Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Merem Medische Revalidatie

Hilversum, Noord-Holland


Bedrijfsinformatie Merem Medische Revalidatie

Merem Medische Revalidatie Wij zijn Merem Medische Revalidatie. We bieden medisch specialistische (long)revalidatie bij kinderen, jongeren en volwassenen. Onze organisatie draait op experts met een goed hart: gedreven specialisten die onze patiënten met aandacht bijstaan. Hoe complex een revalidatievraagstuk ook is, we doen altijd alles om de patiënt op de best passende manier weer mee te laten draaien in de maatschappij.

De vier kernwaarden van Merem zijn: ‘passie drijft ons’, ‘vooruitgang centraal’, ‘samen bereiken we meer’ en ‘oprechte aandacht’
Merem wil blijven innoveren om de best mogelijke behandeling voor patiënten te bieden. Daarom werken we volgens de laatste inzichten in de revalidatiegeneeskunde.

De missie van Merem is om elke patiënt, ondanks zijn of haar ziekte of aandoening de regie over zijn of haar leven (terug) te geven. We hebben oprechte aandacht voor patiënten en hun naasten. Wij betrekken hen actief bij de behandeling.

Adresgegevens

Merem Medische Revalidatie
Soestdijkerstraatweg 129
Hilversum, Noord-Holland
http://www.merem.nl
035-6881411

1 Vacature van Merem Medische Revalidatie

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Merem Medische Revalidatie.

 • Leidinggevende zorg

  Plaatsingsdatum: 26-05-2023
  Plaats: Hilversum
  Dienstverband: Tijdelijk contract

  Staat verpleegkundig leiderschap en teamontwikkeling hoog op jouw ranglijst? Ben jij een verbinder, motivator én stressbestendig? Maak jij je graag hard voor kwalitatief goede zorg? En wil jij jouw ervaring, kennis...

  Topbaan

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank