Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Blink Advies

Breda, Noord-Brabant


Bedrijfsinformatie Blink Advies

Blink Advies Blink Advies is een onafhankelijk adviesbureau voor het Midden- en kleinbedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in Arbo-dienstverlening. Deze Arbo-dienstverlening omvat verzuim- en re-integratiemanagement, keuringen, arbozorgsystemen, risico-inventarisaties en –evaluaties, advies op arbeid en organisatie en arbeidsrechtelijk advies.

Wij onderscheiden ons van andere partijen op de markt door onze professionele maatwerkgerichte aanpak. Een van onze speerpunten is het verzuim en re-integratiemanagement. In het voorkomen, begeleiden en terugdringen van verzuim werken we intensief, oplossingsgericht en daadkrachtig samen met onze klanten. Goede service en klantvriendelijk maatwerk staan daarbij voor ons voorop. We hebben een enthousiast en zelfstandig team, waarbinnen ieder vanuit zijn eigen kwaliteit bijdraagt aan het realiseren van deze doelen.

Adresgegevens

Blink Advies
Minervum 7164
Breda, Noord-Brabant
http://www.blinkadvies.nl
076-5879600

Geen Vacatures van Blink Advies

Blink Advies heeft nog geen vacatures geplaatst.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank