GZ-psycholoog Indigo Arnhem 2019/029

Baan gegevens

 • Bedrijf: Pro Persona
 • Plaats: Arnhem
 • Plaatsingsdatum: 05-02-2019
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • GZ- psycholoog DO&O Diagnostiek Pompestichting 2019/169

  Toegevoegd op 11-06-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? - Je verricht (neuro)psychologisch en psychodiagnostisch onderzoek bij individuele patiënten op verschillende locaties en doet de uitwerking en interpretatie hiervan; - je zorgt voor de rapportage van (diagnostisch) onderzoek en bespreekt dit met de aanvrager/behandelcoördinator, de patiënt en tijdens het behandeloverleg/intakeoverleg met het multidisciplinaire team. Hiermee lever je een bijdrage aan de indicatiestelling voor behandeling en totstandkoming van...

  Pro Persona
 • GZ-psycholoog Overwaal Nijmegen 2019/174

  Toegevoegd op 04-06-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als regiebehandelaar ben je koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting van je collega’s in het multidisciplinaire team. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het opleidingsklimaat in het team, onder andere in de vorm van werkbegeleiding aan opleidelingen. Wetenschappelijk onderzoek maakt –in welke vorm dan ook- een substantieel onderdeel uit van je dagelijkse werkzaamheden.

  Pro Persona
 • Sociotherapeut Centrum voor Psychotherapie Nijmegen 2019/154

  Toegevoegd op 29-05-2019 door Pro Persona

  Ben jij een ervaren en enthousiaste sociotherapeut en heb je zin in een nieuwe uitdaging in het Deeltijdteam van het Centrum voor Psychotherapie Nijmegen? We nodigen je uit om te solliciteren! Wat ga je doen? Je werkt binnen het behandelmilieu van de deeltijdbehandeling in Nijmegen, (schematherapie behandelgroepen en psychodynamische behandelgroep). Als sociotherapeut (senior sociotherapeut/verpleegkundige) werk je nauw samen met je collega’s en het multidisciplinaire behandelteam. Je...

  Pro Persona
 • GZ-psycholoog Arnhem 2018/195

  Toegevoegd op 29-05-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als regiebehandelaar ben je koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten. Je levert graag een actieve bijdrage aan het opleidingsklimaat in het team, onder andere in de vorm van werkbegeleiding aan opleidelingen. Je vindt het leuk om mee te denken over ontwikkelingen in de zorg en jouw kennis, ervaring en kwaliteiten op het gebied van stemmingsstoornissen en methodisch werken in te zetten.

  Pro Persona
 • GZ-psycholoog Stemmingsstoornissen Ede 2019/182

  Toegevoegd op 28-05-2019 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als regiebehandelaar ben je koersbepalend in de diagnose en behandeling van onze cliënten, zowel in de richting van de cliënt als in de richting van je collega’s in het multidisciplinaire team. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan het opleidingsklimaat in het team, onder andere in de vorm van werkbegeleiding aan opleidelingen.

  Pro Persona

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank