Wij zoeken gespecialiseerde verpleegkundigen

Baan gegevens

 • Bedrijf: Lowland Medical Services
 • Plaats: Nieuw Vennep
 • Plaatsingsdatum: 02-03-2018
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Detachering/Interim, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Wij hebben banen voor lange- of korte periodes voor operatie-assistenten, artsen en verpleegkundigen in ziekenhuizen in Nederland en in o.a. Dubai.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, altijd meer salaris dan elders. Een welkomst-bonus en een leaseauto zijn bespreekbaar.

We zijn ook aktief in het Midden-Oosten en dan met name in Dubai en Abu Dhabi. Lijkt het je leuk on daar een tijd te werken? Neem contact met ons op.

Detacheren iets voor jou? Neem contact met ons op.

Gestelde eisen

Over het algemeen is voor het werken als interim (gespecialiseerd) verpleegkundige of operatie assistent enige jaren ervaring vereist. 

Uren

Salaris

In overleg

Meer informatie

 https://www.facebook.com/Lowland-Medical-Services-176655179515086/

Informatie over Lowland Medical Services

Lowland Medical Services is sinds 1996 actief met het weven & selecteren en detacheren van personeel in de zorg. Ziekenhuizen, ambulancediensten, offshore olie en gas installaties schepen en ziekenhuizen en remote locaties in het buitenland.

Lowland Medical Services
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Medische Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Medische.
 • Decubitusverpleegkundige – doordeweekse dagdiensten

  Gisteren geplaatst door Lekz

  Decubitusverpleegkundige, daar zijn we naar op zoek! Op zoek voor één van onze opdrachtgevers, gericht op de medische facilitaire thuiszorg, regio Goes. Betreft een functie voor 32-40 uur per week, doordeweekse dagdiensten!Als Decubitusverpleegkundige werk je in een veelzijdige en zelfstandige buitendienstfunctie. Je bent dus vaak op pad (met een mobiel, laptop en auto van de zaak) en dat maakt jouw werk uitdagend en leuk! Je komt bij de cliënten thuis en boordeelt de situatie van de...

  Lekz
 • Sociotherapeut of verpleegkundige Nijmegen 2017/581

  Toegevoegd op 23-04-2018 door Pro Persona

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich willen ontwikkelen in het werken met een complexe doelgroep. Waar ga je werken? De Pompestichting is een particuliere stichting voor forensische psychiatrie. De stichting biedt hoog gespecialiseerde zorg aan mensen met psychiatrische problemen die met justitie in aanraking zijn geweest of dreigen te komen. De Pompestichting, onderdeel van Pro Persona, beschikt onder meer over behandel- en poliklinieken, een eigen onderzoeksafdeling, een...

  Pro Persona
 • [KOPIE] Gespecialiseerde verpleegkundigen

  Toegevoegd op 23-04-2018 door Lowland Medical Services

  Wij hebben banen voor lange- of korte  periodes voor operatie-assistenten, artsen en gespecialiseerde verpleegkundigen in ziekenhuizen in  Nederland en in o.a. Dubai. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, altijd meer salaris dan elders. Een welkomstbonus en een leaseauto zijn bespreekbaar. We zijn ook aktief in het Midden-Oosten en dan met name in Dubai en Abu Dhabi. Lijkt het je leuk on daar een tijd te werken?  Neem contact met ons op.

  Lowland Nederland
 • Verpleegkundig Consultant – Arbeidsbemiddeling

  Toegevoegd op 20-04-2018 door Lekz

  We zijn succesvol. We krijgen steeds meer werk. Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega als Verpleegkundig Consultant voor met name de Randstad. Het betreft een functie van 24-28 uur per week. Als je in de regio Gouda woont, lijkt ons dat logistiek handig. (uren zijn eventueel later uit te breiden als de vraag nog verder toeneemt).LEKZ staat voor LEkker werKen in de Zorg. Geen uitzendbureau, maar een werving en selectiebureau voor vaste banen in de zorg. LEKZ staat voor een...

  Lekz
 • Diabetesverpleegkundige

  Toegevoegd op 20-04-2018 door MedWay People

  MedWay komt voor een opdrachtgever in de regio Zuid-Holland graag in contact met een gedreven, gediplomeerde en ervaren diabetesverpleegkundige. Het gaat om een functie per direct voor 16 tot 24 uur per week. Wat ga jij doen? Educatie geven en vraagbaak zijn voor doelgroeppersonen die zich bezighouden met de zorg voor en behandeling van patiënten met Diabetes Mellitus. Werkzaamheden: • Voorlichting/ educatie en begeleiding geven aan praktijkverpleegkundige, praktijkondersteuners,...

  MedWay People

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank