Medewerker receptie (weekendnachtdiensten)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Spijkenisse Medisch Centrum
 • Plaats: Spijkenisse
 • Plaatsingsdatum: 15-04-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste medewerker receptie (weekendnachtdiensten, 12 uur gemiddeld per week)

Ben jij op zoek naar een facilitaire functie in de gezondheidszorg? Ben jij de oren en ogen van het ziekenhuis? Dat komt goed uit, want in verband met de groei van Spijkenisse Medisch Centrum zoeken wij een medewerker receptie.

Wat vragen we van jou?
Binnen de functie als medewerker receptie verricht je balie- en receptiewerkzaamheden, waaronder ook telefonische werkzaamheden. Ook verricht je controle- en bewakingswerkzaamheden. Daarnaast handel je volgens protocol in crisissituaties, zoals bij bijvoorbeeld reanimatie en brandmeldingen. We verwachten dat je klantvriendelijk, servicegericht en flexibel bent.

Voor deze vacature gaat het om diensten op vrijdag-, zaterdag- en zondagnacht (23:00 – 7:00 uur) om het weekend. Wij vragen de bereidheid om deze werktijden beschikbaar te zijn.

Wat bieden we jou?
We bieden jou een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar. De functie is ingedeeld in salarisschaal FWG 30 van de CAO Ziekenhuizen.

Gestelde eisen

  Functie-eisen
• middelbare opleiding eventueel aangevuld met een opleiding telefoniste/receptioniste;
• je hebt goede communicatieve vaardigheden;
• spreekvaardigheid in de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
• je hebt een gastvrije en dienstverlenende instelling;
• je hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
• je kunt zelfstandig en gestructureerd werken;
• computervaardigheden;
• wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Uren

12 uur per week

Meer informatie

 Informatie en sollicitatie:
Voor informatie over de selectieprocedure kan je contact opnemen met de heer J. Stam, 1e medewerker receptie & logistiek, telefoonnummer 0181-89 92 65. Stuur jouw motivatie en CV uiterlijk 19 april a.s. onder vermelding van vacaturenummer 2019-24.

Wie zijn wij:
Het Spijkenisse Medisch Centrum biedt een breed scala aan laag complexe medisch specialistische zorg. Hierbij is de regel: de zorg dichtbij als het kan, de zorg verder weg als het nodig is. In samenwerking met de coöperatieziekenhuizen Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis zorgt het Spijkenisse Medisch Centrum ervoor dat de bewoners van haar verzorgingsgebied verzekerd zijn van de juiste zorg op de juiste plaats en op het juiste moment.

Tegelijkertijd interne en externe werving.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Spijkenisse Medisch Centrum

Gelegen in het hart van de regio Voorne-Putten, Rozenburg, Hoogvliet en Hoeksche Waard biedt het Spijkenisse Medisch Centrum hoogwaardige en mensgerichte zorg dicht bij huis. Ons zorgaanbod is omvangrijk. Of het nu gaat om zorg aan kinderen of volwassenen, aan zwangeren, kwetsbare ouderen of chronisch zieken: voor planbare zorg kunnen bewoners......
Lees meer over Spijkenisse Medisch Centrum

Spijkenisse Medisch Centrum
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Medewerker services verpleegafdeling

  Toegevoegd op 10-04-2019 door CuraMare

  Medewerker services verpleegafdeling 10 uur Om het team in Het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis te versterken zijn we op zoek naar een medewerker services verpleegafdeling. Wat ga je doen? Als medewerker services ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en onderhoud van diverse ruimtes op de verpleegafdeling. In geval van een calamiteit (besmetting), word je opgeroepen naar de afdeling om de ruimtes zo goed mogelijk te desinfecteren. Het werk wat je doet is erg belangrijk, je bent een...

  CuraMare
 • Medewerker services verpleegafdeling Hellevoetsluis

  Toegevoegd op 10-04-2019 door CuraMare

  Medewerker services verpleegafdeling Op oproepbasis Om het team van de poli Hellevoetsluis te versterken zijn we op zoek naar een medewerker schoonmaak op oproepbasis. Wat ga je doen? Als medewerker services ben je verantwoordelijk voor de schoonmaak en onderhoud van diverse ruimtes. In geval van een calamiteit (besmetting), word je opgeroepen naar de afdeling om de ruimtes zo goed mogelijk te desinfecteren. Het werk wat je doet is erg belangrijk, je bent een onmisbare schakel voor de...

  CuraMare

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank