GZ-psycholoog / Klinisch psycholoog

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 16-10-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

We zoeken een vindingrijke, flexibele, klantgerichte GZ-psycholoog of Klinisch psycholoog die affiniteit heeft met psychose en de EPA-doelgroep (ernstig psychiatrische aandoeningen).

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog / Klinisch psycholoog ben je samen met de psychiater en verpleegkundig specialist regiebehandelaar van het team. Je hebt een eigen caseload waarin je de behandeling van cliënten afstemt met andere disciplines zoals verpleegkundigen en ervaringsdeskundigen. Je werkt zowel intern als outreachend als de behandeling hierom vraagt. Als regiebehandelaar ben je koersbepalend in de diagnostiek en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting van je collega’s in het multidisciplinaire team. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het klimaat in het team en aan doorontwikkeling van het behandelaanbod binnen FACT. Dit alles doe je vanuit de visie van positieve gezondheid, herstelondersteunende- en netwerkgerichte zorg.

Waar ga je werken?

Het zorgprogramma psychose werkt binnen de volwassenenzorg met FACT-teams. FACT is een afkorting voor 'Flexible Assertive Community Treatment'. Het is een werkwijze waarbij er vanuit een team van hulpverleners ambulante, outreachende behandeling en begeleiding worden geboden, dus zoveel mogelijk in de eigen omgeving van de patiënt. Daarbij kan bij crisis de zorg gemakkelijk worden geïntensiveerd omdat meerdere behandelaren gezamenlijk de zorg voor de patiënt vorm geven. Op die manier kan opname in veel gevallen worden voorkomen of verkort.
Pro Persona Arnhem maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op. Binnen Pro Persona Arnhem wordt zorg geleverd aan jeugdigen, volwassenen en ouderen aan de hand van diagnose gebonden zorgprogramma’s.

Gestelde eisen

 Wat vragen we van jou?
We zoeken een proactieve GZ-psycholoog / Klinisch psycholoog met behoorlijke dosis werk- en levenservaring, goed gevoel voor humor, prettig in samenwerking en uiteraard iemand die de relevante opleiding(en) succesvol heeft afgerond. Je bent een creatieve en kritische medewerker en je vindt het leuk om mee te denken over beleid. Je krijgt energie van de manier waarop wij behandelen en vindt het niet erg om zelf verantwoordelijk te zijn voor het opbouwen en onderhouden van teamspirit.
Een ervaren professional die zich snel kan voegen in de (FACT-) team processen en samen met het team en collega regiebehandelaren de goede keuzes kan maken. Afhankelijk van de opleiding en ervaring wordt beleidsmatig invulling gegeven aan de functie.

Uren

16 - 32 uur per week

Meer informatie

 Wij bieden
Wij bieden jou een dienstverband van 16-32 uur per week voor onbepaalde tijd met een bruto maandsalaris in FWG 65 GZ-psycholoog (€3266,00 - €5126,00) in FWG 70 Klinisch psycholoog (€4206,00 - €6564,00) en 75 Senior Klinisch psycholoog (€5030,00 - €7934,00), afhankelijk van opleiding en ervaring. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Jasmijn Bax 06-10146075 (zorgmanager) of Loes van Dijk 06-23676941 (GZ-psycholoog).

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.
N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychiater | FACT | Arnhem

  Vandaag geplaatst door Pro Persona

  Een teamplayer en netwerker die van een uitdaging houdt! Wat ga je doen? Als psychiater Fact Pro Persona Arnhem maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam, bestaande uit een psychiater, psycholoog, sociaal psychiatrische verpleegkundigen, ambulant verpleegkundigen, maatschappelijk werkende en een ervaringsdeskundige. Pro Persona Arnhem heeft vier FACT teams, die met name psychotische stoornissen behandelen en elk aan een bepaald deel van de regio zijn gekoppeld. Daarnaast is...

  Pro Persona
 • Junior Onderzoeker |PhD student | promovendus| Nijmegen

  Vandaag geplaatst door Pro Persona

   Wij zoeken een enthousiaste PhD student/promovendus met affiniteit voor de aandoening depressie om een wetenschappelijk onderzoek op te zetten en uit te voeren. Je werkt binnen een hoog-specialistisch TOPGGZ centrum. Het is eventueel mogelijk deze onderzoeksfunctie met een functie als master psycholoog (basispsycholoog) binnen het TOPGGZ centrum te combineren. Dit project betreft dan ook een nauwe samenwerking tussen het TOPGGz Expertisecentrum Depressie van Pro Persona, Radboudumc...

  Pro Persona
 • GZ psycholoog/Orthopedagoog-Generalist

  Gisteren geplaatst door Altrecht

  Wat ga je doen Als GZ-psycholoog speel je een belangrijke rol, in de behandeling van onze patiënten. Binnen een multidisciplinair team houdt je je bezig met intakes, het opstellen van behandelplannen en psychodiagnostisch onderzoek. Daarnaast voer je individuele en/of groepsbehandelingen uit.Naast jouw rol in behandeling en onderzoek vinden wij ook jouw mening over de ontwikkeling van het behandelbeleid en de kwaliteit van zorg belangrijk. Om de zorg aan onze patiënten te blijven verbeteren...

  Stichting Altrecht
 • ANIOS

  Gisteren geplaatst door Altrecht

  Wat ga je doen?Als ANIOS ben je samen met het behandelteam verantwoordelijk voor onze patiënten die een ernstige psychiatrische crisis doormaken. Centraal staat daarbij het terugdringen van dwang en drang en aandacht gericht op het herwinnen van de eigen regie van de patiënt. Contact met patiënt, naastbetrokkenen en ambulante collega's vormen de basis van ons handelen; zorgafstemming met alle partijen is essentieel. Door te kijken en luisteren naar het hele verhaal van de patiënt, met alle...

  Stichting Altrecht
 • Basispsycholoog Kind en Jeugd

  Toegevoegd op 27-11-2020 door Altrecht

  Wat ga je doen? Als basispsycholoog maak je deel uit van een multidisciplinair team, waarin iedereen vanuit zijn expertise bijdraagt aan een gezamenlijk doel: goede zorg voor onze patiënten.Als basispsycholoog houdt je je bezig met intakes, psychodiagnostiek en zorgcoördinatie. Daarnaast voer je individuele en/of groepsbehandelingen uit. Je bespreekt je casuïstiek binnen een multidisciplinair overleg met jouw collega's.In je werk kijk en luister je naar het hele verhaal van het kind en...

  Stichting Altrecht

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank