Verpleegkundige Volwassenen Psychiatrie

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Wolfheze
 • Plaatsingsdatum: 26-02-2020
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen?
Je voert verpleegkundige- en ADL-handelingen uit en levert een bijdrage aan behandeling en begeleiding van de cliënten op de afdeling. Je werk is gericht op het herstel en terugkeer naar de maatschappij van de cliënten.
De herstelgerichte SRH-methodiek is, naast onze gastvrijheid, leidraad in ons werk en geeft een professioneel kader aan ‘oog voor de cliënt’. Je werkt intensief samen met de andere disciplines (zoals psychiater, klinisch psycholoog en therapeuten).

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou?
Je hebt de opleiding tot verpleegkundige niveau 4 succesvol afgerond, bent BIG-geregistreerd en je hebt enige relevante werkervaring. Je houdt je vakkennis en vaardigheden op peil. Uiteraard zijn jouw sociale vaardigheden uitstekend, beschik je over een scherp waarnemingsvermogen. Je bent bovenal een gastvrije en gedreven professional, liefst mét humor. Je bent bereid tot het werken in de nachtdiensten.

Uren

32

Salaris

FWG functiegroep 45 €1898,00 - €3229,00 (Ben je Verzorgende, dan zal je in FWG functiegroep 40 €1898,00 - €2949,00 geplaatst worden

Meer informatie

Zoek jij een leuke en afwisselende baan als Verpleegkundige in de GGz? Dan komen we graag met jou in contact. We nodigen afgestudeerde Verzorgenden (IG) zeker ook uit om te reageren!

Waar ga je werken?
De kliniek Voortgezette Behandeling Volwassenen (KVBV) - Langdurige Zorg Volwassen is een afdeling voor klinische intensieve vervolgbehandeling en begeleiding en bestaat uit meerdere onderdelen.
Op de afdeling worden cliënten behandeld met ernstige psychische aandoeningen die langer durende opname noodzakelijk maken. Het betreft grotendeels cliënten met een psychotische stoornis in combinatie met een andere as I of een as II stoornis. Voor vrijwel alle cliënten geldt dat er sprake is van disfunctioneren op verschillende levensgebieden. Van de cliënten wordt 80% gedwongen behandeld.
De vacature is voor de EPA-unit groep 7/8 en huis Erica van Octaaf welke bestaat uit 3 (open) groepen voor cliënten met een ernstige, chronische diagnose.
Het team bestaat uit verpleegkundigen, begeleiders, medewerkers dagbesteding, stagiaires, psychiater, artsen, psychologen en maatschappelijk werkers.
Pro Persona is een organisatie met deskundigheid in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid. Wij bieden specialistische zorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. De behandeling wordt uitgevoerd door deskundige medewerkers, die op de hoogte zijn van de actuele stand van de wetenschap. Wij behandelen zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd.
Als het echt niet anders kan, kunnen cliënten in onze klinische voorzieningen worden opgenomen. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.
Een breed aanbod van behandelingen, variërend van e-Health modules tot intensieve behandelsessies, zorgt ervoor dat Pro Persona optimaal tegemoet komt aan de vraag en behoefte van cliënten. Onze behandelingen helpen cliënten beter te worden of zich beter te voelen en zelf keuzes te maken die de kwaliteit van hun leven verbeteren. Website: www.propersona.nl

Wij bieden
BIG geregistreerde Verpleegkundigen een contract van 32 uur per week voor onbepaalde tijd;
• FWG functiegroep 45 €1898,00 - €3229,00 (Ben je Verzorgende, dan zal je in FWG functiegroep 40 €1898,00 - €2949,00 geplaatst worden);
• werkdagen en roostering in overleg;
• goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé.
Meer weten?
Neem voor meer informatie contact op met Peter van Dijk, Zorgmanager, via 06 29 00 39 78
Procedure
De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs. 
Uiterste reactiedatum: 31 maart 2020
N.B. je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terecht komt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • SEH verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Elke dag op een SEH is anders, dat weet jij als geen ander. De hectiek, adrenaline en dynamiek dat maakt jouw baan zo leuk. Ben jij een ervaren SEH verpleegkundige en wil jij de uitdaging aan gaan om op verschillende SEH’s te werken? Reageer dan snel en ontdek welke mogelijkheden wij voor jou hebben. Aanbod • Uitstekende arbeidsvoorwaarden • ORT over het volledige bruto uurloon • Mogelijkheid tot een vast dienstverband • Afwisselende baan waarbij je veel...

  MedWay People
 • IC Verpleegkundigen kom werken bij MedWay!

  Eergisteren geplaatst door MedWay People

  Als gespecialiseerd verpleegkundige heb jij een mooie baan met veel verantwoordelijkheid, je bent met veel passie betrokken bij de zorg van je patiënten. Ben je nieuwsgierig naar hoe het werken zal zijn op een IC in een ander ziekenhuis, ben je benieuwd wat je daar van kunt leren en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je volop door ontwikkelt? Kom erachter of detacheren mogelijk iets voor jou is, we geven je graag wat meer informatie en een beeld wat MedWay hierin voor jou kan...

  MedWay People
 • CCU verpleegkundige

  Toegevoegd op 01-04-2020 door MedWay People

  Ben jij toe aan een nieuwe en uitdagende baan waarin jij jouw kennis en werkervaring als CCU verpleegkundige kunt inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor ons team van gespecialiseerde verpleegkundige zijn wij op zoek naar gedreven CCU verpleegkundigen. Jij komt te werken in een persoonlijk en gepassioneerd team. Verder kun je rekenen op leuke opdrachten, een uitstekend salaris, leaseauto en een opleidingsbudget op maat. Er zijn mogelijkheden voor een vast contract en een contract voor...

  MedWay People
 • IC Verpleegkundigen kom werken bij MedWay

  Toegevoegd op 01-04-2020 door MedWay People

  Als gespecialiseerd verpleegkundige heb jij een mooie baan met veel verantwoordelijkheid, je bent met veel passie betrokken bij de zorg van je patiënten. Ben je nieuwsgierig naar hoe het werken zal zijn op een IC in een ander ziekenhuis, ben je benieuwd wat je daar van kunt leren en op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij je volop door ontwikkelt? Kom erachter of detacheren mogelijk iets voor jou is, we geven je graag wat meer informatie en een beeld wat MedWay hierin voor jou kan...

  MedWay People
 • Operatieassistente

  Toegevoegd op 01-04-2020 door MedWay People

  Kom werken bij MedWay! Waarom? Omdat wij een goede werkgever zijn met veel mogelijkheden. Wij kunnen goed aansluiten bij jouw wensen. Als operatieassistente ben je dagelijks met hart en ziel betrokken bij je patiënten. Zoals je als geen ander weet heb je te maken met veel verschillende patiëntgroepen, geen dag is hetzelfde. Dat maakt juist deze baan zo divers en dynamisch. Als operatieassistente ben je een onmisbare schakel in de operatiekamer. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging...

  MedWay People

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank