Senior verpleegkundige Triade 3-4, KVBO Wolfheze

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Wolfheze
 • Plaatsingsdatum: 13-03-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Ben jij een ambitieuze senior verpleegkundige en zie jij uitdaging in de ouderendoelgroep? Haal jij naast je verpleegkundige expertise uitdaging uit het overstijgend denken en het coachen van je collega’s? Vind jij het leuk als Senior Verpleegkundige onderdeel uit te maken van een enthousiast en positief team waar humor, gezelligheid en hard werken hand in hand gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou en komen we graag met je in contact!

Wat ga je doen?

Je werkt als senior verpleegkundige op Triade 3-4 en samen met je collega senior verpleegkundige coach en ondersteun je jouw collega’s in het uitvoeren van taken en geef je ze hierbij gevraagd en ongevraagd advies. Je verleent dagelijkse zorg op midden- en hoog complex niveau en hebt hierin een voorbeeldfunctie naar je collega’s. Daarnaast coördineer je het primaire proces van de behandeling op de afdeling in afstemming met de behandelaren en persoonlijk begeleiders van cliënten. Als senior verpleegkundige participeer je in beleidsmatige taken voor zowel Triade 3-4 als voor het cluster KVBO, waar Triade 3-4 deel van uit maakt. Je hebt regelmatig overleg met je collega senioren en zorgmanagers binnen KVBO. Je hebt verschillende afdeling overstijgende aandachtsgebieden die tussen jou en je collega senioren worden verdeeld.

Waar ga je werken?
Op Triade 3-4 verblijven ongeveer 24 cliënten met een psychiatrische ziektebeeld met daarbij vaak ook gedragsproblematiek. Het is een gesloten setting waarbij de behandeling gericht is op het zo stabiel als mogelijk functioneren, zodat verdere doorstroom naar een open groep, beschermde woonomgeving of terugkeer naar huis mogelijk is. Dit gebeurt in een gestructureerde en veilige omgeving waarin veel aandacht is voor gedragsregulering. Specifiek bij ouderen is de aandacht voor de wisselwerking die er kan zijn tussen psychiatrische en lichamelijke problematiek. Kwaliteit van leven en aanspraak maken op de krachten en kwaliteiten van patiënten vinden we belangrijk en is het uitgangspunt binnen onze behandeling.
Triade 3-4 maakt onderdeel uit van de Kliniek Voortgezette Behandeling Ouderen (KVBO). KVBO is een cluster voor klinisch intensieve vervolgbehandeling in Wolfheze. Er kunnen maximaal 123 patiënten behandeld worden, verdeeld over 6 naar zorgklimaat ingerichte afdelingen.
Jouw toekomstige team bestaat uit een team van ongeveer 25 collega’s waarbij sprake is van een prettige mix tussen de leeftijden en ervaring. In het team werken we met verschillende disciplines als (senior)verpleegkundigen, begeleiders, verzorgenden en zorgassistenten. Daarnaast werk je intensief samen met het behandelteam, dat bestaat uit o.a. een psychiater, arts-assistent en maatschappelijk werker. In ons team staan samenwerken, openheid en reflecterend vermogen centraal.

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou?
Je bent een enthousiaste verpleegkundige op niveau 5 met een aantal jaren werkervaring en BIG geregistreerd. Uiteraard beschik je over affiniteit met de ouderen doelgroep, houdt je je vakkennis en vaardigheden op peil en sta je stevig in je schoenen. Je hebt humor en bent bovenal een gastvrije en gedreven professional. Daarnaast vinden wij de volgende eigenschappen erg belangrijk:
- je beschikt over goede coachende vaardigheden om je collega’s te motiveren, begeleiden en te ‘coachen on the job’;
- je beschikt over doorzettingsvermogen, daadkracht met een gezonde balans tussen empathie en zakelijkheid;
- je hebt een scherpe helikopterview om grote lijnen in behandeling en team functioneren te kunnen signaleren en bespreekbaar te maken met het management;
- je bent initiatiefrijk en enthousiast waardoor je kansen kan signaleren en benutten.

Uren

32 uur per week

Meer informatie

Wij bieden
Wij bieden een contract van 32 uur per week voor onbepaalde tijd waarbij de functie is ingeschaald in FWG 50 € 2.154,00 - € 3.571,00.
De werkdagen en roostering in overleg.
Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.

Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Loes Salemink, Zorgmanager (06-11857762) of Anne Ruth van Wijck, senior verpleegkundige, (026-4833163)

Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

De uiterste reactiedatum is 28 maart 2020.

N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Verpleegkundige KVBO

  Toegevoegd op 01-04-2020 door Pro Persona

   Samenwerken om de cliënt, het team en jezelf tot bloei te laten komen… Dat is waar het in het team van KVBO 5 om gaat! Kan jij je vinden in de bovenstaande tekst en vind je het prettig om in een klein, betrokken en sociaal team te werken, waar humor, empathie en eerlijkheid hand in hand gaan? Dan zijn we op zoek naar jou! Wat ga je doen? Werken in een mix van begeleiding en zorg … Je dienstbaar opstellen, maar ook je grenzen aangeven... Stevig in je schoenen...

  Pro Persona
 • Verpleegkundige Triade 5-6 KVBO Wolfheze

  Toegevoegd op 01-04-2020 door Pro Persona

   Iedere dag is anders en een uitdaging… De doelgroep is mooi en bijzonder… Ouderen hebben samen met medewerkers de toekomst… Spreekt dit je aan? Dan lijkt het ons top dat je bij ons solliciteert! Wat ga je doen? Jij bent een verpleegkundige die het leuk en uitdagend vindt om met ouderen te werken op midden- en hoog complex niveau. Je houdt van afwisseling in je werk en hebt affiniteit met ADL-taken, somatiek en psychiatrische ziektebeelden. Je biedt zorg en...

  Pro Persona
 • Masterpsycholoog Tiel

  Toegevoegd op 31-03-2020 door Pro Persona

   Wat ga je doen? Als masterpsycholoog verricht je intakes, voer je behandelingen (en diagnostiek op indicatie) uit onder supervisie van een regiebehandelaar. Verder neem je wekelijks deel aan intercollegiaal overleg (in klein verband binnen de BGGZ, in teamverband binnen de SGGZ), beleidsoverleg, intervisie en heb je op een vast moment in de week werkbegeleiding. Waar ga je werken? Het SGGZ team bestaat uit medici, psychologen en verpleegkundigen en kenmerkt zich door:...

  Pro Persona
 • Basisarts (ANIOS)

  Toegevoegd op 31-03-2020 door Altrecht

  Wat ga je doen?Als Basisarts (ANIOS) ben je samen met het behandelteam verantwoordelijk voor de behandeling van onze patiënten die een ernstige psychiatrische crisis doormaken. Centraal staat daarbij het terugdringen van dwang en drang en aandacht gericht op het herwinnen van de eigen regie van de patiënt. Contact met patiënt, naastbetrokkenen en ambulante collega's vormen de basis van ons handelen; zorgafstemming met alle partijen is essentieel. Door te kijken en luisteren naar het hele...

  Stichting Altrecht
 • Klinisch psycholoog Ontwikkelingsstoornissen Ede

  Toegevoegd op 25-03-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Het team ontwikkelingsstoornissen is een resultaat verantwoordelijk team in ontwikkeling. Als Klinisch psycholoog ben je regiebehandelaar en koersbepalend in de intake, diagnose, onderzoek en behandeling. Verder draag je zorg voor werkbegeleiding van collega’s in opleiding en geef je supervisie in het kader van opleidingen. Het programmaleiderschap behoort tot de mogelijkheden: Als programmaleider draag je bij aan het ontwikkelen, ondersteunen en het implementeren van...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank