Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Langeland Ziekenhuis

Zoetermeer, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Langeland Ziekenhuis

Langeland Ziekenhuis Kleinschalig en korte lijnen. Hét onderscheidende vermogen van het LangeLand Ziekenhuis. Bij ons staan de patiënten uit de regio Zoetermeer centraal bij alles wat we doen. Wij lopen net een stapje harder dan anderen, met persoonlijke aandacht voor onze patiënten. Om deze zorg te kunnen bieden, werken we nauw samen met huisartsen, verpleeg- en verzorgingshuizen, mensen in de thuiszorg en andere ziekenhuizen. Door onze kleinschaligheid hebben medisch specialisten onderling veelvuldig en goed contact. Als onderdeel van de Reinier Haga Groep (RHG) werken wij veel samen met de topklinische ziekenhuizen Reinier de Graaf en het HagaZiekenhuis. Zo bieden wij Topzorg dichtbij. Wil je meer over ons weten? Bezoek dan onze website.

Adresgegevens

Langeland Ziekenhuis
Toneellaan 1
Zoetermeer, Zuid-Holland
079-3462539

1 Vacature van Langeland Ziekenhuis

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Langeland Ziekenhuis.

 • Wij zoeken een SEH-arts

  Plaatsingsdatum: 02-10-2019
  Plaats: Zoetermeer
  Dienstverband: Vast contract

   Hoogwaardige en betaalbare zorg, dichtbij huis. Dat is waar jij aan bijdraagt als SEH-arts bij het LangeLand Ziekenhuis. Krijg de mogelijkheid om oprechte persoonlijke aandacht aan patiënten uit de regio...

  Topbaan

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank