Verpleegkundige (HBO) KVBO 5 Wolfheze

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Wolfheze
 • Plaatsingsdatum: 13-05-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Samenwerken om de cliënt, het team en jezelf tot bloei te laten komen…
Dat is waar het in het team van KVBO 5 om gaat!
Kan jij je vinden in de bovenstaande tekst en vind je het prettig om in een klein, betrokken en sociaal team te werken, waar humor, empathie en eerlijkheid hand in hand gaan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Werken in een mix van begeleiding en zorg…
Je dienstbaar opstellen, maar ook je grenzen aangeven...
Stevig in je schoenen staan en tegelijkertijd invoelend zijn...
Afstemmen, maar ook zelfstandig kunnen werken in de omgang met kwetsbare cliënten…
Zoals je leest zal je werk op KVBO 5 geen dag hetzelfde zijn.
Je bent, samen met je collega’s, verantwoordelijk voor de zorg aan en begeleiding van ongeveer 10 cliënten. Daarnaast ben jij als persoonlijk begeleider de steun en toeverlaat van een aantal van hen. Je werkt volgens de herstelgerichte SRH-methodiek en voert verpleegkundige en adl-handelingen uit. Ook het begeleiden van leerlingen behoort tot je takenpakket. Vanzelfsprekend werk je nauw samen met verschillende disciplines om de zorg aan onze cliënten zo optimaal mogelijk uit te kunnen voeren, steeds kijkend naar de wensen en krachten van de cliënt.

Waar ga je werken?
Je gaat werken in een open, gezellig en goed samenwerkend team met ongeveer 15 collega’s.
Mannen en vrouwen die het een uitdaging vinden om cliënten de best mogelijke zorg en begeleiding te geven, zoveel als mogelijk afgestemd op de wensen van de cliënt. We werken hard, én met humor, en genieten van de mooie dingen in het leven. We willen graag ons vak goed blijven uitoefenen en zijn daarop op zoek naar een enthousiaste collega die veranderingen en innovaties niet uit de weg gaat.

KVBO 5 is een open afdeling voor ouderen met soms complexe psychiatrische en somatische problematiek. De combinatie van psychiatrie en somatiek maakt het werken met deze cliënten mooi en waardevol.

De afdeling is in november vorig jaar verhuisd, waarmee we tegemoet zijn gekomen aan de wens van kamer gebonden sanitair en een mooie ruime afdeling.
De afdeling maakt onderdeel uit van Kliniek Voortgezette Behandeling Ouderen, een cluster voor 123 cliënten die klinisch intensieve vervolgbehandeling in Wolfheze krijgen. De behandeling is gericht op terugkeer naar huis of naar een beschermende woonomgeving. Er is veel aandacht voor gedragsregulering.

Pro Persona Multicomplexe zorg in Wolfheze maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze.
We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op.

Gestelde eisen

 Wat vragen we van jou?
Je hebt de HBO opleiding tot verpleegkundige succesvol afgerond, bent BIG-geregistreerd en je hebt bij voorkeur al enige ervaring in het werken als verpleegkundige.
Je houdt je vakkennis en vaardigheden op peil en uiteraard zijn jouw sociale vaardigheden uitstekend.
Snel kunnen schakelen in verschillende ziektebeelden en daarbij verschillende begeleidingsstijlen kunnen toepassen is een must!
Je bent bovenal een betrokken professional, die prima kan samenwerken en beschikt over de nodige humor.

Uren

28 uur per week

Meer informatie

Wij bieden
Een dienstverband voor onbepaalde tijd waarbij de functie is ingeschaald in FWG 45 € 1.898,00 - € 3.229,00.
Je werkdagen zijn in overleg en volgens rooster waarbij je alle diensten draait.
We hebben binnen Pro Persona goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sport abonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Brigitte de Bruijn, Zorgmanager KVBO. Aanwezig op ma-do. 06 53 87 58 90.

Procedure
De vacature wordt continue intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Een dag meelopen op de afdeling behoort tot de procedure. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om vooraf aan je sollicitatie een dag of dagdeel mee te lopen.
We zijn blij dat je reageert, dus een bedankje voor je reactie staat voor je klaar tijdens je sollicitatiegesprek.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychosociaal behandelaar Kairos Arnhem

  Eergisteren geplaatst door Pro Persona

   Een psychosociaal behandelaar kan aansluiten en meebewegen en tegelijk directief en begrenzend zijn. Wat ga je doen? Realiseren van psychosociale doelstellingen in de hulpverlening, behandeling (individueel en groepen), begeleiding, consultatie en preventie ten behoeve van patiënten en hun sociale omgeving met betrekking tot het omgaan met het ziektebeeld/de psychiatrische aandoening en ter voorkoming c.q. vermindering van het delict gevaar. Om de behandeling van...

  Pro Persona
 • Maatschappelijk werker / trajectbegeleider FACT 3

  Toegevoegd op 07-07-2020 door Pro Persona

   Wij zoeken een enthousiaste maatschappelijk werker / trajectbegeleider die ons team wil komen versterken! Wat ga je doen? Je maakt deel uit van een multidisciplinair behandelteam, op dit moment bestaande uit een psychiater, psycholoog, ambulant verpleegkundigen en SPV’ers. Jij draagt bij aan het bieden van herstelgerichte zorg en aan het werken in de wijk met onze ketenpartners. Je caseload bestaat uit mensen met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Je bent heel...

  Pro Persona
 • Psychiater Basis GGZ Indigo Veluwe Vallei

  Toegevoegd op 07-07-2020 door Pro Persona

  Enthousiaste psychiater met affiniteit voor de Basis GGZ die ons team komt versterken! Een combinatiefunctie in de Basis GGZ en de Specialistische GGZ is mogelijk. Wat ga je doen? Binnen het zorgaanbod van de Basis GGZ heb je uiteenlopende taken. Je verricht consulten, zo nodig psychiatrisch onderzoek, stelt cliënten in op medicatie en binnen productgroep Veerkracht is er sprake van controle op de specialistische medicatie. Het bieden van consultatie aan eigen medewerkers en...

  Pro Persona
 • GZ-psycholoog ASS&ADHD Rivierenland

  Toegevoegd op 30-06-2020 door Pro Persona

  Er is werk aan de winkel en we zijn ambitieus. Maar samen met jóu komen we er wel! Tenminste, als jij de GZ-psycholoog, 24-36 uur per week bent, die ons team/onze teams komt aanvullen. Wat ga je doen? Binnen team ontwikkelingsstoornissen ben je regiebehandelaar, voer je intakegesprekken, werk je samen met een collega aan 1 dagsdiagnostiek en voer je behandelingen uit. Wij onderscheiden ons van andere instellingen doordat we ons ook richten op de comorbiditeit, naast de...

  Pro Persona
 • Facilitair medewerker

  Toegevoegd op 29-06-2020 door Pro Persona

  Wij zoeken een medewerker facilitair die servicegericht is en affiniteit heeft met voeding! Wat ga je doen? Je zorgt onder andere voor het bestellen van de dagelijkse maaltijden, het op voorraad houden van linnen en het verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in de keuken. Daarnaast ben je eerste aanspreekpunt voor de zorg als het gaat om voeding en linnen. Waar ga je werken? Je werkt samen in een klein facilitair team. Samen met je directe collega's ben je verantwoordelijk voor de...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank