GZ-psycholoog met affiniteit voor het werken met ouderen in verpleeghuizen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Amsta
 • Plaats: Amsterdam
 • Plaatsingsdatum: 16-03-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Amsta is op zoek naar een GZ-psycholoog met affiniteit voor het werken met ouderen in verpleeghuizen in Amsterdam.

Wegens vertrek van een collega zijn wij op zoek naar een enthousiaste, innovatieve GZ-psycholoog die ons multidisciplinaire team van het Behandel en Adviescentrum en onze vakgroep psychologie komt versterken. Kernwaarden die bij Amsta hoog in het vaandel staan zijn het bieden van kwalitatief hoogstaande zorg op maat en het centraal stellen van de behoefte en wensen van de bewoner.

Door de huidige ontwikkelingen en beweging in de organisatie is het mogelijk jouw ambitie ten volle te benutten. Er is de kans om in te stappen binnen het Expertisecentrum Gerontopsychiatrie van Amsta welke een Topcare-ambitie heeft. Er zijn ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld combinatiewerkzaamheden bij onze andere expertises, zoals psychogeriatrie en somatiek. Veel van onze bewoners worden gekenmerkt door complexe en meervoudige problematiek waarbij diagnostiek en behandeling op de voorgrond staan. Je bent verzekerd van een baan die nooit saai is! Als je opleiden van collega’s leuk vindt is er gelegenheid om het praktijkopleiderschap voor de GZ-opleiding over te nemen.

Als GZ-psycholoog:

• Geef je individuele en mediatieve behandelingen en doe je diagnostiek bij complexe zorgvragen.
• Ben je onderdeel van het kernteam op de afdeling met de SO en de zorg.
• Geef je masterpsychologen werkbegeleiding.
• Doe je aan kennisoverdracht, bijvoorbeeld middels klinische lessen of scholingen voor zorgteams of nieuwe medewerkers, over ziektebeelden of veelvoorkomende problematiek.
• Werk je op prachtige locaties in Amsterdam West en/of Oost.

Ben jij die enthousiaste collega met uitstekende communicatieve vaardigheden, kun je op alle niveaus multidisciplinair samenwerken en coach je graag zorgteams op het gebied van gedrag en benadering? Houd je van een uitdaging, durf je buiten de gebaande paden te treden en ben je stressbestendig? Dan pas jij bij ons!

Aantal uur: 32 uur per week
Contractsoort: Bepaalde tijd, 1 jaar met de intentie tot een aanstelling voor onbepaalde tijd. Bij geschiktheid kan voor een GZ-psycholoog een contract voor onbepaalde tijd overlegd worden.
Locatie/ Afdeling / Standplaats: Behandel en Adviescentrum

De GZ-psycholoog levert samen met het multidisciplinaire team een belangrijke bijdrage aan het behandelaanbod van bewoners. Je voert op eigen indicatie, dan wel op aanvraag van de arts, psychodiagnostiek en psychologische behandeling uit bij cliënten met complexe zorgvragen. Hiernaast ondersteun je het zorgteam dat verantwoordelijk is voor de zorg aan bewoners. Je geeft adviezen en begeleiding aan zorgteams met betrekking tot attitudevorming (bewustwording, psychosociale deel van zorg en eigen handelen daarin), sociale vaardigheden, observatietechnieken, gedragsbeïnvloeding en methoden van dagelijks begeleiden. Je geeft scholing en levert een bijdrage aan behandel- en zorgbeleid. Als GZ-psycholoog geef je supervisie/werkbegeleiding aan masterpsychologen.

Amsta heeft een actieve vakgroep psychologie met 3 GZ-psychologen, 1 psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog en 4 masterpsychologen. Er is veel aandacht voor scholing en het ontwikkelen van expertise binnen de vakgroep. De psychologen zijn verbonden aan de expertisecentra binnen Amsta: Korsakov, Gerontopsychiatrie en Jonge mensen met een dementie. Verder is er intensieve betrokkenheid bij de andere expertises: psychogeriatrie, somatiek & herstelzorg.

Gestelde eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde WO-studie Klinische Psychologie of Neuropsychologie aangevuld met de postdoctorale opleiding tot GZ-psycholoog. Je hebt ruime ervaringskennis op het gebied van diagnostiek, het toepassen van meerdere psychologische behandelmethoden en technieken en met het begeleiden van verzorgende teams. Voor praktijkopleiderschap heb je minimaal 5 jaar ervaring als GZ-psycholoog. Verder volg je de voor onze doelgroepen relevante ontwikkelingen op de voet. In jouw visie op bewonerszorg is respect voor eigenheid van bewoners en hun systeem een onderdeel.

Wij nodigen ervaren masterpsychologen ook van harte uit om te reageren.

Bij voorkeur heb je minimaal 2 jaar ervaring als psycholoog binnen de ouderenzorg en verpleeghuispopulatie. Je hebt ruime ervaringskennis op het gebied van diagnostiek en behandelmethoden en beschikt over zelfstandigheid in het uitvoeren van de werkzaamheden.

Uren

32

Meer informatie

Wij bieden je een afwisselende en uitdagende baan in een enthousiast en betrokken multidisciplinair team. Het betreft een dynamische werkomgeving met een gevarieerde bewonersgroep en een gevarieerd takenpakket.
In eerste instantie betreft het een dienstverband van een jaar voor 32 uur per week. Salariëring GZ-psycholoog vindt plaats conform de CAO VVT, FWG 65, max € 5395,82  o.b.v. een 36-urige werkweek. Salariëring masterpsycholoog conform CAO VVT, FWG 60, max € 4583,96 o.b.v. een 36-urige werkweek.
 

Bedrijfsprofiel

IEDEREEN TELT
Amsta is een grote zorgorganisatie in Amsterdam, die persoonlijk ondersteuning, wonen, zorg en welzijn biedt aan mensen met een verstandelijke beperking en ouderen. We ondersteunen mensen die aan het kortste eind dreigen te trekken, zonder de regie over iemands leven over te nemen. We werken liefdevol en persoonlijk met professionele, praktische en betrokken medewerkers.
Thuis in de stad
Amsta is een echte Amsterdamse organisatie. Verspreid over de stad bieden we op 27 locaties ondersteuning op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Bekend zijn locaties als het Dr. Sarphatihuis, Amsteldijk en de Kleine Johannes. Met onze veelheid aan locaties en dienstverlening kunnen we onze cliënten een veilige plaats bieden in hun eigen stad, dichtbij familie en vrienden.
Een greep uit ons dienstverleningsaanbod
Amsta biedt op vele gebieden ondersteuning. Specifieke expertise op het gebied van ondersteuning aan mensen met een complexe problematiek.
Een greep uit ons aanbod:
Woonvoorzieningen voor ouderen, revalidanten, jongdementerenden en cliënten met het syndroom van Korsakov.
Thuisondersteuning voor ouderen, revalidanten, etc.
Woonvoorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking. Ambulante ondersteuning voor mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende gedragsproblematiek.
Dagbehandeling en verzorging voor ouderen.
Buurtservicecentra: diverse verzorgingshuizen bieden activiteiten, maaltijden etc. voor buurtgenoten.

Werken bij Amsta: iedere medewerker telt!
Werken bij Amsta betekent werken in een jonge, groeiende en dynamische organisatie. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen, die van aanpakken weten, en het een uitdaging vinden om ouderen of mensen met een verstandelijk beperking een eigen plekje in de Amsterdamse samenleving te geven. Werken bij Amsta betekend ook gevarieerd, zelfstandig en in een informele sfeer werken binnen een team. We hebben regelmatig vacatures voor o.a. verzorgende IG, verpleeghulpen, (persoonlijk) begeleiders en medewerkers begeleiding. Er zijn daarbij mogelijkheden om full- en parttime aan de slag te gaan. We hanteren twee Cao's, CAO VVT en CAO Gehandicaptenzorg.

Meer informatie?Kijk voor meer informatie en al onze actuele vacatures op onze website www.amsta.nl. Via de site kun je direct solliciteren op de functie van jouw keuze. Ook kun je via het sollicitatieformulier een open sollicitatie sturen.Amsta, Afdeling Werving Jan Bongastraat 51067 HZ AmsterdamTel: 020-4486962 Internet: www.amsta.nl

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychomotore therapeut Persoonlijkheidsstoornissen en Autisme Ambulant

  Vandaag geplaatst door Altrecht

  Wat ga je doen?Als psychomotorisch therapeut ben je onderdeel van een multidisciplinair team en lever je vanuit beweging een bijdrage aan de behandeling van onze patiënten. Je behandelt en begeleidt patiënten hierbij individueel of in groepsverband. Je probeert je hierbij op elk van hen zo goed mogelijk af te stemmen en bij te dragen aan het herstel doormiddel van psychomotorische therapie. Daarnaast observeer je de voortgang en draag je zorg voor een correcte registratie van het traject....

  Stichting Altrecht
 • Sociotherapeut Schemakliniek 't Veld

  Vandaag geplaatst door Altrecht

  Wat ga je doen?Wij zoeken ervaren collega's als sociotherapeut.Je maakt deel uit van het multidisciplinaire team Schematherapie voor jongvolwassenen 't Veld. Je verzorgt met collega socio-therapeuten de dagelijkse begeleiding van de jongeren die in behandeling zijn en je levert een bijdrage aan een leef- en behandelmilieu waar de jongeren aan hun ontwikkeling en herstel kunnen -samen-werken. In samenwerking met behandelaren draag je bij aan de professionele behandeling van de jongeren. Je...

  Stichting Altrecht
 • Teamlead Shared Service Center

  Vandaag geplaatst door MRDM

    MRDM bewerkt medische data van zorgaanbieders en patiënten. MRDM zorgt er met verschillende producten en diensten voor dat alle betrokkenen in de zorg over de juiste informatie beschikken om beslissingen te kunnen maken over de zorgverlening. We streven hierbij naar zinnige zorg: patiënten blijven zo gezond mogelijk, maar wanneer zorg toch nodig is, voegt de zorg maximale waarde toe. De juiste zorg voor de juiste patiënt op de juiste tijd! Teamlead Shared Service...

  Bind HR Solutions
 • Personeelsplanner Ambulancezorg

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Personeelsplanner Ambulancezorg Wegens uitbreiding van de afdeling Ambulancezorg zoeken wij een nieuwe collega voor de functie Personeelsplanner Ambulancezorg. Het gaat om een functie voor 32 tot 40 uur per week op ons kantoor in Amsterdam. Binnen de afdeling Ambulancezorg werk je nauw samen binnen een team van zes man. Je valt direct onder de Accountmanager Ambulancezorg. Daarnaast heb je veel contact met ons buitenteam wat bestaat uit ruim 400 zorgprofessionals. Het is o.a. aan jou...

  TMI
 • Psychiatrisch verpleegkundige regio Apeldoorn

  Vandaag geplaatst door TMI

  Vacature Psychiatrisch verpleegkundige regio Apeldoorn Ben jij als psychiatrisch verpleegkundige op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je voor minimaal 24 uur per week beschikbaar? Dan gaan we graag met je in gesprek! Voor een organisatie gespecialiseerd in het verlenen van zorg aan cliënten met psychische problemen en hun naasten zijn we op zoek naar bevlogen psychiatrisch verpleegkundigen. Je komt te werken via TMI op basis van detachering, wat betekent dat we je zeer goede...

  TMI

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank