Psychiater Transitieafdeling Wolfheze

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Wolfheze
 • Plaatsingsdatum: 11-11-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Wat ga je doen? Als regiebehandelaar maak je deel uit van een multi- disciplinair team bestaande uit: een klinisch psycholoog, basisarts, maatschappelijk werker, activiteiten begeleider en een verpleegkundig team. Samen dragen jullie de zorg voor 16 patiënten in een 24uurs setting met een besloten karakter. Het regiebehandelaarschap wordt gedeeld met de klinisch psycholoog. Je geeft structurele supervisie aan de basisarts. Tijdens de behandeling zullen jullie er samen voor zorgen dat patiënten klaar worden gestoomd voor een duurzaam na-traject.

Gestelde eisen

Wat vragen we van jou? Je hebt je opleiding tot psychiater succesvol afgerond, BIG- en SRC-registratie en een AGB-code. Je wilt graag in een team samenwerken en bent gericht op het ontwikkelen van kortdurende behandeling. We vinden het belangrijk dat je een (pro-)actieve bijdrage levert aan de ontwikkeling van ons team en innovaties in de zorg. Dat betekent dat je ambitie hebt, net zoals goede samenwerkingsvaardigheden en de vaardigheden om snel te kunnen schakelen. Uiteraard ben je flexibel, stressbestendig en onderhandelingsvaardig. Je bent in staat om andere mensen ‘mee te nemen’ in de plannen en de ontwikkelingen. Aantal jaren werkervaring: minimaal 3 Opleidingsniveau: WO Beroepsregistratie: AGB-code, BIG-registratie

Uren

24 uur per week

Salaris

AMS €5163,00 - €9023,00

Meer informatie

Neem jij graag regie in het komen tot de juiste vervolgbehandeling voor jouw patiënten? Dan zoeken wij jou! Waar ga je werken? Pro Persona Wolfheze maakt onderdeel uit van de Pro Persona Groep; een op ontwikkeling gerichte GGZ-instelling in Gelderland, met meer dan 3.000 medewerkers in Arnhem, Ede, Lunteren, Nijmegen, Tiel, Veenendaal en Wolfheze. We behandelen cliënten zoveel mogelijk thuis. Alleen als het écht niet anders kan, nemen we op. De afdeling De transitieafdeling in Wolfheze is in april 2019 opgericht en volop in ontwikkeling. Op de afdeling wordt zorg geboden aan 16 patiënten die na een acute opname in afwachting zijn van een passend na-traject. Tijdens de opname wordt met de patiënten toegewerkt naar een vervolgtraject bij bijvoorbeeld een RIBW, voortgezette behandeling, etc. Wat heeft de patiënt nodig om het na-traject duurzaam vol te houden? is een vraag die centraal staat tijdens de behandeling op de transitieafdeling. Systematisch rehabilitatiegericht handelen staat centraal en benadering vindt plaats volgens de methodiek van motiverende gespreksvoering. Wij bieden Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd met ingang van december 2019. FWG functiegroep AMS €5163,00 - €9023,00 Werkdagen in overleg Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ, mogelijkheden voor bijscholing en regelingen voor fiets, sportabonnement en pc-privé. Zie ook deze link voor beginnende psychiaters: https://www.werkenbijpropersona.nl/Vacatures/Fellowship-Psychiatrie/ Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met : Eefje Cornelissen, zorgmanager, 06 21 59 35 10 Roland van Rooij, zorgmanager, 06 30 26 53 59 Procedure De vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Interne en externe sollicitaties zullen tegelijkertijd in behandeling worden genomen, waarbij interne kandidaten voorrang hebben boven externe kandidaten. Wij stellen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie niet op prijs. uiterste reactiedatum 1 januari 2020 N.B. Je krijgt altijd een reactie op je sollicitatie! Controleer regelmatig je spambox. Het kan helaas voorkomen dat onze mail daarin terechtkomt.

Informatie over Pro Persona

Pro Persona geestelijke gezondheidszorg, is een organisatie met vestigingen in dertien gemeenten in drie provincies. Wij bieden geestelijke gezondheidszorg aan jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen. Wij behandelen ambulant, in deeltijd en klinisch. Ook kan er sprake zijn van een intensieve behandeling in de thuissituatie. De......
Lees meer over Pro Persona

Pro Persona
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychiater FACT en Ontwikkelingsstoornissen Arnhem

  Toegevoegd op 03-12-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? We zoeken iemand die: • Kan inspireren met een energieke, en creatieve houding; • vanuit zijn expertise wil bijdragen aan het behalen van gezamenlijke resultaten; • de verbinding zoekt tussen de verschillende disciplines; • van uitdagingen houdt en cliënten met complexe problematiek verder wil helpen; • kansen wil benutten om de best denkbare behandeling te kunnen bieden.

  Pro Persona
 • Psychiater Ambulante Specialistische Zorg Arnhem

  Toegevoegd op 03-12-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Naast de basale taken als uitvoering van de farmacotherapie, diagnostiek en behandeling zien we, desgewenst, ook een rol voor je weggelegd als programmaleider. Als programmaleider ben je mede verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de zorg. Je participeert als achterwacht in de acute dienst.

  Pro Persona
 • Verpleegkundig Specialist – Ouderenzorg

  Toegevoegd op 28-11-2019 door LEKZ

  Verpleegkundig Specialist, daar zijn wij naar op zoek. Op zoek voor een warme zorginstelling in Bergen op Zoom. Het gaat om een functie tussen de 24-36 uur per week, uren zijn naar wens bespreekbaar. Betreft het werken van doordeweekse dagdiensten. De ouderenzorg verandert en verschuift. Ook zijn er altijd verbeteringen mogelijk.  In het hedendaagse wordt de focus gelegd op de cliënt met zorg voor het voorkomen van een ziekte of een goede omgang met de ziekte. Dit betekent dat de kwaliteit...

  Lekz
 • Psychiater Stemmingsstoornissen Ede

  Toegevoegd op 25-11-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als psychiater ben je regiebehandelaar en verzorg je intakes en psychiatrisch onderzoek bij onze cliënten Stemmingsstoornissen. Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de farmacotherapie. Daarnaast stuur je mede behandelaren aan en zorg je ervoor dat de administratie op orde is. Je werkt intensief samen met je teamgenoten, verwijzers en ketenpartners. Je participeert in de acute dienst (4 uur per week). Het begeleiden van een AIOS is mogelijk. Nu of op termijn is...

  Pro Persona
 • Psychiater Persoonlijkheidsstoornissen Ede

  Toegevoegd op 25-11-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Naast het doen van intakes en de medicamenteuze begeleiding van clienten zijn er mogelijkheden om psychotherapeutische taken op te pakken, in groepen of individueel. Er kan hier gedacht worden aan schematherapie of DGT. Het verrichten van diensten ten behoeve van de crisisdienst hoort eveneens tot het takenpakket.

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank