GZ-psycholoog ACT-Nijmegen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Nijmegen
 • Plaatsingsdatum: 28-07-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

We zoeken een vindingrijke, flexibele, klantgerichte GZ-psycholoog die affiniteit en, bij voorkeur, ervaring heeft met de doelgroep psychose.

Wat ga je doen?
Als psycholoog ben je samen met de psychiater van het team regiebehandelaar. Je hebt een eigen caseload waarin je de behandeling van cliënten afstemt met andere disciplines. Als regiebehandelaar ben je koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting van je collega’s in het multidisciplinaire team. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het klimaat in het team.

Waar ga je werken?
We werken vanuit een locatie in het centrum van Nijmegen en zijn onderdeel van het Zorgprogramma Psychose & EPA. In Nijmegen zijn we georganiseerd in 4 ambulante FACT (EPA)-teams, waarvan 2 teams voor de eerste psychose: ACT en FACT-VIP (Flexible Assertive Community Treatment). Het is een werkwijze waarbij vanuit een team van hulpverleners, ambulante, outreachende behandeling en begeleiding wordt geboden in de eigen omgeving van de patiënt. Daarbij kan bij crisis de zorg gemakkelijk worden geïntensiveerd omdat meerdere behandelaren gezamenlijk de zorg voor de patiënt vorm geven. Op die manier kan opname in veel gevallen worden voorkomen of verkort
Er wordt gespecialiseerde behandeling geboden aan cliënten van 18 tot 65 jaar met een eerste psychose en vaak, complexe problematiek.
We hebben en streven naar korte lijnen, met zowel collega’s als met ketenpartners. De sfeer is open, vriendelijk, vol verbinding én verscheidenheid.
We maken onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis.

Gestelde eisen

 Wat vragen we van jou?
We zoeken een GZ-psycholoog met behoorlijke dosis werk- en levenservaring, goed gevoel voor humor en je beschikt uiteraard over de relevante en succesvol afgeronde opleiding(en). Je bent een creatieve en kritische medewerker en je vindt het leuk om mee te denken over beleid. Je krijgt energie van de manier waarop wij behandelen en vindt het niet erg om zelf verantwoordelijk te zijn, voor het opbouwen en onderhouden van teamspirit.
Een ervaren professional die zich snel kan voegen in de (team processen en samen met het team en collega regie behandelaren de goede keuzes kan maken.

Uren

24-32

Meer informatie

 Wij bieden
Wij bieden jou een dienstverband van 24-32 uur per week voor onbepaalde tijd, met een bruto maandsalaris in FWG 65 (€3465,00 - €5439,00)of FWG, afhankelijk van opleiding en ervaring. Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ. Ook zijn er mogelijkheden voor (bij)scholing, fietsregeling, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie over de vacature contact op met Qlisa Wesseling, zorgmanager, 06 50 03 74 65.

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.
Deze vacature sluit, zodra er een geschikte kandidaat is gevonden.
N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • GZ- psycholoog Arnhem

  Toegevoegd op 14-09-2020 door Pro Persona

   Heb jij de nodige doorzettingskracht en creativiteit en wil jij: • Diagnostiek en behandelbeleid bepalen, uitvoeren en bewaken; • Met andere professionals behandelaanbod verbeteren en ontwikkelen; • Kennis en kunde delen en leren van anderen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega! Wat ga je doen? Binnen onze planbare poliklinische GGZ behandeling (specialistische en basis GGZ) bij Pro Persona de Braamberg zijn we volop bezig om plannen te maken om behandeling...

  Pro Persona
 • GZ-Psycholoog – Ambulante zorg – 32-36 uur – Regio Rotterdam

  Toegevoegd op 14-09-2020 door LEKZ

  Als GZ-Psycholoog – Ambulante zorg maak jij het verschil voor jouw cliënten! Je bent als GZ-Psycholoog – Ambulante zorg veel buiten de deur en weinig op kantoor te vinden. Je werkt met volwassenen met multiproblematiek. Denk hierbij aan psychiatrische- en verslavingsstoornissen, maar ook een stukje sociaal problematiek komt hierbij kijken. Het gaat dus niet om enkelvoudige depressie. Jouw taken Jij als GZ-Psycholoog durft met je voeten in de modder te staan en houdt niet van binnen de...

  Lekz
 • GZ-Psycholoog – Ambulante zorg – 32-36 uur – Regio Bergen op Zoom

  Toegevoegd op 14-09-2020 door LEKZ

  Als GZ-Psycholoog – Ambulante zorg maak jij het verschil voor jouw cliënten! Je bent als GZ-Psycholoog – Ambulante zorg veel buiten de deur en weinig op kantoor te vinden. Je werkt met volwassenen met multiproblematiek. Denk hierbij aan psychiatrische- en verslavingsstoornissen, maar ook een stukje sociaal problematiek komt hierbij kijken. Het gaat dus niet om enkelvoudige depressie. Jouw taken Jij als GZ-Psycholoog durft met je voeten in de modder te staan en houdt niet van binnen de...

  Lekz
 • Behandelcoördinator/ GZ-psycholoog LFPZ Zeeland

  Toegevoegd op 08-09-2020 door Pro Persona

  Samen verantwoordelijk voor veiligheid en herstel. Binnen de LFPZ staat Kwaliteit van Leven daarbij centraal. Wil jij hieraan een bijdrage leveren en zie je de uitdaging, dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als behandelcoördinator ben je verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van de behandeling enerzijds en kwaliteit van leven van ongeveer 22 patiënten anderzijds. Dit vraagt om een gestructureerde aanpak van je werk, dat in grote lijnen uit drie...

  Pro Persona
 • GZ-psycholoog Basis GGZ Ede/Veenendaal

  Toegevoegd op 08-09-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als GZ psycholoog binnen de BGGZ ben je regiebehandelaar en behandel je samen met collega’s cliënten vanuit een generalistisch visie en gefocust op een kortdurend behandeling. Samen met de cliënt bepaal je aan de hand van de hulpvraag de focus, het type- en de vorm van de behandeling. Daarnaast geef je werkbegeleiding. Je draagt actief de generalistische visie uit en onderhoudt een warm contact met POH-GGZ, huisartsen en collega’s. Je werkt nauw samen...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank