Parttime Pedagogisch medewerkers gezocht voor een BSO in Rotterdam

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 10-08-2018
 • Werkniveau: MBO, HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Functieomschrijving


Op dit moment zoeken wij voor een buitenschoolse opvang pedagogisch medewerkers die voor de kinderen leuke activiteiten begeleiden. Dit kinderdagverblijf onderscheidt zich door te werken met natuurlijke materialen. Geen saaie uurtjes op locatie, maar leuke activiteiten, buitenspelen en de natuur in!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 15:00 uur haal je vol enthousiasme de kinderen van school. Je wordt vrolijk van de lach op de gezichten van de kinderen en zij worden blij van jou! Samen met jouw collega loop je in een groepje naar de opvang toe om wat lekkers te eten en drinken. Daarna gaan jullie naar het parkje naast het kinderdagverblijf waar jij verschillende spelletjes hebt bedacht. De kinderen hebben de tijd van hun leven!

Na een uurtje ruimen jullie met de hele groep de spullen op en gaan jullie op bezoek bij de plaatselijke bakker. De kinderen krijgen een kijkje in de keuken van een echte bakker: deeg kneden, beslag maken en een taart bakken! De kids vinden het best spannend, maar jij neemt enthousiast het voortouw en de kinderen genieten van de activiteit.

Voor je het weet is het alweer 17:30 uur. De tijd is gevlogen en het is tijd om terug te keren naar de opvang. De zon is inmiddels gaan schijnen en onderweg haal je nog snel voor iedereen een ijsje. Om 18:00 uur worden de kinderen opgehaald door hun ouders en je vertelt trots wat je deze dag allemaal hebt gedaan. Je zwaait iedereen persoonlijk uit en met een voldaan gevoel ga je ook zelf naar huis!

Werkdagen, -tijden en locatie

Het gaat om een buitenschoolse opvang waar je drie tot vier doordeweekse dagen (12-16 uur) beschikbaar moet zijn. Dit kinderdagverblijf heeft meer dan 30 locaties in regio Rotterdam dus het kan zijn dat je op verschillende vestigingen wordt ingezet!

Herken jij jezelf hierin?

Wij zoeken kandidaten die minimaal de opleiding MBO niveau 4 volgen en gekwalificeerd zijn om te werken als pedagogisch medewerker. Je kunt hierbij denken aan de opleidingen: CIOS, Sport & Bewegen, Pabo, SPW, SPH, Pedagogiek of Pedagogisch werker. Volg je andere opleiding dan eerder genoemde, maar ben je wel benieuwd of jij hiervoor in aanmerking komt? Noteer dit in jouw motivatiebrief en ik zal bekijken of dit mogelijk is.


Wat wij bieden


 • Een salaris van €12,74 bruto per uur;
 • Een mooie mogelijkheid om jouw CV uit te breiden;
 • Een leuke baan voor 12-16 uur in de week;
 • Een persoonlijke en levendige werkomgeving.


Wat wij vragen


 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau; waarmee je in de kinderopvangbranche mag werken
 • Je bent positief ingesteld, creatief en flexibel;
 • Je hebt ervaring met het werken met kinderen;
 • Je bent voor langere periode beschikbaar.


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

12 - 16 uur

Bedrijfsprofiel

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou aan de juiste baan te helpen én zo goed mogelijk begeleiden in je carrière.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Obstetrie & Gynaecologie verpleegkundige

  Gisteren geplaatst door Maandag® Enschede

  Als obstetrie verpleegkundige ga je werken op de kraam en verlos afdeling binnen het moeder kind centrum.Samen met je collega's ben jij als verpleegkundige verantwoordelijk voor de totale patiënten zorg op zowel op de verlos als op de kraamafdeling. Je komt in een kundig en sociaal team terecht. Je houdt je hierbij bezig met het verzorgen van de zwangere of moeder, maar ook met het verzorgen van de pasgeborene en het begeleiden van een partner. Tevens assisteer je tijdens de bevalling en geef...

  Stad Vacaturebank
 • Verpleegkundige Thuiszorg Extramuraal parttime

  Gisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Is de zorg voor ouderen je passie en zorg jij ervoor dat de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk is bij hulpbehoevende ouderen? Lees dan snel verder!Als verpleegkundige kom je te werken in een wijkteam bestaande uit ongeveer 25 verpleegkundigen en verzorgenden. • In deze functie draag je zorg voor de continuïteit van de kwaliteit van de zorg en bewaak je het zorgproces;• Je bent het eerste aanspreekpunt en verantwoordelijk voor coördinatie van de zorg van een aantal cliënten in de...

  Stad Vacaturebank
 • Jeugdverpleegkundige

  Gisteren geplaatst door Maandag® Breda

  Zoek jij een nieuwe uitdaging als Jeugdverpleegkundige? Lijkt het je leuk om vanuit een vast dienstverband bij meerdere organisaties te werken? Dan zij wij bij Maandag® opzoek naar jou!Heb jij als Jeugdverpleegkundige een passie voor opvoedkunde en houd je je graag bezig met de ontwikkeling van het kind? Handel je hierin vakbekwaam en draag je een warm hart voor de jeugdgezondheidszorg? Dan ben jij de jeugdverpleegkundige die we zoeken!Je komt als Jeugdverpleegkundige te werken in de regio...

  Stad Vacaturebank
 • Obstetrie (gynaecologie) verpleegkundige

  Gisteren geplaatst door Maandag® Leeuwarden

  Wanneer je werkzaam bent op een obstetrie afdeling, dan weet je dat dit een vakgebied is vol dynamiek, uitdaging en verdieping in de zorg.Het specialisme Obstetrie & Gynaecologie biedt een gevarieerd patiëntenaanbod waarin jij je professionaliteit kan laten zien. Jij verleent samen met andere professionals voor, tijdens en na de bevalling top zorg aan moeder, partner en kind. Wij vinden zelfstandigheid belangrijk en dat je de individuele verantwoordelijkheid voor de patiëntenzorg kan en wil...

  Stad Vacaturebank
 • Ergotherapeut

  Gisteren geplaatst door Maandag® Leeuwarden

  Als ergotherapeut begeleid je mensen die door ziekte en/of een handicap niet meer alles kunnen. Je stelt mensen in staat opnieuw hun dagelijkse activiteiten uit te voeren. Zo ondersteun jij de patiënten bij het behouden van zoveel mogelijk zelfstandigheid bij: MobiliteitZelfverzorginghuishoudenCommunicatiewerkdagbesteding en sociale en maatschappelijke activiteiten buitenshuis.Het gaat erom dat de patiënt zo lang mogelijk kan blijven doen wat hij/zij wil.Je maakt deel uit van een...

  Stad Vacaturebank

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank