Klinisch psycholoog Ontwikkelingsstoornissen Ede

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Ede Gld
 • Plaatsingsdatum: 25-05-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Enthousiaste klinisch psycholoog die affiniteit heeft met ontwikkelingsstoornissen en graag de samenwerking aangaat met het MD team!

Wat ga je doen?


Het team ontwikkelingsstoornissen is een resultaat verantwoordelijk team in ontwikkeling.
Als Klinisch psycholoog ben je regiebehandelaar en koersbepalend in de intake, diagnose, onderzoek en behandeling.
Verder draag je zorg voor werkbegeleiding van collega’s in opleiding en geef je supervisie in het kader van opleidingen.

Het programmaleiderschap behoort tot de mogelijkheden:
Als programmaleider draag je bij aan het ontwikkelen, ondersteunen en het implementeren van een zorgprogramma en methodische werkwijze, gericht op het verhogen van het behandeleffect en cliënttevredenheid. Het functioneel aansturen en bewaken van de uitvoering van het zorgprogramma .
Je neemt deel aan de locatieoversteigende programmaraad onder leiding van het hoofd zorgprogramma. Daarnaast heb je een nauwe samenwerking met de zorgmanager.

Waar ga je werken?


Team Ontwikkelingsstoornissen Veluwe Vallei valt onder de specialistische ambulante volwassenzorg (18-60 jaar).

Het team is een resultaatverantwoordelijk team in ontwikkeling, jong en dynamisch, bestaande uit GZ-psychologen, een Spv, een verpleegkundig specialist, een master psycholoog en twee psychiaters, ook bieden wij een plek aan een GZ-psycholoog in opleiding en een klinisch psycholoog in opleiding. Wij bieden een gestructureerd behandelaanbod voor mensen met adhd en autisme. In het kader van een nieuwe notitie “jouw cliënt is mijn cliënt” (pro persona breed) zijn we nog meer de samenwerking aan het opzoeken met andere zorgprogramma om zo onnodige schotten in het zorgproces te voorkomen. Binnen het team heerst een positieve sfeer en de lijntjes binnen het team en naar andere zorgprogramma's zijn kort. Wij kijken uit naar een enthousiaste klinisch psycholoog die hierin aanvullend kan zijn en bij kan dragen aan deze positieve sfeer.

Pro Persona is deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen cliënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou?

Behandelen, onderzoeken en innoveren vragen om ambitie. Een succesvol afgeronde opleiding tot en ervaring in het werken als klinisch psycholoog met bijbehorende registraties en aantoonbare affiniteit met wetenschappelijk onderzoek zijn dan ook vereist. Lidmaatschap van de VGCT en kennis van EMDR en Schematherapie zijn een pré. Net zoals het ontbreken van een ‘9-to-5’-mentaliteit. Je bent tegelijkertijd zakelijk en invoelend, proactief en constructief kritisch als dat nodig is en je zet je, net zoals je collega’s, onophoudelijk in voor onze cliënten en ‘de zaak’. Het verwachtingspatroon en de werkdruk zijn best hoog, en dat betekent dat je goed tegen hectiek en dynamiek moet kunnen.
Je draagt bij aan het verder ontwikkelen van een resultaatverantwoordelijk team. Je hebt een stevige rol in het borgen van het zorgprogramma en het meedenken in verdere optimalisatie van het zorgprogramma ontwikkelingsstoornissen binnen Pro Persona.

Verder zijn wij opzoek naar een collega die kan inspireren en humor meebrengt!

Opleidingsniveau: WO
Beroepsregistratie: AGB-code, BIG-registratie

Uren

32 uur per week

Meer informatie

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met ingang van zo spoedig mogelijk. Het is ons streven om een langdurige verbintenis met je aan te gaan.
FWG functiegroep 70 (€4084,00 - €6373,00) Voor een Senior Klinisch Psycholoog is dit FWG functiegroep 75 (€4883,00 - €7703,00)
Werkdagen in overleg, maar in ieder geval de dinsdag.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Iris de Vries Zorgmananger 06 15 45 96 45 of via het managementsecreariaat (0318) 433 45 20.

Procedure

De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terechtkomt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychosociaal behandelaar Kairos Arnhem

  Eergisteren geplaatst door Pro Persona

   Een psychosociaal behandelaar kan aansluiten en meebewegen en tegelijk directief en begrenzend zijn. Wat ga je doen? Realiseren van psychosociale doelstellingen in de hulpverlening, behandeling (individueel en groepen), begeleiding, consultatie en preventie ten behoeve van patiënten en hun sociale omgeving met betrekking tot het omgaan met het ziektebeeld/de psychiatrische aandoening en ter voorkoming c.q. vermindering van het delict gevaar. Om de behandeling van...

  Pro Persona
 • Maatschappelijk werker / trajectbegeleider FACT 3

  Toegevoegd op 07-07-2020 door Pro Persona

   Wij zoeken een enthousiaste maatschappelijk werker / trajectbegeleider die ons team wil komen versterken! Wat ga je doen? Je maakt deel uit van een multidisciplinair behandelteam, op dit moment bestaande uit een psychiater, psycholoog, ambulant verpleegkundigen en SPV’ers. Jij draagt bij aan het bieden van herstelgerichte zorg en aan het werken in de wijk met onze ketenpartners. Je caseload bestaat uit mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Je bent heel...

  Pro Persona
 • Psychiater Basis GGZ Indigo Veluwe Vallei

  Toegevoegd op 07-07-2020 door Pro Persona

  Enthousiaste psychiater met affiniteit voor de Basis GGZ die ons team komt versterken! Een combinatiefunctie in de Basis GGZ en de Specialistische GGZ is mogelijk. Wat ga je doen? Binnen het zorgaanbod van de Basis GGZ heb je uiteenlopende taken. Je verricht consulten, zo nodig psychiatrisch onderzoek, stelt cliënten in op medicatie en binnen productgroep Veerkracht is er sprake van controle op de specialistische medicatie. Het bieden van consultatie aan eigen medewerkers en...

  Pro Persona
 • GZ-psycholoog ASS&ADHD Rivierenland

  Toegevoegd op 30-06-2020 door Pro Persona

  Er is werk aan de winkel en we zijn ambitieus. Maar samen met jóu komen we er wel! Tenminste, als jij de GZ-psycholoog, 24-36 uur per week bent, die ons team/onze teams komt aanvullen. Wat ga je doen? Binnen team ontwikkelingsstoornissen ben je regiebehandelaar, voer je intakegesprekken, werk je samen met een collega aan 1 dagsdiagnostiek en voer je behandelingen uit. Wij onderscheiden ons van andere instellingen doordat we ons ook richten op de comorbiditeit, naast de...

  Pro Persona
 • Facilitair medewerker

  Toegevoegd op 29-06-2020 door Pro Persona

  Wij zoeken een medewerker facilitair die servicegericht is en affiniteit heeft met voeding! Wat ga je doen? Je zorgt onder andere voor het bestellen van de dagelijkse maaltijden, het op voorraad houden van linnen en het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in de keuken. Daarnaast ben je eerste aanspreekpunt voor de zorg als het gaat om voeding en linnen. Waar ga je werken? Je werkt samen in een klein facilitair team. Samen met je directe collega's ben je verantwoordelijk voor de...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank