Klinisch psycholoog Kind en Jeugd Tiel

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Tiel
 • Plaatsingsdatum: 22-09-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste Klinisch psycholoog voor onze afdeling Jeugd in Tiel.

Wat ga je doen?
Als Klinisch psycholoog ben je regiebehandelaar en koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting van je collega’s in het multidisciplinaire team. We zetten je expertise graag in bij complexe problematiek. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het opleidingsklimaat in het team, onder andere in de vorm van werkbegeleiding en supervisie aan opleidelingen. Wetenschappelijk onderzoek maakt –in welke vorm dan ook- een substantieel onderdeel uit van je dagelijkse werkzaamheden.
Je participeert als programmaleider van het team vanuit je specialisme om zo een bijdrage te leveren aan het vormgeven van het zorgprogramma Jeugd.
Je draagt bij aan het verder ontwikkelen van een resultaatverantwoordelijk team. Je hebt een stevige rol in het uitvoeren van het zorgprogramma en het meedenken in verdere optimalisatie van het zorgprogramma jeugd binnen Pro Persona.
In overleg kan de zorgmanager jouw expertise inzetten in een afgebakende managementopdracht, dit is afhankelijk van zowel de interne-als de externe vraag.

Waar ga je werken?
Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.
De afdeling Jeugd maakt deel uit van de RCG Rivierenland in Tiel. De afdeling Jeugd biedt ambulante behandeling aan kinderen en jongeren in de leeftijdsgroep 4-18 jaar (met een uitloop naar 23 jr.) met ernstige psychische en psychiatrische problematiek, met een specifieke focus op de internaliserende problematiek.
De afdeling Jeugd is volop in ontwikkeling. De afdeling kenmerkt zich door de ontwikkeling van nieuwe zorgvormen passend binnen de hulpvraag van de cliënt en de maatschappelijke ontwikkelingen. Wij werken volgens het zorgprogramma Jeugd om zo te werken aan de optimale kwaliteit van de behandeling, en we werken samen met andere ketenpartners.
Momenteel wordt het zorgprogramma jeugd herschreven en geoptimaliseerd om zo nog beter aan te sluiten bij onze cliënten en de huidige tijd.
Hierin zal ook een DGT module beschreven worden. Binnen Pro Persona jeugd zullen wij daarom de DGT gaan opzetten en binnen de teams gaan implementeren.
Tevens bieden we de Basis GGZ-Jeugd, naast de Specialistische GGZ-Jeugd.
Cliënten (en ouders/systeem) worden niet alleen geholpen bij de oplossing van hun klachten, maar er wordt ook bijgedragen aan het weer op gang helpen van de algemene en specifieke ontwikkeling van de cliënt.
Onze hulpverleners besteden altijd aandacht aan de wisselwerking tussen de problemen van de cliënt, het gezin en de school/opleiding/werk. We werken nauw samen met andere hulpverleners en instanties die bij de cliënt betrokkenzijn. De vacature heeft betrekking op onze poli, echter werken wij nauw samen met het FACT Jeugd team om zo de jeugd expertise cliënt gericht in te zetten.

Gestelde eisen

 Wat vragen we van jou?
• Je hebt uiteraard je opleiding tot Klinisch psycholoog succesvol afgerond (specifiek in de kind- en jeugdsector);
• je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen ten aanzien van diagnostiek en behandeling van cliënten/patiënten met daarbij het opstellen van behandelplannen;
• je hebt een inspirerende/coachende stijl van aansturen en het vermogen tot overbruggen van tegenstellingen;
• je bent flexibel en kunt conflict- en crisissituaties hanteren;
• je bent oplettend bij de observatie van cliënten/patiënten en de interpretatie van gezondheidsklachten/symptomen tijdens de uitvoering van de behandelingen evenals bij het vervullen van de wettelijke taken en de adviestaken;
• je hebt een grote wil om samen te werken en kunt tegelijkertijd goed zelfstandig functioneren;
• je bent betrouwbaar, integer, resultaatgericht en hebt gevoel voor humor!
Voor deze functie is een geldige BIG-registratie/ SRC-registratie en AGB-code vereist, die voor de datum van indiensttreding ingediend moet zijn.

Uren

24-28

Meer informatie

 Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met ingang van zo spoedig mogelijk.
FWG functiegroep 70 (€4206,00 - €6564,00) en 75 (€5030,00 - €7934,00) voor Senior Klinisch psycholoog. Praktijkopleiderschap KP jeugd is een mogelijkheid en bespreekbaar (Senior KP FWG 75)
Werkdagen in overleg.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sport abonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie gerust contact op met Marjolijn van der Vorst, zorgmanager, 06 21 59 35 44.

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.
N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychiater High & Intensive Care | Medium Care | Open afdeling

  Gisteren geplaatst door Pro Persona

   Gezocht: betrokken, enthousiaste en verbindende psychiater voor de High & intensive care afdelingen (HIC), Medium Care (MC) en open afdeling. Wat ga je doen? • Als psychiater ben je als regiebehandelaar eindverantwoordelijk voor de behandeling van patiënten die opgenomen zijn op de HIC, medium care en/of open groep; • Je stuurt de behandeling aan in samenwerking met het multidisciplinaire team; • Je initieert inhoudelijke verdiepende discussies in het...

  Pro Persona
 • FACT, wijkGGZ en/of OGGZ psychiater gezocht!en/of OGGZ psychiater

  Toegevoegd op 05-10-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als psychiater bij één van de FACT teams ben je regiebehandelaar. Je stuurt het team aan samen met de andere regiebehandelaren. Je bent verantwoordelijk voor de in- en uitstroom van clienten in het team en hebt elke dag FACT bord overleg om samen beslissingen te maken met betrekking tot de shared caseload. Binnen de FACT teams werken de volgende disciplines: psychiater, AIOS, ANIOS, gz-psycholoog, klinisch psycholoog, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen,...

  Pro Persona
 • Top locatie zoekt top psychiater

  Toegevoegd op 29-09-2020 door Pro Persona

   Wat ga je doen? Als psychiater bij Pro Persona ben je regiebehandelaar en verzorg je intakes en psychiatrisch onderzoek bij onze patiënten. Dit doe je samen met het multidisciplinaire team waar je onderdeel van bent. Deze wordt gevormd door een ANIOS, master-, GZ- en Klinisch psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en een verpleegkundig specialist. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de farmacotherapie. Je werkt tevens intensief samen met verwijzers en...

  Pro Persona
 • Psychiater acute keten Ede

  Toegevoegd op 29-09-2020 door Pro Persona

  Ben jij een psychiater met ambitie en enthousiasme, die graag meewerkt aan het opzetten van een innovatieve samenwerking tussen Ziekenhuis Gelderse Vallei, RIBW, Iriszorg en Pro Persona? Solliciteer dan op deze vacature! Wat ga je doen? De Acute Keten in Ede werkt samen met ketenpartners aan vernieuwing en intensivering van de samenwerking in de ambulante en klinische acute GGZ in de regio Veluwe Vallei. We zoeken een verbindende psychiater die dagelijks proactieve samenwerking binnen...

  Pro Persona
 • Psychiater Kind en Jeugd Tiel

  Toegevoegd op 29-09-2020 door Pro Persona

  Voor onze locatie in Tiel zoekt Pro Persona Jeugd een psychiater psycholoog die samen met ons de uitdaging wil aangaan om een duurzame S-JGGZ te ontwikkelen in regio Rivierenland / Tiel Wat ga je doen? Diagnostiek en behandeling (inclusief psychotherapie) van kinderen en jeugdigen / systeem met complexe psychische aandoeningen; • bijdrage leveren in een continue verbetering van behandelmethodieken en zorgprogramma’s; • als regiebehandelaar de regie voeren over intakes en...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank