Verpleegkundige Ouderen Plein 1-2 Wolfheze

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Wolfheze
 • Plaatsingsdatum: 21-09-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij die verpleegkundige die samen met de cliënt de stap richting meer zelfstandigheid maakt? Staat samenwerking met de cliënt en gebruik maken van zijn/haar mogelijkheden bij jou hoog in het vaandel? En wil je, samen met je collega's, de cliënt en het behandelteam, op zoek naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen?
Dan zijn wij, je toekomstige collega’s van Plein 1-2 in Wolfheze, op zoek naar jou en nodigen we jou van harte uit om te solliciteren op deze mooie baan!

Wat ga je doen?

Werken in een mix van begeleiding en lichte zorg …
Je dienstbaar opstellen, maar ook je grenzen aangeven...
Stevig in je schoenen staan en tegelijkertijd invoelend zijn...
Afstemmen, maar ook zelfstandig kunnen werken in de omgang met kwetsbare cliënten …
De stap naar zelfstandigheid van de cliënten begeleiden en alleen waar nodig dingen overnemen….
Zoals je ziet is het werken op plein 1-2 nooit saai, je zoekt immers de steeds naar de juiste balans, en dat is niet altijd makkelijk……Tegelijkertijd maakt dat het werken op deze afdeling mooi! Collega’s gaan met plezier naar het werk en hebben het met elkaar naar hun zin.

Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor begeleiding van ongeveer 18 cliënten. Daarnaast ben jij als persoonlijk begeleider de steun en toeverlaat van een aantal van hen. Je werkt volgens de herstelgerichte SRH-methodiek en voert verpleegkundige en lichte adl-handelingen uit. Ook het begeleiden van leerlingen behoort tot je takenpakket. Vanzelfsprekend werk je nauw samen met verschillende disciplines om de zorg aan onze cliënten zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren, steeds kijkend naar de wensen en krachten van de cliënt.

Waar ga je werken?
Wie zijn wij?
Het team van plein 1-2 bestaat uit ongeveer 10 mannen en vrouwen (verpleegkundigen en begeleiders) die samenwerken, openheid en reflecterend vermogen binnen het team belangrijke speerpunten vinden.
Plein 1-2 is een open behandelafdeling voor ouderen met complexe psychiatrische problematiek waar cliënten voorbereid worden op terugkeer naar huis of een beschermde woonomgeving.
Tijdens de behandeling wordt er zoveel mogelijk uitgegaan van de krachten en de wensen van de cliënt en wordt een zo zelfstandig mogelijk functioneren gestimuleerd. Cliënten krijgen hulp en begeleiding daar waar dat nodig is of wanneer de situatie erom vraagt.
De afdeling maakt onderdeel uit van het cluster Kliniek Voortgezette Behandeling Ouderen (KBVO).
Pro Persona Multicomplexe zorg in Wolfheze maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze.
We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Gestelde eisen

 Wat vragen we van jou?
-Je hebt minimaal de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 succesvol afgerond, bent BIG-geregistreerd en je hebt bij voorkeur al enige ervaring in het werken als verpleegkundige.
-je houdt je vakkennis en vaardigheden op peil en uiteraard zijn jouw sociale vaardigheden uitstekend;
-snel kunnen schakelen in verschillende ziektebeelden en daarbij verschillende begeleidingsstijlen kunnen toepassen is een must!;
-je draait alle diensten volgens rooster;
-je bent bovenal een betrokken professional, die prima kan samenwerken en beschikt over de nodige humor.

Uren

24

Salaris

FWG 45 (€1955,00 - €3326,00)

Meer informatie

Wij bieden
Een dienstverband voor onbepaalde tijd waarbij de functie is ingeschaald in FWG 45 (€1955,00 - €3326,00)
Je werkdagen zijn in overleg en volgens rooster waarbij je alle diensten draait.
We hebben binnen Pro Persona goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sport abonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Brigitte de Bruijn, Zorgmanager KVBO. Aanwezig op ma-do. 06 53 87 58 90.

Procedure
Onze procedure is als volgt:
Vanzelfsprekend ben je welkom om voorafgaand aan je sollicitatie contact op te nemen voor vragen. We vertellen je graag waarom dit zo’n mooie vacature is en waarom je echt moet solliciteren!
Na ontvangst van je sollicitatie zal deze door de Zorgmanager en de senior verpleegkundige van Plein 1-2 bekeken worden en als wij net zo enthousiast zijn als jij, word je uitgenodigd voor een gesprek. Dit gesprek heb je met de senior verpleegkundige en de Zorgmanager. Omdat we het fijn vinden dat je bij ons solliciteert staat er een kleine attentie voor je klaar.
Wanneer we van beide kanten positief zijn zal er een meeloop dag ingepland worden, zodat je de afdeling en het reilen en zeilen kan ervaren. Daarna volgen de arbeidsvoorwaarden en ga je bij ons beginnen!
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd, waarbij we interne en externe sollicitaties tegelijkertijd in behandeling nemen. Interne kandidaten hebben hierbij voorrang op externe kandidaten.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!
N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Praktijk- en studiecoach masterstudenten verpleegkunde

  Vandaag geplaatst door Hogeschool Inholland

   Jij weet als geen ander dat, door de toenemende complexiteit van zorg, Nederland een grote behoefte heeft aan verpleegkundig specialisten. Verpleegkundig specialisten denken van nature buiten de grenzen van traditionele zorgdomeinen. Als bruggenbouwers tussen verpleegkunde en geneeskunde. En jij weet hier alles van. En juist jouw ervaring en kennis hebben wij en onze masterstudenten hard nodig! Op zo veel vlakken zie je kansen voor de gezondheidszorg. Dat wil je meegeven aan de komende...

  Hogeschool Inholland
 • Senior Verpleegkundige/ begeleider of CGW 'er

  Gisteren geplaatst door Pro Persona

  Wat ga je doen? Je bent als senior verpleegkundige/CGW samen met een multidisciplinair team met name verantwoordelijk voor cliënten met een angststoornis bij de exposure. Je werkt als CGW’ er binnen de deeltijdbehandeling met een groep van 8 cliënten. De behandeling is 2-3 dagen per week overdag. Je behandelt cliënten samen met het team. Je krijgt een paar cliënten toegewezen en zorgt er voor dat de cliënt een deelplan heeft en een terugvalpreventieplan. Je...

  Pro Persona
 • Sociaal psychiatrisch verpleegkundige FACT

  Gisteren geplaatst door Pro Persona

   Wij bieden een leuke en dynamische functie in een enthousiast team waar hard gewerkt wordt en tegelijkertijd aandacht voor gezelligheid is! Wat ga je doen? Als SPV maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam, bestaande uit psychiater, psycholoog, verpleegkundig specialist, ambulant verpleegkundigen, SPV’ ers, een maatschappelijk werkende en een ervaringsdeskundige. Pro Persona Nijmegen heeft vier FACT teams, die met name ernstige psychotische stoornissen...

  Pro Persona
 • Verpleegkundige in de thuissituatie regio Harderwijk, Epe, Dronten

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan voor 8 tot 20 uur per week? Dan is dit jouw vacature met veel persoonlijk patiëntencontact. Jij maakt zelfstandig afspraken met chronische patiënten in de thuissituatie om specialistische geneesmiddelen toe te dienen. Daarnaast maak je nauwgezette rapportages. Door het aantal uur van deze vacature is deze functie goed te combineren met een andere baan. Ben jij iemand die nauwkeurig en vakkundig is en met plezier en...

  MedWay People
 • Verpleegkundige in de thuissituatie regio Eindhoven, Veghel, Helmond

  Gisteren geplaatst door MedWay People

  Ben jij op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan voor 8 tot 20 uur per week? Dan is dit jouw vacature met veel persoonlijk patiëntencontact. Jij maakt zelfstandig afspraken met chronische patiënten in de thuissituatie om specialistische geneesmiddelen toe te dienen. Daarnaast maak je nauwgezette rapportages. Door het aantal uur van deze vacature is deze functie goed te combineren met een andere baan. Ben jij iemand die nauwkeurig en vakkundig is en met plezier en...

  MedWay People

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank