Apotheker

Baan gegevens

  • Bedrijf: Diakonessenhuis Suriname
  • Plaats: Buitenland
  • Plaatsingsdatum: 23-01-2019
  • Werkniveau: Universitair
  • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
  • Dienstverband: Vast contract, Tijdelijk contract


Algemene omschrijving

Als Apotheker bent u verantwoordelijk voor het management van de Apotheek van het Diakonessenhuis, zoals vastgelegd in het besluit Uitvoering Wet Artsenij bereidkunst Suriname. U zorgt voor strategieontwikkeling van de Apotheek en van de organisatie vanuit uw eigen discipline. U formuleert uw voorstellen voor beleidsontwikkeling binnen eigen vakgebied en ontwikkelt uw afdelingsplannen/jaarplannen en begrotingsvoorstellen. U coördineert en monitoort de implementatie van plannen en stelt waar nodig plannen bij. Verder voert u het HR - beleid uit op afdelingsniveau en past hierbij de bijbehorende HR - instrumenten toe.

Gestelde eisen

Een Apotheker die communicatief vaardig, flexibel is en nauwkeurig en resultaatgericht kan werken. U heeft verder ook goede leidinggevende capaciteiten, goed inlevingsvermogen en kan u tactvol optreden. U beschikt over een afgeronde WO opleiding in Farmaceutische wetenschappen met een apothekersdiploma of gelijkgestelde aan een apothekersdiploma door het Ministerie van Volksgezondheid. Bij voorkeur een vervolg opleiding tot Ziekenhuis Apotheker door het Ministerie van Volksgezondheid in Suriname en heeft tenminste 1 jaar werkervaring in een leidinggevende functie en kennis van Apotheek informatie systeem.

Uren

40

Informatie over Diakonessenhuis Suriname

In 1962 is het Diakonessenhuis opgezet en in ruimĀ 50 jaar tijd uitgegroeid tot een algemeen ziekenhuis dat wordt gekenmerkt door een voortdurend streven naar verbetering van de zorg aan de zieke mens. Het Diakonessenhuis Paramaribo is een algemeen Protestants Christelijk ziekenhuis met een capaciteit van 204 bedden. Het is gericht op klinische......
Lees meer over Diakonessenhuis Suriname

Diakonessenhuis Suriname
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op MedischeVacaturebank.nl.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank