Wij zoeken een Longarts (volwassenen)

Baan gegevens

 • Bedrijf: Merem
 • Plaats: Hilversum
 • Plaatsingsdatum: 29-11-2018
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

De functie / Wat ga je doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor de longgeneeskundige diagnostiek en behandeling en levert vanuit je vakgebied een bijdrage aan de interdisciplinaire behandeling.
 • Als longarts stuur je het multidisciplinaire behandelteam aan.
 • Je bent intensief betrokken bij de ontwikkeling van behandelbeleid, nieuwe zorginitiatieven en de profilering van Merem
 • Samen met de revalidatieartsen, kinderartsen en psychologen maak je deel uit van de medische staf.

Wie zijn wij?

Wij zijn Merem. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende manier weer mee te laten draaien in de maatschappij. Op onze revalidatiecampus in Hilversum en in onze vestigingen in Almere en Lelystad werken verschillende disciplines samen onder één dak. Jouw werkplek zal in Hilversum zijn.

Gestelde eisen

Wie ben jij?

 • Een afgestudeerde longarts met aantoonbare belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek, bij voorkeur gepromoveerd. Je kiest bewust voor het vakgebied longrevalidatie.
 • Iemand die plezier heeft in het analyseren en behandelen van patiënten met complexe problematiek en het werken in teamverband.
 • Je bent stressbestendig en enthousiast en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Iemand die de leiding durft te nemen.
 • Je beschikt over een flinke dosis relativeringsvermogen.

Uren

24

Meer informatie

Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige baan in een ambitieus team waarin je je kennis en kunde volop kunt inzetten en waarbij je écht het verschil kunt maken in de zorg.
 • Je krijgt de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in onze groeiende organisatie.

Ook fijn om te weten:
 • De salarisindicatie is, afhankelijk van je werkervaring, conform de Cao Ziekenhuizen.
 • Aanstelling zal geschieden conform de regeling van de arbeidsvoorwaarden medisch specialisten (AMS).
 • Een jaarcontract vanaf het moment dat je start.
 • Je hebt 144 vakantie uren bij een 36-urige werkweek en volop de ruimte om je werktijden flexibel in te delen.
 • Je krijgt reiskostenvergoeding, korting op je ziektekostenverzekering, een goede pensioenregeling én een eindejaarsuitkering.

De longafdeling:

De patiëntenpopulatie bestaat uit volwassenen met chronische luchtwegklachten en complexe somatische en psychosociale problematiek. Ondanks behandeling in de eerste en tweede lijn ervaren de patiënten in toenemende mate klachten van kortademigheid, waardoor hun dagelijks leven in ernstige mate ontregeld is of dreigt te ontregelen.
Merem biedt zowel klinische als poliklinische revalidatie, met als doel de patiënt en zijn of haar leefgewoonten goed te leren kennen en zo te komen tot een individueel afgestemde behandeling. Dit draagt bij in vermindering van klachten, verbeterde zelfzorg, toenemen van kwaliteit van leven, verminderde medische consumptie en een verbeterd zelfmanagement.

Wij bieden een erkende deelopleiding Longrevalidatie in de opleiding voor longartsen. Daarnaast initiëren en doen wij actief mee in wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van verbetering en onderbouwing van de kwaliteit van de behandeling. Het volwassenen-team bestaat uit psychologen, agogen, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten, bewegingstherapeuten, activiteitentherapeuten, een diëtist en arbeidsconsulent.

Informatie over Merem

Merem biedt medisch specialistische revalidatie en longrevalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen Tevens biedt Merem behandeling van ernstige obesitas en diabetes bij kinderen. Merem heeft verschillende locaties in Midden Nederland, te weten in Hilversum, Huizen, Almere en Lelystad, beter bekend onder de locatienamen Heideheuvel en de......
Lees meer over Merem

Merem
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Psychiater acute zorg kliniek Nijmegen 2018/478

  Eergisteren geplaatst door Pro Persona

  Vakgebied: medisch specialist Opleidingsniveau: WO Standplaats: Nijmegen Aantal uren per week: 28-36 Wat ga je doen? Als psychiater Acute Zorg van Pro Persona Nijmegen vervul je idealiter zowel de 20 uur vacatureruimte op de open en besloten afdeling, als de 16 uur op de gesloten afdeling. De ambulant behandelaar blijft de regie houden als een cliƫnt tijdelijk klinische behandeling nodig heeft. Jij zorgt er samen met je twee ervaren collega-psychiaters, de behandel- en verpleegkundig...

  Pro Persona
 • Klinisch psycholoog Team Transcultureel Nijmegen 2018/534

  Toegevoegd op 10-12-2018 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Als regiebehandelaar in het transcultureel team draag je de verantwoordelijkheid voor de behandeling van cliënten met een migratie achtergrond en met een angststoornis, stemmingsstoornis en andere psychiatrische aandoeningen zoals SOLK en persoonlijkheidsstoornissen en ben je de verbindende factor tussen cliënt, zijn of haar systeem, het team en onze ketenpartners. Het is een functie waarin geen dag hetzelfde is. Je ziet patiënten met verschillende etnische...

  Pro Persona
 • Klinisch psycholoog Persoonlijkheidsstoornissen Tiel 2017/338

  Toegevoegd op 28-11-2018 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Je gaat werken als klinisch psycholoog in het ambulante team Persoonlijkheidsstoornissen. Het is mogelijk om aanvullend daarop in de opnamekliniek voor volwassenen te werken (8 uur per week) en/of multicomplexe diagnostiek te doen (10 uur per week). In het multidisciplinaire team bouw je mee aan ons psychotherapeutisch aanbod (DGT en schematherapie). Samen met de nieuwe programmaleider zet je het zorgprogramma neer in de regio Rivierenland. Je verricht intakes en zorgt ervoor...

  Pro Persona
 • Psychiater IHT Crisisdienst Tiel 2018/526

  Toegevoegd op 21-11-2018 door Pro Persona

  Wat ga je doen? Uiteraard werk je als regiebehandelaar voor cliënten in de brede zin van het woord. Daarnaast ben je programmaleider. Als zodanig ben je de visionaire aanjager gericht op efficiënte crisisinterventies en om klinische opnamen te voorkomen dan wel te verkorten. Dat doe je niet alleen, maar samen met de regio-overstijgende programmaraad die geleid wordt door een hoofd zorgprogramma. Binnen ons regionaal centrum voor GGZ ga je het psychiaterteam van vier psychiaters...

  Pro Persona
 • Specialist Ouderengeneeskunde

  Toegevoegd op 16-11-2018 door Zorggroep Oude en Nieuwe Land

  Wil jij een grote bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van ouderen? En zorg jij voor die glimlach? Betrokken zorg en écht het verschil maken! ‘‘Het is en blijft een fantastische uitdaging om mezelf zo goed mogelijk in een cliënt te verplaatsen en te kijken hoe we, met een team van specialisten, hem of haar kunnen helpen om zo zelfstandig en prettig mogelijk te leven. Hoe we dat doen is per persoon verschillend”, aldus Mahbooba Menapal, specialist...

  Effectus-HR

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank