Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

GGzE

Eindhoven, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie GGzE

GGzE GGzE is in de regio Eindhoven dé specialist voor behandeling en ondersteuning van mensen met ernstige psychiatrische problemen. Hierbij gaat het vaak om meervoudige, complexe en vaak langdurende psychiatrische en psychosociale problemen. Elk jaar ondersteunen we met ruim 2.200 medewerkers meer dan 20.000 mensen, jong en oud, uit de regio Eindhoven en De Kempen en uit andere delen van het land. Onze hoofdlocatie is het prachtige Landgoed De Grote Beek.

Cliëntgerichte zorg
Wat voor iemand de beste zorg is, stemmen we af op de persoon. De een wil hulp om op koers te blijven in het leven, een ander vraagt ondersteuning bij het vinden van werk, een leeromgeving of passende dagbesteding. Weer een ander helpen we om in contact te komen met andere mensen.

Als behandeling gewenst is, ontvangen we de cliënt op afspraak op een van onze locaties, bezoeken hem of haar thuis of bieden een tijdelijke opname als het nodig is. We investeren in een gastvrije omgeving waar mensen zich op hun gemak voelen. Familie en andere naasten betrekken we zoveel mogelijk bij de behandeling.

Innovatie
GGzE vindt innovatie een must en investeert fors in zorgvernieuwing. Met verschillende partners broeden we op manieren om de zorg beter en slimmer te maken. Dit doen we in ‘co-creatie’ met cliënten, ervaringsdeskundigen, hulpverleners, studenten en bedrijven. Onder andere in ons eLab, een plek waar gewerkt wordt aan het bedenken en inzetten van nieuwe digitale toepassingen. Kijk eens op GGzEi voor een overzicht van projecten en initiatieven.

Adresgegevens

GGzE
Doctor Poletlaan, 40
Eindhoven, Noord-Brabant
http://www.werkenbijggze.nl

Geen Vacatures van GGzE

GGzE heeft nog geen vacatures geplaatst.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank