Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

GGMD voor Doven en Slechthorenden

Gouda, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie GGMD voor Doven en Slechthorenden

GGMD voor Doven en Slechthorenden GGMD voor Doven en Slechthorenden is een landelijke organisatie met brede ervaring en expertise in de zorg en dienstverlening. GGMD biedt geestelijke gezondheidszorg en begeleiding op alle terreinen van het maatschappelijk leven: wonen, werken, opvoeden, relaties, scholing, vrije tijd en inkomen.
Op dit moment telt de organisatie ca. 200 medewerkers. Er wordt gewerkt vanuit vier regio’s en een landelijk team Kind & Jeugd dat werkt vanuit de locaties Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Vught en Zoetermeer. Het hele GGMD-team bestaat uit betrokken professionals die vanuit hun eigen deskundigheid begeleiding bieden aan de doelgroep. GGMD ontwikkelt regelmatig nieuwe hulp- en dienstverlening, en investeert veel in de kwaliteit van de organisatie, de communicatie met doven en slechthorenden en de persoonlijke en vakgerichte ontwikkeling van zijn medewerkers.

Adresgegevens

GGMD voor Doven en Slechthorenden
Büchnerweg 3
Gouda, Zuid-Holland
http://www.ggmd.nl
0800 337 46 67

1 Vacature van GGMD voor Doven en Slechthorenden

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door GGMD voor Doven en Slechthorenden.

 • Ervaren psycholoog / orthopedagoog / behandelcoördinator

  Plaatsingsdatum: 31-12-2019
  Plaats: Zoetermeer
  Dienstverband: Vast contract

  GGMD is in regio Nieuw West per direct op zoek naar een: ERVAREN PSYCHOLOOG / ORTHOPEDAGOOG / BEHANDELCOÖRDINATOR - 24 tot 36 uur - Standplaats Zoetermeer/Rotterdam - Werkgebied Zoetermeer/ Rotterdam - In...

  Topbaan

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank