Medewerker Financiële Administratie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Wolfheze
 • Plaatsingsdatum: 10-07-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Kom jij als medewerker financiële administratie ons team versterken?

Wat ga je doen?
Als medewerker financiële administratie zorg je samen met je collega’s voor het verzamelen, controleren, bewerken en verwerken van gegevens voor het administratieve proces die samenhangen met inkomsten en uitgaven. Je controleert de ontvangen gegevens, signaleert afwijkingen en onderneemt daarop actie. Verder onderhoud je diverse contacten en verstrekt informatie met betrekking tot de inkomsten en uitgaven. Binnen het team heeft iedereen zijn eigen aandachtsgebied, dat in de tijd kan wijzigen zodat je breed inzetbaar bent. In eerste instantie zal de crediteurenadministratie (inkoopfacturen, betalingen) je belangrijkste aandachtsgebied zijn.

Waar ga je werken?
Pro Persona is een organisatie met deskundigheid in het behandelen van hulpvragen op het gebied van specialistische geestelijke gezondheid. Met ruim 3.000 professionele medewerkers en vele vrijwilligers behandelt Pro Persona cliënten van alle leeftijden zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het echt niet anders kan, kunnen cliënten in onze klinische voorzieningen worden opgenomen. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk. Ons doel is met een breed aanbod van behandelingen, variërend van e-health modules tot intensieve behandelsessies, cliënten te helpen beter te worden of zich beter te voelen en zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren.
De ondersteunende afdelingen van Pro Persona zijn gevestigd in Wolfheze. Het gaat hier om Financiën & Vastgoed, ICT & Services, Communicatie en HR.
De afdeling Financiën & Vastgoed is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van het financieel beleid. In verband met het vertrek van een collega zijn wij per direct op zoek naar een:
Medewerker Financiële Administratie
36 uur per week - Locatie Wolfheze

Gestelde eisen

 Wat vragen we van jou?
Je bent enthousiast en leergierig. Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht, bent accuraat en beschikt over een goed analytisch vermogen. Je zorgt voor een goede planning van je werkzaamheden en communiceert hierover met alle interne en externe betrokkenen. Minstens zo belangrijk is dat je een leuke collega bent om mee samen te werken.
Welke bagage breng je mee?
• MBO+/HBO opleiding
• Relevante werkervaring in de financiële administratie
• Uitstekende beheersing van Excel
• Kennis van AFAS Profit en Filelinx is een pré

Uren

36 uur per week

Meer informatie

 Wij bieden
Een uitdagende en afwisselende functie waarin je de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. Het betreft een aanstelling voor 36 uur per week, in eerste instantie voor de duur van één jaar. Bij goed functioneren bestaat daarna de mogelijkheid tot een vast dienstverband. De functie is ingeschaald in schaal 35 van de CAO GGZ. Het brutosalaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 2.757,- op fulltime basis (per 1 augustus 2020 bij 36 uur per week). Daarnaast hebben wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ.
Je komt te werken in een informele werkomgeving waar iedere dag hard gewerkt wordt aan het verbeteren van de financiële administratie.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Claudia Wester, manager FA , telefoonnummer: 06-50055830.

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.
N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Maatschappelijk werker ACT-VIP Nijmegen

  Toegevoegd op 06-08-2020 door Pro Persona

   Een teamplayer en netwerker die van een uitdaging houdt! We zoeken een vindingrijk, reflectief, flexibel, klantgericht en zelfstandig werkende maatschappelijk werker, die affiniteit en, bij voorkeur, ervaring heeft met de doelgroep psychose. Wat ga je doen? Als maatschappelijk werker in team ACT-VIP Nijmegen bestaat je caseload met name uit cliënten met een psychotische stoornis in de thuissituatie. Je ondersteunt samen met andere disciplines herstel ondersteunende zorg aan...

  Pro Persona
 • Opnameplanner

  Toegevoegd op 03-08-2020 door CuraMare

    Ken jij de fijne kneepjes van het vak ‘planner’ en draai jij je hand niet om voor een lastige casus? Vind jij het een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedere dag de opnames van patiënten soepel en juist verloopt? Dan is dit de vacature voor jou, lees snel verder! Wat ga je doen? Als opnameplanner ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van geplande opnames en de spoed opnames. Jij bent het aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken van de...

  CuraMare
 • Opleidingsfunctionaris

  Toegevoegd op 03-08-2020 door CuraMare

    Ken jij alle ins en outs op het gebied van opleidingen? Weet jij structuur aan te brengen, mensen te verbinden en wil jij je inzetten om de kwaliteit van de opleidingen te verhogen? Dan ben jij wellicht de perfecte kandidaat die wij zoeken voor het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis. Lees snel verder! Wat ga je doen? Jij begrijpt dat het in een krappe arbeidsmarkt cruciaal is om voldoende op te leiden. Niet alleen dat, net zo belangrijk is het om ervoor te zorgen dat onze medewerkers...

  CuraMare
 • Masterpsycholoog als Assistent Behandelcoördinator

  Toegevoegd op 29-07-2020 door Pro Persona

   Gezocht: Master Psycholoog in de rol van Assistent Behandel Coördinator. Wat ga je doen? De assistent behandelcoördinator ondersteunt de behandelcoördinator op het gebied van het voorbereiden, bijwonen en uitwerken van behandelplannen. Verder het afnemen van risicotaxaties en Rom-metingen, het schrijven van verlofaanvragen, verlengingsadviezen, longstay-toetsingen en verlofevaluaties. De assistent BC is verantwoordelijk voor het eigen aandeel in deze stukken en het...

  Pro Persona
 • Zorgbeveiliger Beveiligde Intensive Care Wolfheze

  Toegevoegd op 20-07-2020 door Pro Persona

   Zorgdragen voor de veiligheid op een zorgafdeling ten behoeve van patiënten, personeel en bezoekers. Ben jij voorbereid op onverwachte situaties? Spreekt dit jou aan, solliciteer dan als Zorgbeveiliger op de BIC Wolfheze voor 24-36 uren per week. Wat ga je doen? Als zorgbeveiliger ondersteun je bij het begeleiding bieden aan patiënten op het gebied van veiligheid; je ondersteunt sociotherapeuten tijdens crisissituaties en separeer incidenten. De zorgbeveiliger draagt bij...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank