Verpleegkundige (MBO en/of HBO)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Wolfheze
 • Plaatsingsdatum: 25-03-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Durf jij het beste uit jezelf te halen?

Wat ga je doen?
Je voert verpleegkundige- en ADL-handelingen uit en levert een bijdrage aan behandeling en begeleiding van de cliënten op de afdeling. Daarnaast ben je als persoonlijk begeleider van een aantal cliënten hun steun en toeverlaat. De herstelgerichte SRH-methodiek is, naast onze gastvrijheid, leidraad in ons werk en geeft een professioneel kader aan ‘oog voor de cliënt’. Je werkt intensief samen met de andere disciplines (zoals psychiater, klinisch psycholoog en therapeuten).

Waar ga je werken?
Pro Persona Kliniek Dubbel Diagnose maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We nemen patiënten op met een Dubbele Diagnose en zijn erop gericht op hen een positie te geven in de maatschappij, zodat ook zij ertoe doen.

De afdeling Octaaf 123 bestaat uit twee gesloten groepen en een open groep, in totaal 30 bedden. Onze doelgroep bestaat uit patiënten met een ernstige psychiatrische aandoening in combinatie met verslavingsproblematiek en/of een somatische aandoening. We hebben ruimte voor twee enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die een passie hebben voor herstelgericht werken en positieve gezondheid.
Waarom Octaaf? Tien redenen om bij ons te werken:
1. Je werkt met een multi complexe doelgroep die je uitdaagt om mee te denken bij moeilijke vraagstukken en het beste uit jezelf te halen.
2. Je werkt in een leuk en gemotiveerd team waarin ook ruimte is voor humor.
3. Het is nooit saai, er valt veel te beleven en er is veel afwisseling.
4. Je komt op voor de meest kwetsbare groep mensen in de samenleving.
5. De verslavingsproblematiek maakt deze doelgroep en je werk speciaal.
6. Je werkt in een hecht team waarin je inbreng gewaardeerd wordt.
7. Er is veel ruimte om je te ontplooien en er zijn uitstekende opleidings- en bijscholingsmogelijkheden zoals suïcidepreventie, E-learning, SRH-methode en motiverende gespreksvoering.
8. Je voegt waarde toe voor patiënten en biedt perspectief waar mogelijk.
9. Je werkt samen met een behandelteam met hoogwaardige expertise op het gebied van multi complexe zorg.
10. Er wordt een appèl gedaan op je flexibiliteit, improvisatievermogen en vindingrijkheid.

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou?
Je hebt de opleiding Verpleegkundige succesvol afgerond en je hebt enkele jaren relevante werkervaring. Je hebt affiniteit en bij voorkeur ook ervaring met verslavingsproblematiek. Je bent op lettend en kunt veranderingen in gedrag van cliënten/patiënten waarnemen en daar -indien nodig- adequaat op reageren. Je houdt je vakkennis en vaardigheden op peil. Uiteraard zijn jouw sociale vaardigheden uitstekend, beschik je over een scherp waarnemingsvermogen. Je bent vooral een gastvrije en gedreven professional, liefst mét humor.
Verder beschik je over contactuele eigenschappen en sociale vaardigheden voor het begeleiden van individuele en groepen patiënten, ook in emotioneel intensieve situaties. Met name tact, inlevingsvermogen, een de-escalerende houding, kunnen motiveren, stimuleren, onderhandelen, confronteren en hanteren van conflicten zijn van belang. Voor zich spreekt dat je kunt samenwerken in een team en het belang onderkent van collegiale ondersteuning en dat je in staat bent feedback te geven en te ontvangen.

Uren

32 uur per week

Meer informatie

Wij bieden
Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met ingang van 1 mei 2020.
FWG functiegroep 45 (€ 1.898,00 - € 3.229,00), afhankelijk van opleiding en werkervaring.
Werkdagen: alle dagen, alle diensten die de 24 uurs zorg vraagt.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Ingrid Dekker, zorgmanager op nummer 06-50035466 (maan-, dins-, donder- en vrijdag).

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

De uiterste reactiedatum is 8 april 2020.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Verpleegkundige KVBO

  Toegevoegd op 01-04-2020 door Pro Persona

   Samenwerken om de cliënt, het team en jezelf tot bloei te laten komen… Dat is waar het in het team van KVBO 5 om gaat! Kan jij je vinden in de bovenstaande tekst en vind je het prettig om in een klein, betrokken en sociaal team te werken, waar humor, empathie en eerlijkheid hand in hand gaan? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat ga je doen? Werken in een mix van begeleiding en zorg … Je dienstbaar opstellen, maar ook je grenzen aangeven... Stevig in je schoenen...

  Pro Persona
 • Verpleegkundige Triade 5-6 KVBO Wolfheze

  Toegevoegd op 01-04-2020 door Pro Persona

   Iedere dag is anders en een uitdaging… De doelgroep is mooi en bijzonder… Ouderen hebben samen met medewerkers de toekomst… Spreekt dit je aan? Dan lijkt het ons top dat je bij ons solliciteert! Wat ga je doen? Jij bent een verpleegkundige die het leuk en uitdagend vindt om met ouderen te werken op midden- en hoog complex niveau. Je houdt van afwisseling in je werk en hebt affiniteit met ADL-taken, somatiek en psychiatrische ziektebeelden. Je biedt zorg en...

  Pro Persona
 • Masterpsycholoog Tiel

  Toegevoegd op 31-03-2020 door Pro Persona

   Wat ga je doen? Als masterpsycholoog verricht je intakes, voer je behandelingen (en diagnostiek op indicatie) uit onder supervisie van een regiebehandelaar. Verder neem je wekelijks deel aan intercollegiaal overleg (in klein verband binnen de BGGZ, in teamverband binnen de SGGZ), beleidsoverleg, intervisie en heb je op een vast moment in de week werkbegeleiding. Waar ga je werken? Het SGGZ team bestaat uit medici, psychologen en verpleegkundigen en kenmerkt zich door:...

  Pro Persona
 • Basisarts (ANIOS)

  Toegevoegd op 31-03-2020 door Altrecht

  Wat ga je doen?Als Basisarts (ANIOS) ben je samen met het behandelteam verantwoordelijk voor de behandeling van onze patiënten die een ernstige psychiatrische crisis doormaken. Centraal staat daarbij het terugdringen van dwang en drang en aandacht gericht op het herwinnen van de eigen regie van de patiënt. Contact met patiënt, naastbetrokkenen en ambulante collega's vormen de basis van ons handelen; zorgafstemming met alle partijen is essentieel. Door te kijken en luisteren naar het hele...

  Stichting Altrecht
 • Klinisch psycholoog Ontwikkelingsstoornissen Ede

  Toegevoegd op 25-03-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Het team ontwikkelingsstoornissen is een resultaat verantwoordelijk team in ontwikkeling. Als Klinisch psycholoog ben je regiebehandelaar en koersbepalend in de intake, diagnose, onderzoek en behandeling. Verder draag je zorg voor werkbegeleiding van collega’s in opleiding en geef je supervisie in het kader van opleidingen. Het programmaleiderschap behoort tot de mogelijkheden: Als programmaleider draag je bij aan het ontwikkelen, ondersteunen en het implementeren van...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank