Managementassistent BIC en FPA Kompas

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Wolfheze
 • Plaatsingsdatum: 09-12-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen? Je verricht diverse management ondersteunende taken voor het duaal management van de BIC en de FPA zoals planningszaken, organisatorische werkzaamheden, beleidsondersteunende taken, telefoon, intranet, documentbeheer, agendabeheer, bestellingen en diverse administratieve werkzaamheden. Je werkt met verschillende applicaties en programma’s. Je bent een vraagbaak en het aanspreekpunt voor collega’s, je plant vergaderingen, verzorgt correspondentie en onderhoudt de contacten met de ondersteunende diensten van de organisatie (waaronder ICT, HR, facilitaire dienstverlening en huisvesting). Je notuleert tijdens overleggen. Waar ga je werken? FPA is een forensische psychiatrische afdeling met een beveiligingsniveau 2-laag die een schakel vormt tussen justitie en de GGZ. Er worden patiënten behandeld (mannen en vrouwen) die een delict gepleegd hebben en een ernstig psychiatrische aandoeningen (EPA) hebben, geïndiceerd met beveiligingsniveau 2-laag. In de praktijk gaat het vaak om patiënten met een psychotische stoornis. Co-morbiditeit is meer regel dan uitzondering. Vaak is er een afhankelijkheid van een middel, een licht verstandelijke beperking, soms autisme, ADHD of een persoonlijkheidsstoornis. FPA Kompas heeft 30 klinische bedden. De BIC (Beveiligde Intensive Care) is een klinische setting met 16 bedden en met een beveiligingsniveau 2-laag binnen de GGZ waarin forensische expertise noodzakelijk is voor de doelgroep. De BIC is er voor patiënten vanaf 18 jaar met een psychiatrische aandoening, al dan niet in combinatie met een (licht) verstandelijke beperking, middelengebruik of niet-aangeboren hersenletsel. Op andere klinische afdelingen zijn zij wegens ernstig groepsontwrichtend gedrag, een sterk verhoogd risico op delictgedrag of agressie niet te handhaven. Beide klinieken zijn onderdeel van de Pompestichting. De Pompestichting is onderdeel van de Pro Persona Groep Holding. Pro Persona en de Pompestichting zijn deskundig in het behandelen van hulpvragen op het gebied van geestelijke gezondheid en forensische zorg. Wij behandelen patiënten van alle leeftijden. Dit doen we met ruim 3000 professionals zoveel mogelijk thuis, ambulant en in deeltijd. Als het niet anders kan, nemen we cliënten op in een van onze klinieken. De behandeling is altijd zo licht als mogelijk en zo zwaar als noodzakelijk.

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou? • Je beschikt over een secretariële opleiding, bijvoorbeeld directiesecretaresse of management assistent op minimaal MBO niveau, aangevuld met ervaring in een vergelijkbare functie; • je begrijpt en overziet de organisatie als geheel waaronder de structuur, de verhoudingen en de communicatielijnen; • je kunt goed en snel schakelen op meerdere niveaus; • je beheerst de Nederlandse taal en kunt goed schrijven; • je werkt ordelijk en systematisch; • je bent integer en je kunt zorgvuldig omgaan met vertrouwelijke informatie; • je kunt goed omgaan met veel informatie en kunt het goed samenvatten; • je bent dienstverlenend, proactief en klantgericht; • je bent stressbestendig en flexibel.

Uren

28-32

Salaris

FWG 45 € 1.898,00 - € 3.229,00

Meer informatie

Wij bieden Wij bieden een dienstverband van 28-32 uur voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar waarna verlenging en een vast dienstverband mogelijk zijn bij goed functioneren. De functie is ingeschaald in FWG 45 € 1.898,00 - € 3.229,00 (CAO GGZ) Wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ. Er zijn mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé. Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met Anne-Marie Terpstra, Senior Zorgmanager FPA Kompas en BIC, 06 10 02 61 62. Procedure De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Recruiter

  Toegevoegd op 08-01-2020 door Stichting Brentano Amstelveen

   Voor onze afdeling personeelszaken zijn wij op zoek naar een: Recruiter (28-32 uur per week) Je bruist van energie en houdt van mensen. Jij geniet van de afwisseling in je werk en je weet het beste in anderen en jezelf naar boven te halen. Je ziet de krapte op de arbeidsmarkt als een kans voor nieuwe ideeën rondom werving & selectie. In de functie van recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven en selecteren van zorg- en welzijn professionals via diverse kanalen....

  Stichting Brentano Amstelveen
 • Secretaresse

  Toegevoegd op 23-12-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor: • Een goede ondersteuning van de hulpverleners; • correcte en snelle afhandeling van de telefoon en de mail; • een goed verloop van het administratieve proces; • een juiste verwerking van cliëntgegevens in het systeem (XM Care); • het verzetten en soms plannen van afspraken, complex agendabeheer; • uitvoerende BOPZ taken en taken voor de geneesheer directeur.

  Pro Persona
 • Senior Secretaresse Kairos

  Toegevoegd op 17-12-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Van aanmelding tot uitschrijving patiënt. Taken worden nader besproken tijdens het sollicitatiegesprek.

  Pro Persona
 • Senior Secretaresse Centraal Aanmeldteam (Wolfheze)

  Toegevoegd op 04-12-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Je levert een enthousiaste en nauwkeurige bijdrage aan alle voorkomende werkzaamheden binnen het team. Aanmeldingen voor de SGGZ worden door jou ingeschreven in het EPD, je voert de noodzakelijke controles uit en eventueel vraag je bij de verwijzer aanvullende informatie op. Zodra andere collega’s de aanmelding inhoudelijk beoordeeld en toegewezen hebben maak jij in overleg met de cliënt een afspraak bij het passende zorgteam.

  Pro Persona
 • Senior Secretaresse BGGZ

  Toegevoegd op 26-11-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Je levert een enthousiaste en nauwkeurige bijdrage aan alle voorkomende werkzaamheden binnen het team. Aanmeldingen voor de BGGZ worden door jou ingeschreven in het EPD en je voert de noodzakelijke controles uit. Je telefoneert met verwijzers, cliënten en familie, en maakt samen met de cliënt een afspraak voor de intake. Voor de BGGZ zijn wij ook het afdelingssecretariaat en heb je intensief contact met de behandelaren van Indigo in de regio’s Arnhem, Veluwe...

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank