GZ- of masterpsycholoog

Baan gegevens

 • Bedrijf: Merem Medische Revalidatie
 • Plaats: Lelystad
 • Plaatsingsdatum: 29-09-2022
 • Werkniveau: Universitair
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Merem Medische Revalidatie is volop in beweging! Wij zetten ons dagelijks in voor (patiënten)zorg. We zijn voor ons enthousiaste team op de locatie St Jansdal Lelystad op zoek naar een:

GZ- of masterpsycholoog
(32 uur per week)

De functie en de gestelde uren kunnen eventueel ook door 2 psychologen ingevuld worden in bijvoorbeeld een verdeling van 2x16 uur of 1x24 uur en 1x8 uur.

Ben jij die energieke en enthousiaste GZ- of masterpsycholoog die echt het verschil kan maken in de zorg?

Wat ga je doen als GZ- of masterpsycholoog?

 • Je dagelijks werk bestaat uit het uitvoeren van diagnostiek en indicatiestelling en uit het behandelen, begeleiden en adviseren van patiënten en hun naasten.
 • De patiëntenpopulatie bestaat voornamelijk uit volwassenen met NAH of chronische pijnklachten.
 • Je bent werkzaam in een interdisciplinair team, waarin je tevens een adviserende rol bekleedt.
Wie zijn wij?
Wij zijn Merem Medische Revalidatie. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende manier weer mee te laten draaien in de maatschappij.
Op onze revalidatiecampus in Hilversum en in onze (ziekenhuis)vestigingen in Almere en Lelystad werken verschillende disciplines samen onder één dak, op deze manier is Merem altijd dichtbij. Lees meer over ons en onze kernwaarden op www.merem.nl.

Gestelde eisen

Wie ben jij?

 • Een GZ- of masterpsycholoog met bij voorkeur werkervaring en affiniteit met de genoemde doelgroepen en het werken in een interdisciplinair team.
 • Een professional met een hands-on mentaliteit die de patiënt, de organisatie én zichzelf iedere dag een stap vooruit wil helpen.
 • Een bevlogen expert.
 • Een collega met een behulpzame, flexibele en realistische instelling.
Je beschikt verder over:
 • Een afgeronde wo opleiding Psychologie (Klinische neuropsychologie of Medische psychologie) bij voorkeur gevolgd door een opleiding tot GZ-psycholoog.
 • Werkervaring in de revalidatie en affiniteit met de doelgroepen.
 • Ervaring met EMDR en kunnen werken vanuit cognitief gedragstherapeutische principes is een pré.
 • Uitstekende sociale en communicatieve (schriftelijke en verbale) vaardigheden
Wat bieden we?
 • De mogelijkheid om je te ontwikkelen als professional in onze groeiende organisatie. Om dit te bereiken delen we actief kennis en bieden we je de mogelijkheid om een opleiding of coaching traject te volgen.
 • Een prettige en betrokken werksfeer in een deskundige divisie met een zeer gevarieerde doelgroep binnen de revalidatie.
 • Een salaris, afhankelijk van je werkervaring, conform de Cao Ziekenhuizen in FWG-schaal 60 (masterpsycholoog) of FWG-schaal 65 (GZ-psycholoog). FWG 60 komt neer op minimaal € 3.389,00 en maximaal € 4.964,00 bruto per maand en FWG 65 komt neer op minimaal € 3.850,00 en maximaal € 5.801,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • 144 vakantie-uren en 57 persoonlijk levensfase budget uren (PLB-uren) bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.
 • Deelname aan een collectieve ziektekostenverzekering (met korting) behoort tot de mogelijkheden.
 • Deelname aan het pensioenfonds PFZW.
 • Een vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van beide 8,33%.
 • Toegang tot de online Merem Academie, gevuld met verschillende trainingen en e-learnings van onder andere GoodHabitz.

Uren

32

Salaris

Tussen € 3.389,00 en € 5.801,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

Meer informatie

We zien je CV met motivatiebrief ovv vacaturenummer 2022 039 graag vóór 17 oktober 2022 tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over Merem Medische Revalidatie

Wij zijn Merem Medische Revalidatie. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende......
Lees meer over Merem Medische Revalidatie

Merem Medische Revalidatie
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Ervaringswerker voor Project Wachten Waard

  Toegevoegd op 27-12-2022 door Altrecht

  Wat bieden wij jou? Een contract voor de duur van een jaar (pilotperiode)Een salaris in FWG 40 of 45 (afhankelijk van opleidingsachtergrond en ervaring) van de GGZ CAOEen eindejaarsuitkering van 8,33% (volledige dertiende maand)Het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden 'Alflex', waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaal vriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of een sportschoolabonnementEen uitdagende baan in een omgeving waar geen dag hetzelfde is en...

  Stichting Altrecht
 • ANIOS Bipolair

  Toegevoegd op 22-12-2022 door Altrecht

  Wat ga je doen?Als basisarts werk je onder supervisie van de psychiater. Je wordt betrokken bij zowel de diagnostiek, somatische zorg en medicamenteuze behandeling van onze patiënten. Onze patiënten hebben vaak een complexe combinatie van psychiatrische stoornissen en verslaving. Dit maakt jouw caseload zeer afwisselend.Je bent alert op veranderingen in de situatie van patiënten en onderneemt zonodig actie. Je werkt hierbij nauw samen met je collega's van andere disciplines.Als lid van het...

  Stichting Altrecht
 • Psychiater AMBIT Zeist

  Toegevoegd op 21-12-2022 door Altrecht

  Wat ga je doen?Als psychiater speel je een belangrijke rol in zowel het borgen en door ontwikkelen van de specialistische behandeling als het zorgdragen van de inhoud. Als hoofdbehandelaar ben je (medisch) verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten binnen jouw afdeling. Zo houdt je je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek. Dit doe je zeker niet alleen; vanuit een multidisciplinair team wordt met elkaar gewerkt aan de zorg aan onze...

  Stichting Altrecht
 • Psychiater Gebiedsteam Zeist Kern (18/10/2022)

  Toegevoegd op 19-12-2022 door Altrecht

  Wat ga je doen?Als psychiater speel je een belangrijke rol in zowel het borgen en door ontwikkelen van de specialistische behandeling als het zorgdragen van de inhoud. Als hoofdbehandelaar ben je (medisch) verantwoordelijk voor de behandeling van de patiënten binnen jouw afdeling. Zo houdt je je bezig met intakes, het opstellen en uitvoeren van behandelplannen en diagnostiek. Dit doe je zeker niet alleen; vanuit een multidisciplinair team wordt met elkaar gewerkt aan de zorg aan onze...

  Stichting Altrecht
 • Psychiater Focaal team Lekstroom

  Toegevoegd op 19-12-2022 door Altrecht

  Wat ga je doen?Samen met een collega doe je reguliere en subacute intakes; één intake per week is het uitgangspunt. Verder voer je farmacologische en - als je dit wilt - psychotherapeutische behandelingen uit. Je bent niet eindverantwoordelijk voor alle cliënten van het team, maar collega´s kunnen wel een beroep doen op je expertise. Hierbij voeg je regelmatig in bij lopende behandelingen van anderen. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze zorg. Je neemt deel...

  Stichting Altrecht

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank