en staat ten dienste van de Raad van Bestuur en directies op de dossiers die onder jouw verantwoordelijkheid vallen en brengt de buitenwereld naar binnen; • Je adviseert in de volle breedte over hoe en via welke kanalen Pro Persona het gesprek aan kan gaan met de samenleving; • Je hebt een scherp oog voor imago en identiteit van de organisatie; • Als woordvoerder ben je voor Pro Persona het eerste aanspreekpunt voor de media en voel je je verantwoordelijk...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank