Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Arbo Concern

Noordwijk Zh, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Arbo Concern

Arbo Concern Arbo Concern is een kleinschalige landelijk opererende arbodienst (zwaartepunt Randstad) met een heldere en duidelijke visie op verzuim: Wij zijn er voor de WIN-WIN van werkgever en werknemer. Arbo Concern is gericht op het MKB en middelgrote klanten (25 tot 600 medewerkers) en streeft naar een optimale relatie met haar klanten: goed bereikbaar, pragmatische adviezen en daadwerkelijk betrokken zijn. Wij zijn een groeiende organisatie (oorsprong 1996) met tevreden klanten (kwaliteitsbeoordeling: 8,2).

De directie is met open vizier direct betrokken bij de organisatie. Wij hebben geen aandeelhouders maar streven naar het beste resultaat door onze hoge kwaliteit dienstverlening. Ons team bestaat uit verzuimbegeleiders, casemanagers, arbeids- en organisatiekundigen, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, coaches, re-integratieconsulenten en veiligheidskundigen. Een prima sfeer en prettige onderlinge samenwerking  kenmerkend voor onze organisatie!

Adresgegevens

Arbo Concern
's-Gravendijckseweg 11
Noordwijk Zh, Zuid-Holland
http://www.arboconcern.nl

Geen Vacatures van Arbo Concern

Arbo Concern heeft nog geen vacatures geplaatst.

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank