Parttime Pedagogisch medewerkers gezocht voor een BSO in Rotterdam

Baan gegevens

 • Bedrijf: YoungCapital
 • Plaats: Rotterdam
 • Plaatsingsdatum: 10-08-2018
 • Werkniveau: MBO, HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?


Op dit moment zoeken wij voor een buitenschoolse opvang pedagogisch medewerkers die voor de kinderen leuke activiteiten begeleiden. Dit kinderdagverblijf onderscheidt zich door te werken met natuurlijke materialen. Geen saaie uurtjes op locatie, maar leuke activiteiten, buitenspelen en de natuur in!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Om 15:00 uur haal je vol enthousiasme de kinderen van school. Je wordt vrolijk van de lach op de gezichten van de kinderen en zij worden blij van jou! Samen met jouw collega loop je in een groepje naar de opvang toe om wat lekkers te eten en drinken. Daarna gaan jullie naar het parkje naast het kinderdagverblijf waar jij verschillende spelletjes hebt bedacht. De kinderen hebben de tijd van hun leven!

Na een uurtje ruimen jullie met de hele groep de spullen op en gaan jullie op bezoek bij de plaatselijke bakker. De kinderen krijgen een kijkje in de keuken van een echte bakker: deeg kneden, beslag maken en een taart bakken! De kids vinden het best spannend, maar jij neemt enthousiast het voortouw en de kinderen genieten van de activiteit.

Voor je het weet is het alweer 17:30 uur. De tijd is gevlogen en het is tijd om terug te keren naar de opvang. De zon is inmiddels gaan schijnen en onderweg haal je nog snel voor iedereen een ijsje. Om 18:00 uur worden de kinderen opgehaald door hun ouders en je vertelt trots wat je deze dag allemaal hebt gedaan. Je zwaait iedereen persoonlijk uit en met een voldaan gevoel ga je ook zelf naar huis!

Werkdagen, -tijden en locatie

Het gaat om een buitenschoolse opvang waar je drie tot vier doordeweekse dagen (12-16 uur) beschikbaar moet zijn. Dit kinderdagverblijf heeft meer dan 30 locaties in regio Rotterdam dus het kan zijn dat je op verschillende vestigingen wordt ingezet!

Herken jij jezelf hierin?

Wij zoeken kandidaten die minimaal de opleiding MBO niveau 4 diploma bezitten en gekwalificeerd zijn om te werken als pedagogisch medewerker. Je kunt hierbij denken aan de opleidingen: CIOS, Sport & Bewegen, Pabo, SPW, SPH, Pedagogiek of Pedagogisch werker. Volg je andere opleiding dan eerder genoemde, maar ben je wel benieuwd of jij hiervoor in aanmerking komt? Noteer dit in jouw motivatiebrief en ik zal bekijken of dit mogelijk is.


Wat wij bieden:


 • Een salaris van €12,74 bruto per uur;
 • Een mooie mogelijkheid om jouw CV uit te breiden;
 • Een leuke baan voor 12-16 uur in de week;
 • Een persoonlijke en levendige werkomgeving.


Wat wij vragen:


 • Minimaal mbo4-werk- en -denkniveau; waarmee je in de kinderopvangbranche mag werken
 • Je bent positief ingesteld, creatief en flexibel;
 • Je hebt ervaring met het werken met kinderen;
 • Je bent voor langere periode beschikbaar.


Solliciteren

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Gestelde eisen

Zie de informatie bij omschrijving en details.

Uren

12 - 16 uur

Bedrijfsprofiel

YoungCapital brengt jou, als veelbelovend talent, in contact met bedrijven. Als jong talent ben jij het kapitaal van elk bedrijf dat wil blijven vernieuwen. Daarom helpen wij jou als student, pas afgestudeerde of young professional om je plek op de arbeidsmarkt te veroveren. We staan voor ambitie, innovatie, kennis en kwaliteit. Onze missie? Jou aan de juiste baan te helpen én zo goed mogelijk begeleiden in je carrière.

Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Klinisch Prothese Technicus (KPT)

  Vandaag geplaatst door ExcentTandtechniekRidderkerkB.V.

  Wil jij werken bij een bedrijf dat voorop loopt op het gebied van innovatie en digitalisering in de tandtechniek? Wil jij, samen met ons, de tandarts de mooiste tandtechnische werkstukken leveren? Dan zijn wij bij Excent Tandtechniek Ridderkerk op zoek naar jou! In verband met een groeiende organisatie zoeken wij een ervaren Klinisch Prothese Technicus(KPT-er) m/v (min. 1 dag per week; bij voorkeur op de dinsdag) Ben jij een ervaren Klinisch Prothese Technicusen vind je het leuk om samen...

 • Pharmacovigilance Lead

  Vandaag geplaatst door Derks&DerksB.V.

  Pharmacovigilance Lead Temporary position to lead the affiliate Pharmacovigilance department for a pharmaceutical company (Leiden, The Netherlands) Offer a diverse job as Pharmacovigilance Lead in the pharmaceutical company an interesting job because of the international contacts a temporary contract for 4 months, with the possibility to extent Organisation Our client manufactures and markets high-quality drugs in a diversity of fields. The organisation has been undergoing substantial...

 • Helpende (Plus)/Woonzorgondersteuner 24-30 uur

  Vandaag geplaatst door AxionContinu

  Jij houdt van afwisseling en hebt er plezier in de dagelijkse zorg te combineren met persoonlijke aandacht voor de cliënt. Als Helpende (Plus) ga je werken in woonzorgcentrum Isselwaerde, in het historische stadshart van IJsselstein omringd door groen. Dit voormalige ziekenhuis met een moderne aanbouw biedt kleinschalig wonen voor in totaal 96 bewoners, waaronder mensen met dementie. Elke woning heeft een eigen ingang, een gezamenlijke huiskamer en een volledig ingerichte keuken. Iedere...

 • Specialist Ouderengeneeskunde 24-28 uur - Divisie Verzorgd Wonen

  Vandaag geplaatst door AxionContinu

  Wij zoeken een specialist ouderengeneeskunde (SO) voor de divisie Verzorgd Wonen waar diverse vormen van zorg onder vallen: PG, somatiek, niet aangeboren hersenletsel (NAH) en een hospice. Er is een goede samenwerking voor onder andere de bereikbaarheidsdiensten met de SO?s van de divisie Revalidatie & Herstel. Als specialist ouderengeneeskunde ga je deel uitmaken van een enthousiast team met specialisten ouderengeneeskunde, ondersteund door een basisarts, artsen in opleiding en twee...

 • Verzorgende IG (VIG) 24-32 uur De Parkgraaf Revalidatie/ Orthopedie

  Vandaag geplaatst door AxionContinu

  Als verzorgende werk je in De Parkgraaf, het centrum voor revalidatie en herstel. Grenzend aan het mooie park Transwijk biedt De Parkgraaf een comfortabel en prettig verblijf aan iedereen die herstelt of revalideert na een operatie, ziekte of ongeval. Het centrum is gespecialiseerd in revalidatietherapie voor mensen met COPD, hartfalen, en mensen die een hersenbloeding of beroerte (CVA) hebben gehad, maar ook mensen die herstellen van bijvoorbeeld kanker of een heupoperatie kunnen in De...

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank