Forensisch Psychiatrisch Begeleider BIC Wolfheze 2019/145

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Wolfheze
 • Plaatsingsdatum: 01-05-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Medisch maatschappelijk werker

  Gisteren geplaatst door Medisch Spectrum Twente

  Binnen Medisch Spectrum Twente zijn wij op zoek naar een Medisch Maatschappelijk Werker Werkomgeving De afdeling Medisch Maatschappelijk werk behoort tot de RVE Psychomedisch centrum, samen met de vakgroepen Psychologie, Psychiatrie en Geestelijke zorg. Binnen het Psychomedisch centrum worden zowel klinische als poliklinische patiënten, met een brede indicatiestelling ten aanzien van diverse aandoeningen en stoornissen, behandeld en begeleid. De vakgroep medisch maatschappelijk...

  Medisch Spectrum Twente
 • Gedragswetenschapper

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Weet jij als ervaren gedragswetenschapper met enthousiasme bij te dragen, samen met je leidinggevende, collega's en directeur, aan de transformatieprocessen, binnen de jeugdzorg en gemeenten, die de afgelopen periode in gang zijn gezet. Met als belangrijkste doel de kinderen en hun gezinnen de meest passende zorg te geven?Als gedragswetenschapper ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg die aan de gezinnen gegeven wordt. Dit doe je door (proces)diagnostiek uit te voeren, de...

  Independent Recruiters
 • Medewerker Dagbesteding Wolfheze 2019/227

  Toegevoegd op 10-07-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Kun jij makkelijk contact maken en zie jij snel de positieve kanten van mensen? Wij zoeken een medewerker dagbesteding met hands-on mentaliteit, frisse ideeën en het vermogen om contact te maken met cliënten die in een moeilijke fase zitten.

  Pro Persona
 • Forensisch Psychiatrisch Begeleider BIC Wolfheze 2019/145

  Toegevoegd op 01-07-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Je coacht patiënten en stimuleert hen in het zoeken naar mogelijkheden in de uitvoering van het begeleidingsplan. Maximale autonomie van de patiënt staat hierbij centraal, volgens de rehabilitatiemethodiek SRH. Met behulp van de CRA methode ga je samen met de patiënt op zoek naar alternatieven voor gebruik. Je levert een professionele bijdrage aan het creëren van een gezond en veilig leefklimaat.

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank