Maatschappelijk werker ACT-VIP Nijmegen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Nijmegen
 • Plaatsingsdatum: 06-08-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Een teamplayer en netwerker die van een uitdaging houdt!
We zoeken een vindingrijk, reflectief, flexibel, klantgericht en zelfstandig werkende maatschappelijk werker, die affiniteit en, bij voorkeur, ervaring heeft met de doelgroep psychose.

Wat ga je doen?

Als maatschappelijk werker in team ACT-VIP Nijmegen bestaat je caseload met name uit cliënten met een psychotische stoornis in de thuissituatie. Je ondersteunt samen met andere disciplines herstel ondersteunende zorg aan cliënten met een eerste psychose. Je interventies zijn gericht op zowel symptomatisch, maatschappelijk als persoonlijk herstel. Dat doe je zelfstandig -en steeds vaker in duo’s- bij de mensen thuis en ben je veel onderweg.
In de dagelijkse praktijk betekent dit dat je een dynamische en uitdagende functie uitoefent. Je helpt de behandelvisie scherp te stellen, handelt ernaar en kunt deze ook overdragen. Je zorgt mede voor een goed werkklimaat en voor een prettige samenwerking met andere afdelingen, regiebehandelaars en ketenpartners.

Waar ga je werken?
ACT- VIP is een onderdeel van het Zorgprogramma Psychose & EPA. Dit zorgprogramma is georganiseerd in 4 ambulante FACT (EPA)-teams, waarvan 2 teams voor de eerste psychose: ACT en FACT-VIP. FACT is een afkorting voor 'Flexible Assertive Community Treatment'. Er wordt gespecialiseerde behandeling geboden aan cliënten van 18 tot 65 jaar met een eerste psychose en, vaak complexe problematiek. Je maakt deel uit van een multidisciplinair behandelteam, bestaande uit psychiater, psycholoog, sociaal psychiatrische verpleegkundige, ambulant verpleegkundigen, enz.
ACT-VIP werkt, net als de teams FACT-VIP en FACT EPA -1 vanuit locatie Doddendaal, gelegen in het centrum van Nijmegen met als doel om nog meer wijkgericht te kunnen werken. We hebben korte lijnen, met zowel collega’s als met ketenpartners. De sfeer is open, vriendelijk, vol verbinding én verscheidenheid. We maken onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze.

Gestelde eisen

 Wat vragen we van jou?
We zoeken een enthousiaste en flexibele collega met hart voor de zorg om met ons de FACT zorg vorm te geven, waarbij het accent op de behandeling van de psychose bij volwassenen en mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA) ligt.
Je bent in het bezit diploma Maatschappelijk Werk (HBO Maatschappelijk Werk/Social Work (MWD) profiel GGZ-agoog). Je bent integer, besluitvaardig, koersvast en in staat om met anderen samen te werken. Je kunt overstijgend denken en weet van aanpakken. Je werkt vanuit een ondersteunende, vraaggerichte visie, opnames zijn volgens jou zo kort mogelijk, je houding is gelijkwaardig en autonomie-bevorderend. Je hebt een heldere schriftelijke en mondelinge communicatiestijl. Ervaring in de verslavingszorg is een pre.

Uren

16-24

Meer informatie

 Wij bieden
We hebben vacature ruimte van 16-24 uur Maatschappelijk Werker per week. Verder bieden we je een baan voor bepaalde tijd. salaris FWG-functiegroep 55 (€2553,00 - €4131,00), met uitzicht op een vaste aanstelling en arbeidsvoorwaarden conform de cao GGZ. Er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Als je meer informatie wilt, kun je bellen naar zorgmanager Qlisa Wesseling, zorgmanager, 06 50 03 74 65.

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.
N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Zorgbeveiliger Beveiligde Intensive Care Wolfheze

  Toegevoegd op 22-09-2020 door Pro Persona

   Zorgdragen voor de veiligheid op een zorgafdeling ten behoeve van patiënten, personeel en bezoekers. Ben jij voorbereid op onverwachte situaties? Spreekt dit jou aan, solliciteer dan als Zorgbeveiliger op de BIC Wolfheze voor 24-36 uren per week. Wat ga je doen? Als zorgbeveiliger ondersteun je bij het begeleiding bieden aan patiënten op het gebied van veiligheid; je ondersteunt sociotherapeuten tijdens crisissituaties en separeer incidenten. De zorgbeveiliger draagt bij...

  Pro Persona
 • Beeldend Therapeut (Vaktherapeut) voor Overwaal

  Toegevoegd op 24-08-2020 door Pro Persona

   Wat ga je doen? Het toepassen van creatieve therapie (beeldend) bij cliënten/patiënten om veranderings-, acceptatie- en verwerkingsprocessen te bewerkstelligen. Waar ga je werken? Je komt te werken bij Overwaal, expertise centrum voor angst, dwang en PTSS. Onderdeel van Pro Persona Nijmegen. Overwaal biedt hoogwaardige, specialistische, leeftijd onafhankelijke ketenzorg voor patiënten met angst en dwang stoornissen, stoornissen in de lichaamsbeleving, hoarding,...

  Pro Persona
 • Corona coach

  Toegevoegd op 21-08-2020 door CuraMare

  Ben jij iemand die helder communiceert, sociaalvaardig is en sterk in je schoenen staat? Wil je daarnaast iets bijdragen in deze bijzondere tijd? Dan is dit de vacature voor jou! Voor ons ziekenhuis, de buitenpoliklinieken en de woonzorglocaties zoeken wij enthousiaste corona coaches! Wat ga je doen? Als corona coach ben jij de persoon die toeziet op de richtlijnen die wij volgens het RIVM moeten hanteren en de naleving van de 1,5 meter regel binnen onze organisatie. Je wijst bezoekers,...

  CuraMare
 • Opnameplanner

  Toegevoegd op 03-08-2020 door CuraMare

    Ken jij de fijne kneepjes van het vak ‘planner’ en draai jij je hand niet om voor een lastige casus? Vind jij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedere dag de opnames van patiënten soepel en juist verloopt? Dan is dit de vacature voor jou, lees snel verder! Wat ga je doen? Als opnameplanner ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van geplande opnames en de spoed opnames. Jij bent het aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken van de...

  CuraMare
 • Opleidingsfunctionaris

  Toegevoegd op 03-08-2020 door CuraMare

    Ken jij alle ins en outs op het gebied van opleidingen? Weet jij structuur aan te brengen, mensen te verbinden en wil jij je inzetten om de kwaliteit van de opleidingen te verhogen? Dan ben jij wellicht de perfecte kandidaat die wij zoeken voor het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Lees snel verder! Wat ga je doen? Jij begrijpt dat het in een krappe arbeidsmarkt cruciaal is om voldoende op te leiden. Niet alleen dat, net zo belangrijk is het om ervoor te zorgen dat onze medewerkers...

  CuraMare

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank