Baliemedewerker radiologie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Spijkenisse Medisch Centrum
 • Plaats: Spijkenisse
 • Plaatsingsdatum: 26-07-2021
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken enthousiaste baliemedewerker(s) voor de afdeling radiologie (totaal 32 uur). Bij voorkeur vullen we de 32 uur in door twee aanstellingen van 16 uur per week.

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in de gezondheidszorg? Een uitdagende functie waarin je veel contact met mensen hebt? Ben jij daarnaast sociaalvaardig en een echte aanpakker? Dat komt goed uit, want wij zoeken een baliemedewerker voor de polikliniek radiologie.

De afdeling radiologie is een dynamische afdeling die inspeelt op de snel veranderde omgeving en verwachtingen van patiënten en verwijzers.

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken een enthousiaste baliemedewerker. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het ontvangen van patiënten, contact met patiënten aan de balie, het maken van afspraken en het beantwoorden van de telefoon. Het verrichten van administratieve handelingen ten behoeve van de patiëntenregistratie, het voorbereiden van spreekuren en opvragen van gegevens bij andere ziekenhuizen behoort ook tot de taken.
Wat bieden we jou?

We bieden jou een arbeidsovereenkomst van gemiddeld 16 uur per week voor de periode van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingedeeld in salarisschaal FG 30 van de CAO Ziekenhuizen.

Gestelde eisen

 Functie-eisen

· Diploma MAVO of VMBO;
· Diploma medische terminologie;
· Werkervaring opgedaan in een ziekenhuis/zorgomgeving;
· Je voelt je thuis in een omgeving waarin klantgerichtheid en professionaliteit hoog in het vaandel staan en vannature heb je een service gerichte (werk)houding;
· Je bent flexibel beschikbaar;
· Kennis van ziekenhuisprocessen;
· Kennis van geautomatiseerde systemen en het gebruik van computers;
· Integer omgaan met patiëntengegevens;
· Teamgericht en zelfstandig kunnen werken;
· Accuratesse, flexibiliteit en initiatief nemend;
· Stressbestendig;
· Positieve houding, accuraat en communicatief vaardig.

Uren

16

Meer informatie

Informatie en sollicitatie:
Voor informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met Otto Vissers of Jan van der Mast, teamleiders radiologie. Zij zijn te bereiken via de receptie van het Spijkenisse Medisch Centrum op telefoonnummer 0181 – 658888.

Wij kijken uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 9 augustus a.s.

Informatie over Spijkenisse Medisch Centrum

Gelegen in het hart van de regio Voorne-Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Hoeksche Waard biedt het Spijkenisse Medisch Centrum hoogwaardige en mensgerichte zorg dicht bij huis. Ons zorgaanbod is omvangrijk. Of het nu gaat om zorg aan kinderen of volwassenen, aan zwangeren, kwetsbare ouderen of chronisch zieken: voor planbare zorg kunnen bewoners......
Lees meer over Spijkenisse Medisch Centrum

Spijkenisse Medisch Centrum
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Natuurgeneeskundig therapeut

  Toegevoegd op 23-07-2021 door MeCeBi

  Heb jij een groot zorghart en wil je graag een bijdrage leveren aan het welzijn van chronisch zieke mensen? Heb je een natuurgeneeskundige en/of een Leefstijl achtergrond? Heb je een passie voor een gezonde leefstijl en werk je graag in een hecht team, maar ook zelfstandig? Dan wordt één van deze vacatures misschien jouw baan. Ook kandidaten met een (para)medische achtergrond worden van harte uitgenodigd om te solliciteren. MeCeBi heeft namelijk een gedegen interne opleiding...

  Christelijke Vacaturebank
 • We zijn per direct op zoek naar een enthousiaste doktersassistente

  Toegevoegd op 20-07-2021 door Praktijk Loenen

  Wij zoeken voor onze moderne huisartsenpraktijk een enthousiaste doktersassistente of een assistente die bijna is afgestudeerd voor 3-4 dagen.

  Praktijk Loenen
 • Analist klinische chemie

  Toegevoegd op 20-07-2021 door CuraMare

  Wat ga je doen? Als analist kun je aan de slag in een boeiend vakgebied wat continu in ontwikkeling is. Jij bent verantwoordelijk voor het zelfstandig ontvangen en verwerken van patiëntmateriaal. Daarnaast is een onderdeel van je werkzaamheden het zelfstandig uitvoeren van de bloedafname. Jij haalt voldoening uit het menselijke contact in de functie, je vindt het intrigerend om de persoon achter het te analyseren buisje bloed te zien. Dagelijks ben je druk bezig om analyses uit het...

  CuraMare

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank