Longarts

Baan gegevens

 • Bedrijf: Merem Medische Revalidatie
 • Plaats: Hilversum
 • Plaatsingsdatum: 21-12-2021
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Merem Medische Revalidatie is volop in beweging! Wij zetten ons dagelijks in voor (patiënten)zorg. We zijn daarom voor onze locatie Hilversum voor de periode februari tot en met december 2022 op zoek naar een:

Longarts volwassenen
(24 uur per week ter waarneming)

Ben jij die energieke en enthousiaste longarts die echt het verschil kan maken in de zorg?

Wat ga je doen als longarts?
 • Je bent verantwoordelijk voor de longgeneeskundige diagnostiek en behandeling en levert vanuit je vakgebied een bijdrage aan de interdisciplinaire behandeling.
 • Je stuurt het multidisciplinaire behandelteam aan.
 • Je bent intensief betrokken bij de ontwikkeling van behandelbeleid, nieuwe zorginitiatieven en de profilering van Merem.
 • Samen met de revalidatieartsen, kinderartsen en psychologen maak je deel uit van de medische staf.
Wie zijn wij?
Wij zijn Merem Medische Revalidatie. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen en behandeling van complex chronische longaandoeningen bij volwassenen en kinderen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende manier weer mee te laten draaien in de maatschappij.
Op onze revalidatiecampus in Hilversum en in onze vestigingen in Almere en Lelystad werken verschillende disciplines samen onder één dak, op deze manier is Merem altijd dichtbij. Lees meer over ons en onze kernwaarden op www.merem.nl.

Met wie kom jij als longarts in aanraking?
De patiëntenpopulatie bestaat uit volwassenen met chronische luchtwegklachten en complexe somatische en psychosociale problematiek. Ondanks behandeling in de eerste en tweede lijn ervaren de patiënten in toenemende mate klachten van kortademigheid, waardoor hun dagelijks leven in ernstige mate ontregeld is of dreigt te ontregelen. Merem biedt zowel klinische als poliklinische revalidatie, met als doel de patiënt en zijn of haar leefgewoonten goed te leren kennen en zo te komen tot een individueel afgestemde behandeling. Dit draagt bij in vermindering van klachten, verbeterde zelfzorg, toenemen van kwaliteit van leven, verminderde medische consumptie en een verbeterd zelfmanagement. Wij bieden een erkende deelopleiding Longrevalidatie in de opleiding voor longartsen. Daarnaast initiëren en doen wij actief mee in wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van verbetering en onderbouwing van de kwaliteit van de behandeling. Het volwassenen-team bestaat uit o.a. psychologen, agogen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, bewegingstherapeuten, activiteitentherapeuten, een diëtist en arbeidsconsulent.

Gestelde eisen

Wie ben jij?

 • Een afgestudeerde longarts. Je kiest bewust voor het vakgebied longrevalidatie/behandeling complex chronische longaandoeningen.
 • Iemand die plezier heeft in het analyseren en behandelen van patiënten met complexe problematiek en het werken in teamverband.
 • Stressbestendig en enthousiast.
 • Iemand die de leiding durft te nemen en initiatieven durft te nemen ten aanzien van productontwikkeling.
 • Een professional met een hands-on mentaliteit die de patiënt, de organisatie én zichzelf iedere dag een stap vooruit wil helpen.
Je beschikt verder over:
 • Een BIG registratie.
 • Een flinke dosis relativeringsvermogen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Uren

24

Meer informatie

Wat bieden we?

 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen als professional in onze groeiende organisatie.
 • Een prettige en betrokken werksfeer.
 • De Arbeidsvoorwaardenregeling Medisch Specialisten is van toepassing.
 • Een salaris, afhankelijk van je werkervaring, conform de AMS.
 • Deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering.
 • Deelname aan het pensioenfonds PFZW.
 • Toegang tot de online Merem Academie, gevuld met verschillende trainingen en e-learnings van onder andere GoodHabitz.
Geïnteresseerd?
We zien je CV met motivatiebrief ovv vacaturenummer 2021 055 graag uiterlijk donderdag 6 januari 2022 tegemoet.

Informatie over Merem Medische Revalidatie

Wij zijn Merem Medische Revalidatie. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende......
Lees meer over Merem Medische Revalidatie

Merem Medische Revalidatie
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Verzorgende IG - Uitzendkracht of ZZP - Haarlem

  Toegevoegd op 26-01-2022 door Bring at Work

  Wij zijn met spoed opzoek naar enthousiaste Verzorgende IG die ons flexteam vol goede moed komt versterken.Het betreft een zorginstelling met intramurale locaties in de omgeving van Haarlem en Zandvoort. De zorg wordt geboden op diverse soorten afdelingen en kleinschalig wonen, denk hierbij aan revalidatiezorg, somatische en psychogeriatrische zorg. De uitvragen zijn flexibel en er kan je dus gevraagd worden op diverse locaties te werken voor verschillende doelgroepen, jij geeft zelf aan waar...

  Bring at Work
 • Verzorgende IG - ZZP'er of Uitzendkracht - Amsterdam

  Toegevoegd op 26-01-2022 door Bring at Work

  Wij zijn met spoed opzoek naar enthousiaste Verzorgende IG'ers die ons flexteam vol goede moed komt versterken.Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG'ers met passie voor het vak, die enthousiast en gedreven zijn. Als Verzorgende IG'er bieden wij jou optimale flexibiliteit. Wij hebben diverse opdrachtgevers waar je samen met je collega's de beste zorg kan bieden. Wie ben jij:Je bent verantwoordelijk en straalt vertrouwen uit;Daarnaast deins je niet terug voor...

  Bring at Work
 • Verzorgende IG - Uitzendkracht of ZZP - Almere

  Toegevoegd op 26-01-2022 door Bring at Work

  Wij zijn met spoed opzoek naar enthousiaste Verzorgende IG'ers die ons flexteam vol goede moed komt versterken.Voor diverse opdrachtgevers zijn wij op zoek naar Verzorgenden IG'ers met passie voor het vak, die enthousiast en gedreven zijn. Als Verzorgende IG'er bieden wij jou optimale flexibiliteit. Wij hebben diverse opdrachtgevers waar je samen met je collega's de beste zorg kan bieden. Wie ben jij:Je bent verantwoordelijk en straalt vertrouwen uit;Daarnaast deins je niet terug voor...

  Bring at Work
 • ANIOS VKB

  Toegevoegd op 14-01-2022 door Altrecht

  Wat ga je doen?Als basisarts werk je onder supervisie van de psychiater. Je wordt betrokken bij zowel de diagnostiek, somatische zorg en medicamenteuze behandeling van onze cliënten. Onze patiënten hebben vaak een complexe combinatie van psychiatrische stoornissen en verslaving. Dit maakt jouw caseload zeer afwisselend.Met de focus op herstel van het gewone leven ( hiervoor gebruiken we de Triple C methodiek) vergroten van de veerkracht, behandel je patiënten met een chronisch beeld en...

  Stichting Altrecht
 • Corona tester - GGD Zaanstreek-Waterland

  Toegevoegd op 10-01-2022 door Bring at Work

  Voor het Corona testcentrum van de GGD Zaanstreek zijn wij op zoek naar gediplomeerd Doktersassistenten, Verzorgden IG en Verpleegkundigen voor de functie van Coronatester (minimaal 3 dagen per week beschikbaar, maandag tot en met zondag) op uitzendbasis of ZZP. Bemonstering:Wanneer een persoon COVID-19 gerelateerde klachten heeft, zal hij/zij zich aanmelden om vervolgens met auto en ter voet naar de teststraat te reizen, waar jij verantwoordelijk bent voor het afnemen van de...

  Bring at Work

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank