TOP Verpleegkundige of Begeleider Duet Wolfheze

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Wolfheze
 • Plaatsingsdatum: 29-09-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wij zoeken een topverpleegkundige of begeleider voor Duet (28-36uur)!

Wat ga je doen?

Samen met je zeer toegewijde collega’s werk je in een multidisciplinair team waarbij ieder zijn eigen inhoudelijke expertise inzet. Jouw kerntaak is het coördineren van de zorg rondom de aan jou toegewezen cliënt. Als persoonlijk begeleider bewaak je het proces van opname tot ontslag en creëer je de verbinding tussen cliënt, naasten en het multidisciplinair team. Hierbij ligt de focus op de verschillende levensdomeinen die passen bij onze herstelvisie: wonen, werken, leren, recreëren, zelfzorg, gezondheid, zingeving en sociale relaties. Daarnaast ben je met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg voor alle cliënten op de afdeling.

Waar ga je werken?
Wie zijn wij?
Wij zijn een afdeling voor volwassenen die een voortgezette, langdurige behandeling behoeven voor complexe psychiatrische problemen. Vaak is er naast de hoofddiagnose sprake van meervoudige problemen op psychiatrisch, sociaal/maatschappelijk en lichamelijk vlak. De cliënten die bij ons in behandeling zijn, hebben behoefte aan veel structuur en veiligheid. Dit bieden wij door nabij te zijn in de dagelijkse begeleiding.
De afdeling bestaat uit een open- en een gesloten unit met in totaal 35 bedden en 2 ‘extra beveiligde kamers’. Het doel van de behandeling en begeleiding is gericht op stabilisatie en het vergroten van de zelfredzaamheid, zodat de cliënt kan doorstromen naar een geschikte vervolgplek. Ons team bestaat uit 35 leden met verschillende functies; verpleegkundigen, begeleiders, medewerker zorg, psychiater, verpleegkundige specialist, maatschappelijk werker, arts, leerlingen/stagiaires en zorgmanager.

Pro Persona Wolfheze maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou?
Je hebt een relevante MBO niv. 4- of HBO opleiding afgerond en bent BIG-geregistreerd indien je verpleegkundige bent.
Je bent geduldig, oplossingsgericht en positief-kritisch ingesteld.
Je reflecteert op je eigen houding als instrument om interactieproblemen te voorkomen.
Je werkt de-escalerend in crisissituaties.
Je werkt optimaal samen door actief af te stemmen en opbouwend te communiceren.
Je vindt continuïteit en vroegtijdige signalering van groot belang om ontregeling van de cliënt te kunnen voorkomen.
Je bent vaardig in het ontwikkelen en invoeren van begeleidings- en signaleringsplannen.

Uren

28-36 uur per week

Meer informatie

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd.
FWG functiegroep 45 (€1955,00 - €3326,00)
Werkdagen volgens een 24-uurs rooster (vroeg-, laat- en nachtdiensten).
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Lindsay Verheijen 06 52 55 95 92 of l.verheijen@propersona.nl (dit mailadres alleen gebruiken voor informatie)

Ben jij een professional die door optimaal samenwerken de best mogelijk zorg voor onze cliënt kan organiseren? Dan ben jij mogelijk de topverpleegkundige óf topbegeleider die we zoeken! Solliciteer nu!

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd en zal pas sluiten zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Praktijk- en studiecoach masterstudenten verpleegkunde

  Vandaag geplaatst door Hogeschool Inholland

   Jij weet als geen ander dat, door de toenemende complexiteit van zorg, Nederland een grote behoefte heeft aan verpleegkundig specialisten. Verpleegkundig specialisten denken van nature buiten de grenzen van traditionele zorgdomeinen. Als bruggenbouwers tussen verpleegkunde en geneeskunde. En jij weet hier alles van. En juist jouw ervaring en kennis hebben wij en onze masterstudenten hard nodig! Op zo veel vlakken zie je kansen voor de gezondheidszorg. Dat wil je meegeven aan de komende...

  Hogeschool Inholland
 • Senior Verpleegkundige/ begeleider of CGW 'er

  Gisteren geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? Je bent als senior verpleegkundige/CGW samen met een multidisciplinair team met name verantwoordelijk voor cliënten met een angststoornis bij de exposure. Je werkt als CGW’ er binnen de deeltijdbehandeling met een groep van 8 cliënten. De behandeling is 2-3 dagen per week overdag. Je behandelt cliënten samen met het team. Je krijgt een paar cliënten toegewezen en zorgt er voor dat de cliënt een deelplan heeft en een terugvalpreventieplan. Je...

  Pro Persona
 • Sociaal psychiatrisch verpleegkundige FACT

  Gisteren geplaatst door Pro Persona

   Wij bieden een leuke en dynamische functie in een enthousiast team waar hard gewerkt wordt en tegelijkertijd aandacht voor gezelligheid is! Wat ga je doen? Als SPV maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam, bestaande uit psychiater, psycholoog, verpleegkundig specialist, ambulant verpleegkundigen, SPV’ ers, een maatschappelijk werkende en een ervaringsdeskundige. Pro Persona Nijmegen heeft vier FACT teams, die met name ernstige psychotische stoornissen...

  Pro Persona
 • Verpleegkundige in de thuissituatie regio Harderwijk, Epe, Dronten

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan voor 8 tot 20 uur per week? Dan is dit jouw vacature met veel persoonlijk patiëntencontact. Jij maakt zelfstandig afspraken met chronische patiënten in de thuissituatie om specialistische geneesmiddelen toe te dienen. Daarnaast maak je nauwgezette rapportages. Door het aantal uur van deze vacature is deze functie goed te combineren met een andere baan. Ben jij iemand die nauwkeurig en vakkundig is en met plezier en...

  MedWay People
 • Verpleegkundige in de thuissituatie regio Eindhoven, Veghel, Helmond

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan voor 8 tot 20 uur per week? Dan is dit jouw vacature met veel persoonlijk patiëntencontact. Jij maakt zelfstandig afspraken met chronische patiënten in de thuissituatie om specialistische geneesmiddelen toe te dienen. Daarnaast maak je nauwgezette rapportages. Door het aantal uur van deze vacature is deze functie goed te combineren met een andere baan. Ben jij iemand die nauwkeurig en vakkundig is en met plezier en...

  MedWay People

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank