Pyschiater (of andere regiebehandelaar)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Lunteren
 • Plaatsingsdatum: 08-01-2020
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen? - Bijdragen bij en uitvoering geven aan het algemeen psychiatrisch behandelingsbeleid in het Centrum voor Psychotherapie; - medische eindverantwoordelijkheid voor de intake, diagnostiek, psychiatrische behandeling; - het verrichten van groepspsychotherapie waar de methodische stroming van de schematherapie van Farrell & Shaw wordt gehanteerd; - het verrichten van intakes en psychodiagnostisch screeningsonderzoek, als ook het bieden van consultatie ten behoeve van onze verwijzers; - het ordenen en vastleggen van diagnostiek- en behandelgegevens zodat informatie snel en gemakkelijk beschikbaar is voor medebehandelaren; - het bieden van werkbegeleiding aan AIOS-en; - je draait mee in de crisisdienst van Pro Persona, Veluwe Vallei regio Ede.

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou? - Je beschikt over een afgeronde opleiding in het medisch specialisme psychiatrie, bent BIG-geregistreerd en ingeschreven in het Nederlands Specialistenregister in het gevraagde specialisme en beschikt over een AGB-code; - je hebt ervaring als psychiater en specifiek in de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen; - je hebt ervaring in het uitvoeren van groepsbehandelingen, en met name in de schematherapie; - je hebt sterke affiniteit en/of ervaring met klinische psychotherapie; - je bent een teamspeler en bent innovatief; - je bent in staat zelfstandig beslissingen te nemen ten aanzien van diagnostiek en behandeling van cliënten/patiënten, het opstellen van behandelplannen en het medicatiebeleid; - je bent flexibel en kunt conflict- en crisissituaties hanteren; - je werkt systematisch en ordelijk, en je bent betrouwbaar en integer.

Uren

24

Salaris

AMS €5163,00 - €9023,00

Meer informatie

We zoeken voor bepaalde tijd een enthousiaste psychiater voor ons Centrum voor Psychotherapie. Eventueel is een andere discipline als regiebehandelaar ook mogelijk. Waar ga je werken? Het bovenregionale Centrum voor Psychotherapie (CVP) biedt een specialistische psychotherapeutische klinische en dagklinische behandeling voor volwassen cliënten met een persoonlijkheidsstoornis (Cluster B en/of C problematiek) in een therapeutisch behandelmilieu. Cliënten volgen na een intakeprocedure een behandelprogramma van 7 maanden, bestaande uit onder andere groepspsychotherapieën, sociotherapie, vaktherapieën, systeemtherapie en waar nodig farmacotherapie. Er wordt veel aandacht besteed aan een samenhangend behandelmilieu. Binnen twee cluster (het psychodynamische- en het schemagericht cluster) van elk 45 behandelplaatsen, wordt intensief multidisciplinair samen gewerkt. Naast de intake wordt een uitgebreid pakket aan vervolgbehandelingen geboden, waaronder tweedaagse deeltijdprogramma’s gericht op rehabilitatie en reïntegratie en diverse ambulante groepen. Het CVP heeft twee locaties, te weten Lunteren en Nijmegen. In locatie Lunteren wordt zowel klinische als dagklinische behandeling geboden. In Nijmegen wordt dagklinische behandeling geboden (2 daagse). De vacature is in het schematherapeutische cluster in Lunteren. De afdeling Binnen het schemagerichte therapiecluster bieden we aan vijf groepen van elk negen cliënten een behandeling conform de door het zorgprogramma persoonlijkheidsstoornissen vastgestelde zorgpaden. Schematherapie vindt plaats binnen de milieutherapie en het model van samenhangend behandelen (volgens de methodische stroming van de schematherapie van Farrell & Shaw), wat de basis vormt van onze behandeling. Ons multidisciplinaire team zorgt voor een klimaat van veiligheid waarbinnen cliënten kunnen experimenteren en groeien. Professionaliteit, samenwerking en samenhang zijn de kernbegrippen binnen ons team. Wij bieden Een dienstverband voor 24 uur per week voor bepaalde tijd voor een half jaar met een eventuele mogelijkheid tot verlenging. Salaris conform FWG functiegroep AMS (€ 5163,00 - € 9023,00). Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé. Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met Thilda Geverinck, zorgmanager of Eline van Otterdijk, psychiater, (0318) 57 21 41. Procedure en reactietermijn De vacature wordt continu tegelijk intern en extern gepubliceerd, zodat geïnteresseerden het hele jaar kunnen solliciteren. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs. N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terechtkomt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychiater Crisisdienst Tiel

  Toegevoegd op 12-02-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als regiebehandelaar werk je voor cliënten door inzet van efficiënte crisisinterventies die bij voorkeur gericht zijn op intensieve ambulante behandeling en ter voorkoming of verkorting van klinische opnames. Binnen ons regionaal centrum voor GGZ ben je samen met je collega psychiater verantwoordelijk voor de acute zorgketen. Buiten kantoortijd draai je mee in het achterwacht rooster van 7 x 24 uurs crisisdiensten

  Pro Persona
 • Pyschiater Centrum voor Psychotherapie

  Toegevoegd op 12-02-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? - het verrichten van groepspsychotherapie waar de methodische stroming van de schematherapie van Farrell & Shaw wordt gehanteerd; - bijdragen bij en uitvoering geven aan het algemeen psychiatrisch behandelingsbeleid in het Centrum voor Psychotherapie; - het bieden van farmacotherapie; - het verrichten van intakes en psychodiagnostisch screeningsonderzoek, als ook het bieden van consultatie ten behoeve van onze verwijzers; - het bieden van werkbegeleiding aan AIOS-en; - je...

  Pro Persona
 • Psychiater FACT en Ontwikkelingsstoornissen Arnhem

  Toegevoegd op 03-02-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? We zoeken iemand die: • Kan inspireren met een energieke, en creatieve houding; • vanuit zijn expertise wil bijdragen aan het behalen van gezamenlijke resultaten; • de verbinding zoekt tussen de verschillende disciplines; • van uitdagingen houdt en cliënten met complexe problematiek verder wil helpen; • kansen wil benutten om de best denkbare behandeling te kunnen bieden.

  Pro Persona
 • Psychiater Ambulante Specialistische Zorg Arnhem

  Toegevoegd op 03-02-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Naast de basale taken als uitvoering van de farmacotherapie, diagnostiek en behandeling zien we, desgewenst, ook een rol voor je weggelegd als programmaleider. Als programmaleider ben je mede verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de zorg. Je participeert als achterwacht in de acute dienst.

  Pro Persona
 • Psychiater FACT Arnhem

  Toegevoegd op 14-01-2020 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als psychiater Fact Pro Persona Arnhem maak je deel uit van een multidisciplinair behandelteam, bestaande uit psychiater, psycholoog, sociaal psychiatrische verpleegkundigen, ambulant verpleegkundigen, maatschappelijk werkende en een ervaringsdeskundige. Pro Persona Arnhem heeft vier FACT teams, die met name psychotische stoornissen behandelen en elk aan een bepaald deel van de regio zijn gekoppeld. Daarnaast is er een vijfde FACT team, het FACT VIP (Vroege Interventie...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank