Banen zoeken

bv. functie, bedrijf, niveau
Uitgebreid zoeken
De nieuwste banen in je mailbox?

Maak een job-alert aan en ontvang de nieuwste banen direct in je mailbox.

Job-alert aanmaken

Arbo Concern

Noordwijk Zh, Zuid-Holland


Bedrijfsinformatie Arbo Concern

Arbo Concern Arbo Concern is een kleinschalige landelijk opererende arbodienst (zwaartepunt Randstad) met een heldere en duidelijke visie op verzuim: Wij zijn er voor de WIN-WIN van werkgever en werknemer. Arbo Concern is gericht op het MKB en middelgrote klanten (25 tot 600 medewerkers) en streeft naar een optimale relatie met haar klanten: goed bereikbaar, pragmatische adviezen en daadwerkelijk betrokken zijn. Wij zijn een groeiende organisatie (oorsprong 1996) met tevreden klanten (kwaliteitsbeoordeling: 8,2).

De directie is met open vizier direct betrokken bij de organisatie. Wij hebben geen aandeelhouders maar streven naar het beste resultaat door onze hoge kwaliteit dienstverlening. Ons team bestaat uit verzuimbegeleiders, casemanagers, arbeids- en organisatiekundigen, arbeidsdeskundigen, bedrijfsartsen, coaches, re-integratieconsulenten en veiligheidskundigen. Een prima sfeer en prettige onderlinge samenwerking  kenmerkend voor onze organisatie!

Adresgegevens

Arbo Concern
's-Gravendijckseweg 11
Noordwijk Zh, Zuid-Holland
http://www.arboconcern.nl

Wil je gebeld worden?

Vul hieronder je naam en telefoonnummer in en Arbo Concern neemt z.s.m. contact met je op.

Naam:
Telefoon:
 
1 Vacature van Arbo Concern

Hieronder vindt u alle vacatures geplaatst door Arbo Concern.

 • Keuringsartsen/Basis artsen (evt. doorgroei naar arboarts)

  Plaatsingsdatum: 05-10-2018
  Plaats: Leiden
  Dienstverband: Vast contract

  Arbo Concern is op zoek naar jonge artsen die op flexibele basis medische keuringen (zoals Preventief Medisch Onderzoek, rijbewijskeuringen, verzekeringskeuringen, specifieke beroepskeuringen en sportkeuringen) uitvoeren....

  Topbaan

MedischeVacaturebank.nl - Nieuwe medische vacatures en CV's

Interesse in een nieuwe medische baan of nieuwe collega's? Op de MedischeVacaturebank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

MedischeVacaturebank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank