Doktersassistent polikliniek KNO

Baan gegevens

  • Bedrijf: Spijkenisse Medisch Centrum
  • Plaats: Spijkenisse
  • Plaatsingsdatum: 04-06-2021
  • Werkniveau: MBO
  • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
  • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste doktersassistent voor de polikliniek KNO voor 16 uur per week.

Ben jij op zoek naar een afwisselende functie in de gezondheidszorg? Een uitdagende functie waarin je veel contact met mensen hebt? Ben jij daarnaast sociaal vaardig en een echte aanpakker? Dat komt goed uit, want wij zoeken in verband met uitbreiding van de werkzaamheden op korte termijn een doktersassistent voor de polikliniek KNO.

De polikliniek KNO is een dynamische afdeling die inspeelt op de verwachtingen van patiënten en verwijzers. Naast de reguliere KNO spreekuren is er een multidisciplinair slaapspreekuur waarbij dagelijks slaaponderzoeken worden ingelezen, aangekoppeld en uitgelezen. Er zijn poliklinische verrichtingenspreekuren waarbij je als doktersassistente de artsen assisteert bij bijvoorbeeld de celon behandeling, een bloedneus of bij het plaatsen van trommelvliesbuisjes. Ook werkt de poli KNO samen met de dermatologen om tumoren op de neus en oren te verwijderen. Het specialisme KNO werkt nauw samen met Het Van Weel Bethesda Ziekenhuis. De polikliniek KNO heeft ook spreekuur in Rozenburg.

Gestelde eisen

 Wat vragen we van jou?
Binnen de functie als doktersassistent bereid je spreekuren voor en begeleid je ze. Je assisteert bij onderzoeken en behandelingen. Daarnaast instrueer je patiënten voor slaaponderzoek en koppelt apparatuur aan en leest het onderzoek uit. Je verricht daarnaast administratieve werkzaamheden en houd je bezig met voorraadbeheer. Je verstrekt informatie aan patiënten, familie en derden. Ook begeleid je leerling doktersassistenten.

Wat bieden we jou?
We bieden jou een overeenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met mogelijke verlenging voor onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in salarisschaal FG 35 van de CAO Ziekenhuizen.

Functie-eisen
• in het bezit van een diploma doktersassistent;
• kennis van de medische terminologie;
• ervaring in het werken op een polikliniek;
• accuratesse, stressbestendigheid, flexibiliteit en initiatief;
• bekend met het gebruik van computers;
• teamgericht en zelfstandig kunnen werken;
• recente werkervaring en affiniteit op het gebied van KNO is
een pre;
Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Uren

16

Meer informatie

Informatie en sollicitatie:
Voor informatie over de selectieprocedure kun je contact opnemen met mevrouw M.A. van Seters, afdelingshoofd. Zij is te bereiken via de receptie van het Spijkenisse Medisch Centrum, telefoonnummer 0181 - 658888.

Wij kijken uit naar je reactie! We ontvangen deze graag vóór 16 juli a.s. via onze website.

Informatie over Spijkenisse Medisch Centrum

Gelegen in het hart van de regio Voorne-Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Hoeksche Waard biedt het Spijkenisse Medisch Centrum hoogwaardige en mensgerichte zorg dicht bij huis. Ons zorgaanbod is omvangrijk. Of het nu gaat om zorg aan kinderen of volwassenen, aan zwangeren, kwetsbare ouderen of chronisch zieken: voor planbare zorg kunnen bewoners......
Lees meer over Spijkenisse Medisch Centrum

Spijkenisse Medisch Centrum
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank